Kan niet beter

Zeer snelle levering

Geweldige service

Mijn producten besteld. Een zwembad in een combinatie deal. Scheelde veel geld ivm andere aanbieders. De dag daarna bezorgd door dpd precies op tijd. Alles netjes verpakt. Zou summertoys zeker aanbevelen aan andere.

Prima overzichtelijke website. Snelle levering

Top zwembad ! laagste prijs op internet en snelle levering wat wil je nog meer.

goed, snel en duidelijk

Duidelijke website, snelle bevestiging en snelle levering van het juiste product.

Prima artikelen en snelle levering

Artikelen waren snel geleverd. De goedkopere artikelen vielen iets tegen (duikbril wat stug) maar gezien de lage prijs had ik wellicht ook niet meer kunnen verwachten. Wel erg tevreden over het bestelde bodyboard.

Snelle levering en snelle reactie op mails.

Alles top in orde

Alles wat ik besteld heb is netjes geleverd, goede service.

Wel oke

Zwembad besteld, met afdekzeil. Zwembad helemaal super, blij mee. Afdekzeil na 1 dag kapot, mailtje gestuurd naar de klantenservice, geven ze geen garantie op... vind dit heel teleurstellend en koop hier niet meer. Noem

Snelle en complete levering voor de beste prijs on-line

Makkelijk besteld en snel geleverd tegen de beste prijs die online te vinden was. Iedereen was blij met het zwembad en alles wat daarbij hoort. Makkelijk besteld bij één partij zodat je geen omkijken meer hebt. Top!

Helemaal super

Super snel geleverd, top kwaliteit!

Super snel geleverd!

Site kwam snel omhoog op Google. Goedkoopste en snel geleverd echt top!

Snel en netjes geleverd

Prijs was ok en binnen drie dagen product in huis.

Donderdag 10:44 besteld en ipv vrijdag pas maandagmiddag in huis,summertoys en DPD allebei drama

Pas 4 dagen later in huis ipv de afgesproken 1 dag als je voor 12:00 besteld!!

Goed en snel

Zeer snelle levering fantastisch

Super tevreden van het zwembad! Bestelling verliep vlot en snelle reactie op vragen per mail. Zeker een aanrader!

snel geleverd!! goed product!!

product was snel geleverd en was helemaal in orde!!

Helemaal super

Ik heb een zwembad besteld voor mijn dochter van 3 jaar. Ik dacht dat deze eigenlijk nog iets te groot was voor haar, maar als ik zie hoeveel plezier ze er nu al aan heeft heb ik er geen seconde spijt van! Het zwembad was binnen 2 dagen netjes thuis bezorgd en was makkelijk in elkaar te zetten.

Mega snel verstuurd. Bedankt!

Goed snel levering goed prijs dank jou

Professioneel, snel en goeie prijs kwaliteit verhouding

Wij hadden een nieuwe filterpomp nodig voor onze zwembad en kwamen via vrienden bij Summertoys. Pomp besteld en 2 dagen later weer schoon en helder water in het zwembad. Product doet het fantastisch dus de dag erna meteen betaald aangezien we met afterpay zouden betalen.

Snelle, nette en goede service

Gemakkelijk te bestellen, snel verstuurd en netjes geleverd. Bestelde ziet er goed uit en de kinderen zullen hier erg blij mee zijn als vakantiecadeaus!

Pioniersweg 60

8251KN Dronten

0321 23 00 22

Over Summertoys

Bij Summertoys houden we van de zomer! Wij zijn gespecialiseerd in opblaasartikelen, zwembaden, vliegers, buitenspellen en nog veel meer! Altijd de nieuwste opblaasartikelen van Intex en Bestway. Ben jij op zoek naar een onvergetelijke zomer, bezoek dan onze website! We make your summer great!