vriendelijk en behulpzaam

vanaf dag 1 tot de uitbetaling vriendelijk en behulpzaam op weg geholpen, duidelijk in de opzet van de advertentie en aantal foto's welke op de site zichtbaar waren.

Heel tevreden!

Het was heel spannend om op Bootveiliging een boot tekoopen! Wij hebben ook niet gedacht dat het zou lukken! Maar het is gelukt en wij zijn er echt blij mee!!! Het volgende procedure is professioneel en heel vriendelijk afgelopen!!! Wij raden iedereen aan om het ok te doen!!!

makkelijk en snel

verkoop proces en het afwikkelen liep snel vakkundig en eenvoudig.

Betrokken contact

Het bespreken, begeleiden en contact gedurende het traject was netjes, vriendelijk en verzorgd. Reageren ook snel. Zijn tevreden over uiteindelijke behandeling.

Heel erg tevreden met de ganse afloop!

Gord afloop en gourde communicatie

Mijn ervaring met de boot veiling is zeer positief je hoopt natuurlijk altijd dat je een top prijs krijgt maar ik ben tevreden ik zal dan ook mijn positieven reactie delen met mijn kennissen zodat als zij ook een boot wensen te verkopen zich aan melden . Het gemak dat je er verder geen rompslomp hebt vind ik zeer prettig ook weet je waar je aantoe bent en de beslissing licht toch bij je zelf of je accoord gaat Prima gedaan ga zo door Hartelijk bedankt voor de goede afhandeling Met vriendelijke groet Frans

Voortreffelijk

We zijn heel tevreden over gans het verloop van de veilingen. Echt eerlijke en proffessionele mensen. Bedankt! .

Alles prima verlopen

Kiváló szolgáltatás

Kedves Jeroen, Erik köszönöm szépen a közvetítést, kiváló munkát végeztetek. Nagyon örülök, hogy együtt dolgoztunk. Remélem, a jövőben még lesz közös üzletünk. Minden jót kívánok! Soós Sándor Magyarország

een goede ervaring met een recht door zee onderneming

Jeroen en Erik van bootveiling.com zijn bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Goed advies, altijd beschikbaar en een eerlijke afhandeling van zaken.

Zeer aanbevolen

Goede communicatie, snelle antwoorden, ook in het weekend, vriendelijke en professionele mensen. Na overeenkomst snelle betaling. Volgende boot gaat ook naar bootveiling !

Plezierig en alles in goed overleg verlopen

Ik kende Erik vanuit zijn periode bij Yachtfocus. Contact gezocht om mijn schip via de veiling te verkopen. Veel animo rondom mijn schip met een extra ingelaste kijkdag! Veiling goed verlopen en ik heb mijn boot gegund. Tip; op de dag van levering in overleg met koper een formulier tekenen voor goede ontvangst van het gekochte goed. Bevordert de afhandeling.

Netjes afgehandeld

Alles zeer duidelijk en transparant bootje zoals het mijne (onderhouds behoeftig) kunnen vrij makkelijk aan de man worden gebracht. Wat moeite met de kosten voor botenveiling , is nu 40% zou een lager percentage kunnen zijn

geweldig geregeld

Het contact met Erik en Jeroen was gewoonweg super, de koper was zeer tevreden dus wat wil je nog meer. echt een aanrader.

Goede persoonlijke begeleiding

Blijft spannend om via veiling een aankoop te doen maar deze ervaring is mede door de persoonlijke ervaring erg positief!

Nice company . Everything on the right spot .

We try this website for first time ,we buy a old sail boat . So nice boat everything like the pictures .A bit far the location ,but Netherland is a country to sail so doesnt matter !!!! we will come back by Bootveiling to get another one for sure .

Het geheel is van begin tot einde zeer goed begeleid.

Ik kan niets anders zeggen zowel de presentatie in de aanloop naar de veilingen de verdere afwikkeling getuigd van een professionele basis. Zo ook de afwikkeling na de veiling is zeer correct en professioneel verlopen.

No nonsens veiling.

Eenvoudige en duidelijke communicatie.

Klantvriendelijk en transparant

Aan een veiling deelnemen zonder enige ervaring, lijkt niet simpel. Bootveling heeft en geeft duidelijke documentatie en uitleg, houdt je op de hoogte en werkt efficiënt.

Snelle afhandeling

Deze week een bootje gekocht via Bootveiling. Ik denk dat het voordeel vooral bij de verkoper zit. Voor de koper is de fanciele afhandeling erg handig. Je hoeft niet met cash geld op pad.

Het komt door het kapitalisme

Vaker de Internationale zingen

Leuke ervaring avontuur

Professioneel afgehandeld allemaal

Goede communicatie Duidelijke gang van zaken

Goed geregeld.

Ik ben erg tevreden. De boot is verkocht voor iets meer dan de gehoopte verkoopprijs. Deze website is zeker een aanrader. Heb je twijfels of is er iets waar je niet voldoende informatie over kon vinden. Neem gewoon contact met ze op. Bij mij vonden we een passende oplossing die al mijn twijfels wegnamen. Al vast heel veel succes met de Verkoop!

prima geregeld

zeer prettig snel en goed.geen zorgen over verkoop kopers komen op vatse kijkdag en verder hoef je geen enkele moeite te doen.Stuk eenvoudiger als verkopen via verkoop site.

9 Rubberstraat

Naarden 1411AL