Perfect maatwerk Baboo afstand!

Met behulp van Anna konden we vanop afstand de meting doen, bij levering bleek alles perfect te kloppen met een mooi resultaat voor ons!

Goede ervaring. Marasol reageert snel op terugbel verzoek en emails. Product prima kwaliteit en de inmeet instructies zijn duidelijk.

Snelle levering en goede service

Goede kwaliteit materiaal. Bij vragen snelle reactie en goed advies. Wij zijn er blij mee en kleed onze zolder heel mooi aan.

Prima produkt en fijne service

5 smartfits gekocht en mijn ervaring is zeer positief. Snel geleverd met goed advies. Klein probleempje snel en accuraat opgelosd. Kortom erg tevreden

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit plissé gordijnen Makkelijk te bereiken, goede aflevering Ik zou Marasol zeker aanraden.

Dikke prima

Inmeet instructies goed opvolgen dan past alles perfect. Dikke prima

Goeie ervaring tot nu toe.

Mijn ervaring was goed

Bestelling keurig op tijd ontvangen

Voor de tweede keer rolgordijnen besteld bij Marasol en net zoals de eerste keer zijn deze keurig op tijd bezorgd. Qua prijs en service een aanrader.

uitmuntende kwaliteit

Ook de assistentie van Anna Biermans bij het bestellen hebben wij als zeer prettig ervaren.

Prima service.

Hele mooie degelijke rolgordijnen.

Attente en persoonlijke service

Niet duur en goede service van een enthousiaste eigenaar. Koop hier uw waar ipv op een onpersoonlijk platform.

Handige website en super producten

Overzichtelijke website om de gordijnen te bestellen. De gordijnen zijn van goede kwaliteit en zijn zeer eenvoudig te monteren. Wij zijn er erg blij mee.

Prettig contact, goede service

Al met al een goede ervaring. Alle vragen worden snel en zorgvuldig beantwoord, je wordt op de hoogte gehouden van eventuele leveringsproblemen en verwachte leverdatum, en ik ben blij met het product. Goede kwaliteit en prima zelf te monteren.

Van bestellen t&m levering TOP!!

fijne site om te zoeken naar wens evenals het bestellen. Snel geleverd en idem plaatsen van het rolgordijn!!

Goed advies en snelle service!

Marasol heeft prima online adviezen gegeven, eindeloos geduld en meermaals samples gestuurd. Prettig contact. Uiteindelijk een goede keuze gemaakt.

Precies geleverd wat ik besteld had op de toegezegde leverdatum.

Snel reageren op vragen per telefoon en e-mail. Behulpzaam. Goede prijs.

Juiste afhandeling van de bestelling Ontbrekende delen snel nageleverd Goede kwaliteit Meet instructie kan beter, we hebben wat speling

Prima afgehandeld

Materiaal werd keurig afgeleverd. Ook de nazending van de ophangbeugels was supersnel verzorgd!

Super service

Heel snel en accuraat worden je vragen beantwoord.

Persoonlijk advies op maat

Anna van MARASOL geeft duidelijke uitleg over de mogelijkheden en kan zich goed verplaatsen in de situatie zelf! (o.b.v foto’s) Fijne persoonlijke service en feedback! Echt een aanrader.

Goede communicatie, snelle en correcte levering

Goede communicatie, snelle en correcte levering. Vooraf ook kleurstalen snel geleverd.

Prima plisségordijnen, mooie stof.

Goede service en kwaliteit

Goede begeleiding tijdens onze zoektocht naar passende jaloezieën. Precies op maat. Zeer tevreden, ziet er super uit.

CORRECT -- OPVOLGING PERFECT - VERANO PRODUCT = TOPKWALITEIT

Geachte mevrouw Biermans, Beste Anna, We willen u nogmaals bedanken voor de correcte opvolging en het leveren van een topproduct & topkwaliteit VERANO raamdecoratie., zijnde de Aluminium jaloezieën smartfit. De afwerking is gewoonweg perfect. Met beleefde groeten, Frank & Monika

Super snel geleverd

Top kwaliteit voor een mooie prijs. Ook goede service en denken met je mee.

Heksenkruidlaan 24

5646AE Eindhoven