Fijn om het artikel zo snel geleverd te krijgen; terwijl ik rekening hield met de drukte voor sinterklaas.

Incomplete levering en duurder via Bol.com

Helaas maar één zwemband ontvangen terwijl er twee zijn besteld, zorgt dan ook voor één zuur gezicht. Blijkt het product ook nog eens duurder te zijn bij Bol.com dan bij de directe webwinkel van Summertoys. Nu op pad om ergens ver buiten mijn woonplaats alsnog twee zwembanden te halen omdat het buiten het zomerseizoen is, is er bijna geen speelgoedwinkel te vinden met voorraad.

Goede info. correcte en vlotte bestelling Kubb-spel

Ik heb even gebeld of ik de juiste versie van het Kubb-spel bestelde. Vriendelijk en duidelijk antwoord en vervolgens een vlotte bestelling. Ik ben helemaal tevreden.

Webshop met menselijke service

Leuk Future-stepje besteld met knipperlicht wieltjes. Snel en goed verpakt bezorgd. Helaas deed van een van de wieltjes de lichtjes niet goed. Even een mailtje gestuurd en direct vriendelijk antwoord terug dat het geruild kon worden. Langs gereden in Dronten en hele aardige dame hielp ons. De nieuwe step stond al klaar bij de balie. Zo omgeruild en Opa kon op tijd op de verjaardag de blits maken. Fijn bedrijf met fijne mensen.

Zeer plezierige ervaring

Het bestel proces is zeer eenvoudig, de verzending was precies volgens de timing, het produkt voldoet aan de verwachting

Prima, snel en niet duur

Niet goed.

Ik bestel twee ballen met doormeter 40. Ik krijg twee ballen van doormeter 29 waar ik niks mee kan aanvangen. Dus geld weggegooid. Helaas.

Mooi aanbod en fijn contact

Uitbreid assortiment, na ontvangst van de parasol bleek deze niet goed te werken. Contact gezocht en snel en zeer vriendelijk naar een oplossing gezocht. Bij onze volgende zomer bestelling weer Summertoys.

Snelle verzending en speelgoed voor een leuk prijsje.

Snelle en correcte bezorging!

Makkelijk te vinden via internet en keuze genoeg. Volgende dag al in huis!

Verjaardag gehad en kindjes heerlijk gespeeld in grote bad !

Super mooi bad voor mijn kleinkinderen !

Zeer klantvriendelijk

Mijn pakket was niet aangekomen en toen ik daar over mailde, reageerde ze nog binnen een halve dag. Tot een fijne oplossing gekomen en het contact was zeer prettig!

Top geregeld!

Duidelijke updates van de status van de bestelling, prima verzendtijd en goede kwaliteit speelgoed! Tip: een beschrijving toevoegen. Een skippybal opblazen is blijkbaar moeilijker dan gedacht :) (tot dat we doorhadden hoe het "stopje" werkte)

kwaliteit en levering

gevraagde artikels snel ontvangen. De parasols zijn van uitstekende kwaliteit.

Goede service en snelle levering.

Snelle bezorging.

Goede ervaring.

Heel correct en supervlugge levering

Zeet stevig verpact en heel vlugge levering

Goed snel correct

Dubbel verkeerd bezorgd

Helaas tot tweemaal toe het verkeerde artikel geleverd. Na een telefoontje goed geholpen en het juiste artikel mogen ontvangen.

Op tijd zoals afgesproken, snelle levering.

Goede service, goed product, correcte prijs

De service en levering waren goed en snel. Het product is zeer goed, de prijs zeer scherp.

Verkeerde kleur

Expres roze besteld, voor op vakantie. Maar dan bruin geleverd krijgen, jammer!

Product netjes maar niet volgens afspraak

Andere print bezorgd dan besteld (orka print besteld, haai bezorgd), niet bezorgd op de datum zoals op internet aangegeven. Product ziet er verder netjes uit.

Een echt aanrader!

Ruime keuze Prima kwaliteit Correcte prijs Snelle levering Een nieuwe tevreden klant :-)

Prima step voor een nette prijs!

Wij hebben een step gekocht voor onze 7 jarige zoon, zodat hij op vakantie zich snel kan voortbewegen. Een step met 20cm. wielen ipv. een stuntstep bieden ze aan, terwijl veel dit niet hebben. Deze kan je ook gemakkelijk inklappen. Prijs prima, aanbod prima, bezorging en verwerking prima. Step zelf, witte 'Nord style', is al meerdere malen gebruikt en is top.

Pioniersweg 60

8251KN Dronten

0321 23 00 22

Over Summertoys

Bij Summertoys houden we van de zomer! Wij zijn gespecialiseerd in opblaasartikelen, zwembaden, vliegers, buitenspellen en nog veel meer! Altijd de nieuwste opblaasartikelen van Intex en Bestway. Ben jij op zoek naar een onvergetelijke zomer, bezoek dan onze website! We make your summer great!