Goede service!

Goed service en communicatie en snel geleverd. Al meerdere bestellingen gedaan bij Marasol en altijd prima!

Alles perfect verlopen.

De Jaloezieën die ik gekocht heb waren kwalitatief zoals ik gehoopt had.

Uitstekend Bedrijf.

Toch altijd maar afwachten hoe een bedrijf de artikelen die je hebt besteld verwerkt en aflevert. De bestelling werd bezorgd door Verano zelf. Helemaal op tijd en een half uurtje van te voren een belletje dat ze eraan komen. De jaloeziën die ik heb besteld kwamen keurig verpakt binnen. Echt alles wat ik had besteld was volgens mijn opgave en keurig verzorgd. Echt top Marasol.

Uitstekend!!!!!

Dankjewel voor goede communicatie. En levering!

Snelle service met duidelijke communicatie

Het opvragen van stalen via de website werkt snel en simpel en zijn ook snel binnen. De opmeet instructies zijn helder en duidelijk. Na het bestellen blijven ze duidelijk communiceren en meedenken. Het enige wat miste was de instructie hoe het draadloze gedeelte in werking gesteld moet worden.

De

De vorige bewoners van ons nieuwe huis hadden rolgordijnen besteld bij Marasol. Anna van Marasol beantwoorde alle vragen die wij hierover hadden snel en adequaat. Bovendien heeft ze ons aan een passende nieuwe oplossing geholpen. Hoogwaardige service, absoluut aan te raden!

Vlotte communicatie, vriendelijk en kwalitatief betaalbare materialen.

Snelle productie en levering, betaalbare producten van goede kwaliteit en ik hield een zeer goed gevoel over aan de communicatie met Marasol!

Gewoon goede service

Na de bestelling goed geïnformeerd over de voortgang en evt. ook als er vragen zijn word je netjes gebeld. Zonder meer goede service.

Mooie producten en goede service

Gekozen voor Marasol omdat zij transparante plissegordijnen (met plakstrips) leveren die zowel aan binnen- als buitenzijde uitgevoerd worden in de gekozen kleur. Snelle reactie op vraag over juiste manier van inmeten. Goede informatie over verwachte levertijd, handleiding en registratie tbv garantie. Prettig dat producten direct door fabrikant worden thuisbezorgd in het afgesproken tijdblok. Makkelijk zelf te monteren, hoewel het even zoeken wat de juiste spanning is en hoe je deze kunt aanpassen. Toen bleek dat er 2 'steuntjes' ontbraken ook weer snelle (re)actie om deze door fabrikant te laten opsturen.

Super goed!!

We zijn zeer tevreden over het geleverde rolgordijn. Van tevoren hele goede hulp/advies gehad per mail en telefonisch over het te bestellen product. Ook de levering is perfect verlopen.

Vriendelijk, duidelijk en meedenkend

Wij zijn heel tevreden over Marasol. Contact via de mail gehad en dat verliep prima. Je krijgt snel een reactie en ze denkt ook mee. Zeker voor herhaling vatbaar.

Mooie raambekleding en heel klantgericht

Twee jaar geleden heb ik raambekleding besteld via Marisol In het begin was ik wat huiverig was ten aanzien van het inmeten, maar dat is mede door de goede begeleiding helemaal goed gegaan. Vragen werden altijd vlot en vriendelijk behandeld. En zelfs nu ik 3 jaar na dato een kapot onderdeel heb wordt ik weer super geholpen. Kortom ik kan Marisol van harte aanbevelen.

Geweldig!!

Wij hebben 2 Smart pro jaloeziëen op de slaapkamer in onze nieuwe kunsstofkozijnen. Het zit er zo mooi in alsof het een is met het kozijn en ook heb je geen jaloezie op je vensterbank hangen. Laatst hebben we er ook 1 besteld voor onze keuken, deze moest speciaal zijn, want we hebben boven in het kunststof kozijn een ventilatie rooster zitten en als je daar wat voor hangt krijg je condens en dus schimmel. We hebben de jaloezie onder het rooster laten vallen zodat het rooster helemaal vrij is. het staat mooi en lux ik kan het iedereen aanbevelen.

Perfecte service

Mooi product en goede service! Snelle en duidelijke communicatie.

Duidelijke en snelle communicatie. Goede levering. Mooi product. Handleiding in de mail. Het enige minpuntje was dat het me eerst niet helemaal duidelijk was hoe ik minder spanning op de draden kreeg. Dit staat niet of niet duidelijk in de handleiding. Toen ik het had uitgevogeld schoot een draad de behuizing in. Gelukkig heb ik het zelf kunnen oplossen en herstellen. In principe is de installatie op het raam makkelijk.

Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!

Hele duidelijke en snelle communicatie, alle vragen werden vriendelijk beantwoord. Het maakte niet uit welke dag van de week ik een mail stuurde zelf op zondag kreeg ik reactie. Kleurstalen werden snel geleverd en het eindproduct is echt prachtig geworden. In de toekomst zal ik hier zeker weer bestellen en kan het iedereen aanraden om bij Marasol een bestelling te plaatsen.

Top.

Prettige en goede service. En producten naar verwachting

Top product

De maatvoering klopt exact met het geleverde product. En makkelijk te monteren.

Geweldig product

Prettig bedrijf om mee te werken, goed advies en duidelijk. Duidelijkheid staat voorop.

Correct

Correcte afwerking van mijn bestelling.

Snelle en duidelijke communicatie, behulpzaam. Zeker een aanrader!

Fijne en snelle service en goede kwaliteit

Onze rolgordijnen zijn snel geleverd en van een prima kwaliteit en maatvoering. En ook tegen een prima prijs

Professioneel en heel klantvriendelijk, denkt met je mee voor de beste oplossing.

Marasol hielp mij met de juiste kleurkeuze door pro actief kleurstalen n te bieden die ik binnen twee dagen ontving. Ze reageerde snel en accuraat.

Kwaliteitsproduct

Duidelijke omschrijving in de folders en website. Ook voor het inmeten voor de benodige bestelling van jouw gekozen product(en).

Geweldig, goede communicatie, advies en snelle levering.

Ik had jaloezieën nodig voor trapezium ramen. Na wat zoeken op internet kwam ik bij Marasol terecht. De maten die ik doorgegeven had, worden met grote zorgvuldigheid nagekeken en duidelijk gecommuniceerd naar ons terug. De offerte die ik liet maken voor deze (en andere) ramen, had ik snel binnen. Kreeg goed advies. Check dubbel check. Geweldig. Nazorg is ook in orde. Kortom, ik ben dik tevreden.

Heksenkruidlaan 24

5646AE Eindhoven