Goed en snel geleverd, mocht er iets mis gaa snel hersteld

Correct en razend snelle verzending

Al vele onderdelen besteld ook meerdere malen telefonische contact gehad. Eerlijk en professioneel advies.

Snel service!

Keuze en service on top❗️

snel en netjes geleverd

snel en netjes geleverd

schnell,zuverlässig , gut

ist super gelaufen,immer wieder gerne. MfG.

Gute Preise

Ich habe gerissene und falsche Dichung für die Getriebe bekommen Der Umtausch Aufwand ist zu groß für die Dichtung Darum habe ich nicht reklamiert

Nette snelle levering

Mooi snel bezorgt en zeer degelijk

Die windschermen werden snel en goed ontvangen Plakken prima Prijs en kwalitijd verhouding is prima

Ik vind de Service fantastisch pakket was na 3 dagen nog niet aangekomen en kreeg toen ik nog iets moest hebben0 naar het bedrijf in Hoevelaken gereden echt heel klantvriendelijk ga zo door.

Goed en snel

Fast service

Mijn bestelling voldoet aan mijn wens

Mijn ervaring is mijn bestelling is snel geleverd goed verpakt en een zeer gunstig prijs verhouding

alles wat je nodig hebt is op voorraad of wordt direct besteld

ik wordt altijd prima geholpen zowel op de site als via tel. contact, en als je een foutje hebt gemaakt met bestellen en vlug belt hebben ze altijd een oplossing. Ik vind het een hele fijne zaak

Slecht!

Ik wacht al 12 dagen geen antwoord op mail geen bericht niks dus niet bestellen hier!

De zending zo als ze zeggen op tijd

geweldige goede producten

ik had artikelen voor brommobiel besteld uit het uitgebreide assortiment. de producten kan op merk of kentekenplaatje

Zeer goed te woord gestaan en super snel verstuurd

Zeer goed te woord gestaan en super snel verstuurd

correcte levering

Correcte en snelle levering

goede service en advies

bestellingen snel geleverd als je iets niet weet even bellen wordt gelijk opgelost met een berichtje zodat je het goede onderdeel krijgt (helemaal top )

superservice

besteld en de volgende dag in huis ,snel antwoord op je vragen ,helemaal top

ok

ok

Super snelle levering

Ik had nog nooit iets besteld bij jullie. Maar eerkte vlekkeloos en heel vlug in huis.

Snelle levering en goede klanteservese

Toppp !

Gute Qualität,sehr schnelle Lieferung.Gerne wieder .

Goedkoop en snel

1 Oosterinslag