Snelle levering goede service !

Prima, bedankt en goede gezondheid toegewenst.

Altijd snel bezorgd en goed verpakt

Redelijk goede site, die af en toe beter kan, maar de bezorgtijd en verpakking van het product scoor hier toch echt hoog. Vandaar een 9, het had een tien kunnen wezen...

Ze zijn super goede help en kwalietijd items

Goed geholpen en goed advies gekregen

Als altijd vlotte afhandeling

Prettige samenwerking

Snel en goed

Blij dat ze alles hebben

billiga och snabba

Lätt navigerad sida med bra betalnings möjligheter. Snabba med att skicka med

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bestelling was goed en snel geleverd

Professional, knowledgeable and service minded

Responded immediately when I contacted them with a question and quickly helped me confirm what parts I needed. Package arrived in the mail only a few days later even though one of the parts needed to be fabricated. Shipping was to Sweden. Packaging was careful and more than adequate. No damage even though one part was a few kg heavy. I strongly recommend this company for minicar parts.

Top levering

Snel geleverd en past perfect

Makkelijk besteld

Netjes en overzichtelijk geholpen

al meerdere malen besteld daarzo en elke x een goede service

ik had spulletjes nodig voor mijn brommobiel waar ik naar goede en snelle service nodig had en eventueel bij vragen kan je altijd even vragen ze werken snel en met eventuele problemen kan je altijd ze even vragen

Goed en betrouwbaar

Doen al jaren zaken met Minicar Parts tot grote tevredenheid. Site werkt prima en altijd duidelijk overleg ook als er evt andere mogelijkheden zijn. App telefoon bied soms prima uitkomst als je zelf twijfelt of je het juiste onderdeel wel besteld.!!

Betrokken hulp bij onderdelen zoektocht.

Ik heb gebeld over welke onderdelen ik nodig zou hebben en kreeg een zeer vriendelijke meneer due alle tijd nam om mij te helpen. Daarna de bestelling gedaan en kreeg alle goederen keurig verpakt en snel verzonden op de mat.

Corect behandeld ,ook als wat in backorde is ,bellen ze terug. Gewoon een goede servies.

bra

bra

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Ātra piegāde !

Paldies par sadarbību - precīzs, pārskatāms katalogs, ātra piegāde no Nīderlandes!

• Vai jūs ieteiktu mums? Yes

Sympathieke, snelle afhandeling.

Uitstekende service, snelle levering! Bij ontbreken van imitatieonderdeel met een aantrekkelijke korting het origineel gekregen. Aangenaam telefonisch contact gehad hierover.

Snel en juist afgeleverde bestelling

Snel en juist afgeleverde bestelling

Content met de onderdelen en de prijzen Top

rap en goed

goed en rap

Gewoon goed, snel en betaalbaar

Duidelijke webshop met veel artikelen die voor redelijke prijzen worden aangeboden. (Brommobiel onderdelen zijn nu eenmaal relatief kostbaar.) Ook vaak de mogelijkheid om imitatie artikelen te kopen. Bij vragen of onduidelijkheden krijg je vlot een duidelijk antwoord. (Mijn ervaring met e-mail.) Tijd terug een voorruit opgehaald, stond netjes klaar en was goed verpakt. Alle andere bestellingen werden dezelfde dag verstuurd en kon ik de dag erop ontvangen. Fijn bedrijf om materialen te bestellen.

Geweldige service

Altijd direct en juiste levering

prima service

goed en duidelijk op de site vermeld en snel leverbaar

topjes

ben top the vrede