Op een warme dinsdagavond besloten om een groter zwembad te bestellen. Na onderzoek bleek summertoys het voordeligst. Buiten dat ook een snelle levering en goede klantenservice. Want na het aanbrengen van de hoes ging deze direct kapot. De volgende dag werd een een nieuwe opgestuurd. Top geregeld!

Supersnel geleverd!

Erg tevreden! Vrij last minute besteld, en toch de volgende dag al in huis! Bestelde artikelen waren prima in orde en precies wat ik er van verwacht had!

Het duurt even maar dan heb je wel wat!

Van moment van bestellen tot de bezorging heeft een week geduurd en meerdere keren bellen en mailen. Tot een adequate collega het gelijk oppakte en regelde en niet kwam met “wij en de bezorgdiensten hebben het druk” terwijl het pakket nog ingepakt in het magazijn lag. Bestelling verder is top! Goede producten en veel waterpret!

Prima service, naar wens

Service verliep prima, en de zwemladder is naar verwachting, werkt goed.

Snelle vriendelijke correcte service!

Het zwembad is enorm snel geleverd. De leverancier was super vriendelijk en correct. En het zwembad zelf, dat voldoet aan ALLE verwachtingen! Kortom: TOP service. Ik zou deze site echt aan iedereen aanraden.

Aanlokkelijke prijzen met een top aan communicatie

Het pakket werd later bezorgd door de drukte, bij navraag kreeg ik hier zeer snel een antwoord op terug! Alles goed verpakt. Zeer aangename prijzen vergeleken met andere webshops

Prima kwaliteit prijs verhouding

Snelle en correcte levering!

Zwembad snel geleverd , maar..

Zwembad snel geleverd maar voor de prijs was hij niet compleet. Er worden van dit Zwembad veel versies verkocht. Prijs en extra's verschillen dus. Voor deze prijs had ik een iets completer Zwembad verwacht

Product op voorraad en een snelle aflevering.

Slecht bedrijf

Pakket komt veelste laat! Een pakket nog niet ontvangen. Geen idee waar het is?? je stuurt een mail maar je vragen worden niet beantwoord. Je krijgt een standaard mail terug Pakket retourneren, zelf verzendkosten betalen???

Heel tevreden

Heel snelle en correcte levering

Bestway steel pro 259 x 170. Fantastisch product en rete goeie service!

Goede snelle service. Alleen product niet goed.

De service was een snelle levering. Helaas loopt het gekochte zwembadje langzaam leeg.

Wat onduidelijkheid maar goed opgelost

Mijn bestelling was niet in 1 keer aangekomen, maar bij navraag aan de klantenservice op zondag direct bericht terug en goed gekomen

Prima, goede communicatie

Pakket kwam een dag later. Via de klantenservice goed op de hoogte gehouden.

Snel en correct!

Zwembad besteld, 2 dagen na bestelling reeds netjes thuis geleverd! Degelijk zwembad voor de prijs wat betaald werd!

Tevreden

Bestelling verliep erg goed, het product is aar alle tevredenheid ontvangen

Geweldige bolderkar voor het strand

Deze geweldige bolderkar is lekker groot, waar veel in kan. Perfect voor op strandvakantie. De grote wielen gaan gemakkelijk over het strand maar ook over straat. Erg blij met deze aankoop. Nu al zin in onze vakantie naar Italië!

Netjes opgelost, duurde wel langer

We hadden een opblaasbaar zwembad gekocht met een glijbaantje erbij.. Helaas was na 1x gebruiken het glojbaantje al gescheurd op de naad.. Klantenservice gebeld, en werd netjes te word gestaan en er zou een ander glijbaantje opgestuurd worden.. Dut lukte niet voor het weekend zeiden ze, wat we jammer vonden, want het was 31 graden . Maandag gebeld en zouden hem naar ons versturen, helaas waren ze dat vergeten en werd het dinsdag.. wel woensdag binnen.. We vinden het netjes dat we een andere glijbaan hebben gekregen, maar voor de kindjes duurde het wel erg lang

Vlotte bevestiging

Koerier liet wat op zich wachten Zaterdag besteld woensdag avond geleverd Levertijd tussen 12-16 werd 19.30

bravo

exelent

Perfect bad en goede en snelle service

Het zwembad wat we hebben besteld was snel besteld en geleverd. Je kan dan ook nog een kortingscode van €5,- gebruiken direct bij je bestelling. We kregen het dekzeil apart geleverd, vind ik dan persoonlijk weer zonde.

SNELLE SERVICE, TOP KWALITEIT !

Ik ben gek op m'n parasolletjes, beetje opgepimpt met lichtjes voor de avond en de hond speelt ontzettend graag in haar 100 ballen badje ! Nu nog een ballenpomp zoeken om de fluo sleutelhangerballen op te pompen en dan... GAAN MET DIE BANAAN !

Een aanrader!

Snelle en correcte verkoper...zeker en vast een aanrader

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Pioniersweg 60

8251KN Dronten

0321 23 00 22

Over Summertoys

Bij Summertoys houden we van de zomer! Wij zijn gespecialiseerd in opblaasartikelen, zwembaden, vliegers, buitenspellen en nog veel meer! Altijd de nieuwste opblaasartikelen van Intex en Bestway. Ben jij op zoek naar een onvergetelijke zomer, bezoek dan onze website! We make your summer great!