Super tevreden snel binnen en mooi

Super tevreden heel snel binnen en mooi goed verpakt. Klaar voor het mooie weer!

Snel en eenvoudig

Snelle levering, precies op tijd voor last minute verjaardagscadeau! Bovendien was het gemakkelijk te vinden wat ik zocht, en het artikel was precies zoals omschreven.

Product precies zoals verwacht en snelle levering! Top!

Snel en correct geleverd.

Bestelling gedaan en geleverd zoals ik verwacht dat een bestelling moet gaan. Snel en simpel.

Zwembad met afdekzeil besteld. Snel en netjes geleverd

Hele snelle service

Bestelling heel vlot afgehandeld en de volgende dag meteen geleverd. Kado viel enorm in de smaak bij de ontvanger!

Prima geholpen toen DHL vertraagd bleek te zijn

Skimboard besteld, was een verjaardagscadeautje. DHL bleek vertraagd, ik kreeg meteen de track & trace en kon zo zien dat het alsnog op tijd aan zou komen. Tip voor summertoys: was prima opgelost zo, maar het zou nog makkelijker zijn (en jullie klantenservice tijd schelen), als je de track & trace meteen doormailt.

Goed en snel

Positief verrast door de snelle levering. Ook de Lay z Spa was simpel gebruiksklaar te maken

Prima service zoals op tijd afgesproken geleverd en geleverde product voldoet aan omschreven kwalite

Zeer tevreden snelle afhadeling en levering van product en goede kwaliteit

Prima peddel voor een goede prijs.

Makkelijk online te bestellen. Goede kwaliteit en snelle levering .

Supersnelle levering

Snelle levering. Heel blij mee. Omdat we nu een megavijver in de tuin hebben aangelegd dit jaar en er nu een groter bad niet past. Hebben dit jaar een kleiner zwembad gekozen 244ø want een zomer zonder zwembad zagen we ook niet zitten. Nu wachten op de warme dagen. Dan kunnen we ons ROZE zwembad opzetten.

Geweldige klantenservice

Ons pakketje raakte kwijt en er moest een onderzoek aangevraagd worden bij de vervoerder. Summertoys reageerde meteen en stuurde binnen uren zelfs een product ter vervanging op. Geweldige en vriendelijke klantenservice - het was zo opgelost!

Mooie skimboards

Mooie skimboards en snelle levering. De vorm van het board is wat anders dan op de afbeelding te zien is, maar wij zijn heel blij met de vorm. Dat wordt een zomer vol plezier!

Goed en snel geleverd

Heb de gekochte producten goed en ontvangen zoals afgesproken

Goede levering , mooie spullen

Spullen netjes ingepakt en afgeleverd . Een hoop plezier met de kids. De waterglijbaan is super.

Ik wilde graag een bodyboard met een specifieke opdruk. Super geholpen door de klantenservice en het juiste bord binnen 2 dagen in huis.

snelle service, mooie artikelen

3 banden besteld voor op vakantie. zwembanden zien er mooi uit en zijn prettig in gebruik. snelle levering!

Heel tevreden!

Bestellen ging super vlot. Communicatie verliep ook helemaal zoals het hoort. Item dat besteld werd, werd ook volgens afspraak geleverd en ziet er ook uit zoals op de website vermeld. Wij zijn helemaal tevreden van het ganse traject van A tot Z voor onze bestelling.

No nonsen gewoon bestellen en er wordt netjes optijd geleverd

Fijne webshop

Briljant

Voor de Koningsspelen werden we geconfronteerd met het feit dat we het zelf moesten bekostigen. Gewoon brutaal geweest en een mail gestuurd. Korting gekregen wat de verzendkosten compenseerde. Echt super sympathiek en nu op naar veel plezier voor de basisschool met super roze skippyballen. Netjes compact verpakt en snel geleverd. Bedankt!

Goed prijs kwaliteit

Mooi gebruiksvriendelijk windscherm

Snelle levering, goede kwaliteit!

Snelle levering en goede kwaliteit!

Snelle verzending ruime keuze

Als een van de weinige winkels een ruime keuze en voorraad zelfs in het vroege voorjaar.

Makkelijke website, supersnelle levering. Het product keurig verpakt en mooie kwaliteit

Megaaaaaaaa blij

Enorm blij met hoe het pakket was ingepakt! Netje in een zak goed dichtgeplakt, alles zag er verder ook netjes uit. Ga zeker nog vaker bestellen als ik weer wat dingen nodig heb wat jullie verkopen! Aanrader!!!!!!

Pioniersweg 60

8251KN Dronten

0321 23 00 22

Over Summertoys

Bij Summertoys houden we van de zomer! Wij zijn gespecialiseerd in opblaasartikelen, zwembaden, vliegers, buitenspellen en nog veel meer! Altijd de nieuwste opblaasartikelen van Intex en Bestway. Ben jij op zoek naar een onvergetelijke zomer, bezoek dan onze website! We make your summer great!