mooi materiaal / goed verpakt

mooi materiaal zoals op de site en goed verpakt alles was nog goed in takt.

Prima, de levering was niet helemaal zoals afgesproken, maar de vertraging was slechts 1 dag, met externe transporteur. Viel dus nog mee. Prima prijs

Snelle en juiste levering

We hadden eerst ons zwembad bij een grote online webshop besteld maar daar werden we keer op keer aan het lijntje gehouden in verband met de levering. Een dag nadat we het zwembad bij summertoys besteld hadden werd het al geleverd (in België) De grote webshops kunnen hier een groot voorbeeld aan nemen

Superleuk speelgoed!!

Snelle levering en een Superleuk zwembadje en speelgoed!

Geen reactie

Heb een halve levering gekregen en mail gestuurd , geen reactie ......later tweede mail ....nog steeds geen reactie ..... Teleurgesteld

Het zwembad was in 45 minuten in elkaar gezet,hele goede gebruiksaanwijzing,in 4uur tijd was het zwembad vol,ook de waterpomp werkt uitstekend die we erbij hadden besteld.We hebben heel veel plezier van het zwembad,samen met onze kinderen en kleinkinderen.

Fijne site, goede klantenservice

Het bestelde skimboard was binnen een paar dagen binnen, maar toen bleek per ongeluk degene met het andere patroon opgestuurd te zijn. Zo'n foutje kan altijd gebeuren, maar dit werd zonder poespas en heel snel opgelost. Fijne site ook, kon snel vinden waar ik naar op zoek was, met voldoende keus.

Super snelle levering

Snelle levering en een perfecte prijs kwaliteit verhouding. De meiden zijn er superblij mee. De volgende bestelling zal ook zeker bij jullie zijn.

Diktevree

Besteld zou door drukte wat langer duren maar niets was minder waar het werd super snel bezorgt!!! Netjes verpakt Bezorger was netjes tilde tot binnen bij de voordeur!! N echte aanrader ik ben dik tevree! Tot de vlgde bestelling

Goed, goedkoop en goede kwaliteit

Zwembadmatten besteld, 8 mm dik. Snel geleverd en uitstekende prijs kwaliteitverhouding.

Top service, snel verzonden.

Ik kreeg een luchtbed waar een gaatje in zat. Nadat ik contact had opgenomen kreeg ik gelijk een nieuwe opgestuurd. Top service.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Twee zwembanden besteld op zondagmiddag en op maandag al bezorgd, super netjes.

Afdekzeil voor ons zwembad besteld, is snel geleverd en product is zoals omschreven

Supergoed

Hele leuke shop voor zomerspullen. Ik zocht iets met paarden erop en slaagde hier meteen. Hele duidelijke foto's van de producten en makkelijk te bestellen. Had mijn zwemboard ook heel snel thuis. Dus deze site is zeker een aanrader!

Eerste x besteld en dit ging super! Alles is ook netjes afgelevetd. Ik ben tevreden. Dank u wel. Nu nog een warmtepomp erbij en dan kunnen me kleinkinderen genieten van een mooi zwembad.

Heel duidelijk

Na bestellen gelijk duidelijkheid over het te leveren product

Goede prijzen, snel geleverd

Zwembad tegels en een parasol besteld. Goede prijs en snel geleverd. Misschien iets beter op de hoogte gehouden worden over de levering als verbeterpunt.

Slecht

Heb 2 dingen gekocht bij jullie zit een scheur in contact op genomen met jullie moest ik een e-mail sturen maar komt elke keer niet aan!

Mooie prijs Prima verzending.

Prima service en goede kwaliteit

Prima service en goede kwaliteit. Ook de manier van verpakking was uitstekend.

Klantgericht en goed mee gedacht!

Goede service, met een tikje korting..

Super.

Heel veel keus, en snelle levering.

Zeer snelle afhandeling

Goeie kwaliteit en snelle levering

Ook al werd er gezegt dat de levering langer kon duren vanwege drukte als nog super snel geleverd alles was netjes in orde en netjes ingepakt wij zijn super blij met onze aankoop en zeer tevreden.

Onduidelijke levertijd

Cadeautje besteld. Zou volgende dag in huis zijn, maar 4 werkdagen later nog niks ontvangen of vernomen. Nog geen berichten ontvangen met verwachte levertijd. (Maar wel een uitnodiging om een review te schrijven.) Telefonisch contact was wel fijn. Maar een duidelijkere inschatting van de levertijd is wel nodig. Als ik had geweten dat het niet op tijd kwam (voor een verjaardag), dan had ik ergens anders besteld.

Pioniersweg 60

8251KN Dronten

0321 23 00 22

Over Summertoys

Bij Summertoys houden we van de zomer! Wij zijn gespecialiseerd in opblaasartikelen, zwembaden, vliegers, buitenspellen en nog veel meer! Altijd de nieuwste opblaasartikelen van Intex en Bestway. Ben jij op zoek naar een onvergetelijke zomer, bezoek dan onze website! We make your summer great!