Alles super!

Einfache Bestellung mit schneller Lieferung und super freundlicher Kundenservice.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Materialen zijn super mooi We kregen alle twee maal een foutmelding tijdens het bestellen via de website. Direct opgepakt door collega maar toch iets om misschien even na te kijken.

Gewoon goed :)

Snel geleverd en artikel conform de omschrijving. Mooie spullen, blij mee.

Behulpzaam, deskundig en goede servive

Zeer behulpzaam personeel welke de tijd nemen en meedenken. Goede servic en adviezen. Een aanrader om informatie, tips en adviezen in te winnen. En zoals ik tot aanschaf over te gaan.

alles goed rechtgezet

Beste hebben contact opgenomen na moeilijk zaak en alles opnieuw rechtgezet. Misverstanden gladgestreken.

Zeer snelle levering

Produkt zoals omschreven en zeer snelle levering de volgende dag

Nette service

1 van de 2 bestelde producten was verkeerd geleverd. Na een gesprek met een zeer beleefde klantenservice werd het zeer snel opgelost. Foutjes kunnen gebeuren, hoe je ze oplost vind ik belangrijker. En dat was in dit geval zeer netjes.

Goed product uitstekende levering

Top communicatie en begeleiding

Helemaal top, ook in deze moeilijke tijden!

Heel snel!

Super snel ! Goed kwaliteit!

mooie producten

goede kwaliteit

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Netjes ontvangen en rustig alles bekeken in de winkel. Heel goed geholpen door meedenkende medewerker. Vriendelijke ongedwongen sfeer en natuurlijk heel mooie producten! Supersnelle levering en binnenkort genieten van onze nieuwe wastafel!

Samen genieten

Online een bad gevonden die ons mooi leek, die toen live gaan bekijken. We hebben uiteindelijk een andere gekozen dan we eerder in gedachten hadden. We hebben het bad in ons nieuwe huis zelf geïnstalleerd- mistten eerst nog een onderdeel maar daarmee hebben ze ons heel snel geholpen. Hij staat prachtig en we zijn er Superblij mee! We zitten regelmatig met t hele gezin in bad (of soms juist alleen met een lekker glaasje wijn!)

Top product voor mooie prijs

Net even iets anders en zeker geen standaard! Hele beleving van product tot personeel! Aanrader!!!

Super goede service en heel blij met de zwarte kranen

De service van Mastello is echt super. De uitleg, tijd die ze voor je nemen en bereikbaarheid is heel fijn. De jongens zijn zichzelf en geen gelikte verkopers en hebben passie voor hun vak. We hebben bij Mastello alle kranen voor de 2 badkamers gekocht evenals de douchewanden en het bad. De producten bevallen erg goed. Zwarte kranen die nu ruim 1 jaar geleden zijn geïnstalleerd, blijven erg mooi. Geen last van kalkaanslag. Een of meerdere stralen uit de douchekop gaan soms een beetje scheef naar beneden maar dan moet je heel even met je hand over de nopjes strijken en zijn de stralen weer kaarsrecht. De prijs kwaliteit is echt super. De enige kraantjes waar we wellicht iets minder enthousiast over zijn zijn de toilet fonteinkraantjes. De hals is net iets te kort waardoor het lastig is je handen er ruim onder te plaatsen. Dat heeft ook te maken met het ontwerp van onze toiletwasbak (niet bij Mastello gekocht). Mastello is echt een aanrader om je kranen en andere attributen aan te schaffen!

mooie kranen keurig geleverd

ruim voordat de verbouwing begon zijn wij naar de showroom van Mastello gereden en werden we daar zeer deskundig voorgelicht en geholpen bij onze keuze. Ook nadat we alles besteld hadden kregen we nog een tip dat een bepaalde kraan nu toch geleverd kon worden en dat we de andere gecredeiteerd kregen. Prima service, leuke mensen ën deskun dig!

Klant is hier Koning ! Perfecte Service - Zeer mooie producten

Klant is hier Koning ! Perfecte Service - Zeer mooie producten

Goed verpakt en snel geleverd

Goed verpakt en snel geleverd

Fijn geholpen in de winkel en achteraf!

In de winkel zijn wij uitstekend geïnformeerd over de mogelijkheden zonder dat het erg verkoperig is. Er wordt meegedacht en een eerlijke prijs aangeboden. Ook achteraf was de service top toen bleek dat er een ringetje van een kraan niet aanwezig was. Oh ja, we hebben ook nog eens een super strakke badkamer dankzij jullie!

makkelijk en goed

Door de overzichtelijke site is het duidelijk wat je (wilt) bestellen. Ook de informatie over de levering was helder en werd goed op gevolgd. Het gebruik maken van een "brenger" kwam in ons geval goed uit.

Heel erg goed!!!

Prachtig teakhouten badmeubel gekocht. Service in winkel prettig. Prijs uitstekend en concurrerend. Betalen makkelijk. Levering goed en compleet. Kortom: héél erg tevreden.

Wauw

Na dagen lang zoeken EINDELIJK de wastafel gevonden waar we al zo lang naar op zoek waren. Voldoet helemaal aan onze eisen! Bij ontvangst bleek dat het afdekplaatje van de wastafel een stukje mistte. Na telefonisch contact kregen we kosteloos een andere opgestuurd! Topservice! Chauffeur belde ook van te voren wanneer het uit kwam dat de wastafel geleverd werd. Wij raden deze website aan!

Reibungsloser Kauf

Super Service, tolle Produkte.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed. Goede levering, mooie producten

Duidelijke website, prachtige spullen, goede service en dito levering.

Top quality, top service

Mooie selectie teak badkamermeubelen. We zijn goed geïnformeerd en hebben uiteindelijk een leuke meubel voor ons badkamer gekocht voor een redelijke prijs. Wij zijn erg tevreden!

Zuiderloswal 45

1216CJ Hilversum

Over Mastello

Van origine een familiebedrijf met grootse dromen. Jong van geest en met een onvoorwaardelijke liefde voor familie en vormgeving. We zijn open naar elkaar en naar jou, en houden niet van poeha: ‘’what you see is what you get.’’ We blijven graag in beweging, niet alleen in de sportschool maar ook als het gaat om vernieuwing. Nieuwe producten, toepassingen en trends volgen we dan ook op de voet. Ons doel is om design sanitair toegankelijk te maken voor iedere badkamer liefhebber.