Geweldig bedrijf met ervaren mensen

Een bedrijf dat goede kennis van zaken heeft met goede kennis. Vriendelijke mensen

Zeer behulpzaam

Een boot gekocht. Wilde graag weten hoe de afhandeling in zijn werk ging. Dit alles is mij duidelijk uitgelegd en klopte als een bus. En als er nog vragen of onduidelijk heden waren moest ik gewoon weer even bellen. Ik ben zeer tevreden.

Prima volgens afspraak verlopen.

Bootveiling is telefonisch goed bereikbaar voor informatie en overleg na een aankoop. Een en ander werd dan ook prima kort gesloten met de verkoper. Prettig contact gehad en zeer tevreden.

Goed verlopen

Goede service en zeer klantvriendelijk

Super gegaan.

Getipt door een vriend werd ik op bootveiling.nl gewezen. Meteen een account aangemaakt, Een bezichtiging aangemeld, naar de boot gaan kijken, en, enkele dagen later geboden op een prachtige werkboot/vlet, geheel van staal en werd ik de gelukkige koper, eigenaar. Communicatie over en weer ging heel soepel, eveneens als de overdracht van de boot. Ik blijf nieuwsgierig naar het aanbod! Veel succes bootveiling.nl Jeroen ter Haar

Geweldige medewerking en snelle afhandeling

In eerste instantie kat uit boom kijken, maar toen de boot eenmaal op de site te koop stond ging het vlot. Ook op de kijkdag wij hadden 22 kijkers! En de veilingdag verliep vlot binnen een week vanaf de veilingdag was de overdracht van de boot en de betaling op onze rekening. Boot veiling bedankt top! John Bosch

Goede ervaring met kopen boot

Een boot kopen was voor mij een grote uitgave. Bootveiling assisteerde mij vakkundig, snel, hartelijk, last-minute, en snel met het proces. Leuk zo'n veilingsite. Een aanwinst voor de Nederlandse watersport.

Snelle een correcte afhandeling

In één woord goed. Goede begeleiding van de verkoop en ook nog eens snelle afhandeling zoals het uitbetalen. Een aanrader om je boot op een veilige mannier in de verkoop te doen.

Zeer goede service van Waternet/handhaving bij het overhandigen van mijn gekochte boot

x

Goed.

Heldere communicatie met Jeroen en Eric. Boot bij eerste veiling verkocht. Financiële afhandeling correct en snel overgemaakt.

Keurig afgehandeld.

Bij Bootveiling.com de boot geveild. Een opbrengst is niet te voorspellen, maar uiteindelijk toch maar besloten om het te doen. De firma heeft de zaken goed afgehandeld, mijn dank daarvoor.

Wat een genot. Alles word goed geregeld.

Ik heb er even over nagedacht wel of niet op een veiling. Nou ik vindt het een aanrader je heb er geen gedoe van . Perfect geregeld .

Soepel, snel, deskundig, bereidwillig, altijd beschikbaar, zeer vriendelijk

Het besluit om mijn boot te verkopen ontstond door een teleurstellend seizoen, een dito vooruitzicht gelet op mijn leeftijd en wegvallende bemanning. De verschillende mogelijkheden van verkoop met de zeer uiteenlopende commentaren van mijn omgeving brachten mij tot de keuze van Bootveiling .com. De zeer heldere en bereidwillige assistentie leverden een drietal belangstellenden en daarmee een prijs die boven mijn eigen gedachte lagen. Met als hoogste bieder een nieuwe eigenaar die ondanks het verlies het gevoel geeft van goede handen waarin de boot terecht komt. Het gevoel blijft dat deze afhandeling door zijn karakter een meer open en eerlijk karakter heeft dan eerdere rechtstreekse aankopen

Zorgeloze afhandeling van verkoop van mijn zeilboot

De veiling van mijn zeilboot is voor mij zeer zorgeloos en netjes afgehandeld. Keurige bemiddeling met regelmatige update van stand van zaken. Bedankt!

Duidelijke handelswijze en......ZEER BETROUWBAAR!!

Voor mijn visboot was september/oktober niet de juiste verkooptijd. Toch heeft ’Bootveiling.com’ hun belofte wáár gemaakt. Ik kreeg regelmatig updates over de gang van zaken.Tijdens de bootveilingsperiode was de sfeer sympatiek!!! Dick v D.

Uitmuntend

Het hele verkooptraject van mijn boot verliep vlekkeloos. Na aanmelding goede informatie over hoe e.e.a. zou gaan verlopen. Na de veiling zeer attent betreffende de overdrachts handelingen. En onmiddellijk daarna prompte betaling. Ik ben dik tevreden over de hele gang van zaken. Gerard Kroese, Feanwaldsterwal.

Voortreffelijk

Alles perfekt geregeld

Я купил парусную яхту

Сервис очень удобный и понятный. Приятно удивила итоговая цена продажи лодки. Менеджер по продажам который сопровождал сделку сделал все возможное чтобы продажа прошла быстро и комфортно. Лодкой остался доволен.

Prima begeleiding en snelle afhandeling na veiling.

Uitstekende behandeling, altijd bereikbaar en duidelijke uitleg. Regelen echt alles en houden je prima op de hoogte. Zeer betrouwbaar bedrijf.

Uitstekende begeleiding van zowel de verkoper als de koper.

De verkoop van de boot is vlot verlopen ondanks het feit dat hij een buitenlandse vlag voerde en in het buitenland lag. De begeleiding van Bootveiling was uitstekend. Zowel aan koper en verkoper werdt goede raad gegeven voor het afronden van de formeliteiten.

Goede ervaring niks mis mee.

Alleen maar een goede ervaring volgens mij is er niets mis mee.

Excellent experience from start to finish

Jeroen and Erik gave me excellent advice. The auction process was professionally run as was all related paperwork. I was delighted with the final result. Payment followed promptly. Recommended!

Prima afwerking van de overeenkomst tussen bieder en verkoper

Prettige communicatie, goede presentatie, goede coaching. Er zijn altijd vragen over de hoogte van het eerste bod, in mijn geval ben ik gelukkig met de gang van zaken

Makkelijk en een overzichtelijke manier van verkoop.

Prettig kontakt alles via de mail. Goed en duidelijke manier van werken. Snelle financiële afhandeling. Ben erg tevreden want de boot is na 3 jaar eindelijk verkocht. Geen zorgen meer. Hiep hiep hoera!

Discutabel

Ik weet niet wat ik van de site moet denken. Ik zag dat dezelfde boot op marktplaats werd aangeboden. Vroeg daarnaar via een bericht aan de verkoper op marktplaats, en via de site van bootveiling. Beiden geen reactie. Maar nog geen dag later was de advertentie van Marktplaats afgehaald (de hoogste bieding daar was 1000 euro), werd de kijkdag gecancelled en was mijn hoogste bod van 700 euro op de site ineens ingehaald door een bod van 2000 euro.

9 Rubberstraat

Naarden 1411AL