Uitstekend!

Eenvoudig aanvragen via duidelijke instructies op website en snelle, goed verzorgde levering (mèt track en trace van vervoerder).

Quality products great service and wide selection of materials/colors

I have placed two orders with Marasol and I will be placing many more as we redecorate our place. I have been very pleased with the help offered by the online representative. I am also really pleased with the quality of these products they just look great. Of course custom sized window treatments will always look better than off the shelf sizes or colors. The installation (honningplisse and screendoek met cassette) is a breeze, and they can be easily demounted for cleaning. If you wanted to find the cheapest option this is not your place, however once you enter a custom price category I found Marasol in line with any other large wholesaler like Kwantum only without the personal touch and assistance.

Wat wij fijn vinden aan Marasol is dat je altijd snel antwoord krijgt op je vragen en dat geeft vertrouwen. Daar heb je wat aan ! Deze persoonijke aanpak wint het van de grote bedrijven waar je maar een nummer bent. Veel succes Anna ! Jacqueline en Dirk

Snelle levering, mooi product

De jaloezieën waren snel geleverd. Het is een heel mooi product, hangen prima. Duidelijke montagehandleiding, heel gemakkelijk zelf te doen. Top!

Snelle levering, perfecte service en top kwaliteit

Marasol heeft een ongekend goede service. Ze reageren vrijwel direct op vragen en emails, zijn zeer behulpzaam en leveren top kwaliteit. Voor mij hebben ze jaloezieën voor een schuin raam op maat gemaakt en ze hebben mijn verwachtingen overtroffen.

Goede kwaliteit en perfecte communicatie

Wij hebben plisses besteld bij Marasol. De plisses zijn van zeer goede kwaliteit en waren eenvoudig te monteren. We zijn van te voren goed geadviseerd en er was fijne communicatie over het aflevermoment.

Perfecte (snelle) service!

Na online contact gezocht te hebben zijn wij iedere keer erg vriendelijk, goed en snel geadviseerd. Na het heen en weer mailen van de tekeningen, inclusief een finale controle ter goedkeuring zijn we goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Ook na aflevering wordt er keurig gecheckt of het allemaal goed is gegaan. Kwaliteit is goed, absoluut aan te raden!

Vanaf het eerste contact dacht Anne mee. Later bleken mijn steuntjes iets te krap te zijn. Dezelfde dag zijn er nieuwe verzonden.

Perfecte service, van begin tot eind

Steeds goed beschikbaar, zowel telefonisch als via de mail. En goede adviezen, zowel gevraagd sls ongevraagd. Op deze manier kun je prima zaken doen met een webshop.

Heel vriendelijk en behulpzaam voor een prachtig eindresultaat

Kwam perongelijk terecht bij Marasol en kan het iedereen aanraden. Snel de juiste informatie, wordt met je meegedacht en er gebeurd wat er belooft word. De prijs is ook nog eens (iets) goedkoper dan de andere webshops waar ik destijds naar keek!

geweldige service!!

de dame van Marasol was fantastisch, dacht mee en regelde na mijn telefoontje ook nog eens dat mn gordijn eerder werd afgeleverd dan eerder was gemeld. Echt bijzonder.

Prachtig

Het plisségordijn voor onze dakkoepel is prachtig. Het was eenvoudig te installeren. Helemaal lichtdicht was het niet, maar met een extra tochtstripje was dat op te lossen

Alles past en klopt prima.

De maten door gegeven en alles klopte perfect. Heb de de plisse's nu pas geplaatst zonder problemen.

Bestelling opgeven ging vlot en makkelijk en binnen 14 dagen geleverd en bij vragen snel antwoord. Product zag er netjes en verzord uit.

Snel geleverd, uitstekende kwaliteit

Ik had al een jaar een drietal rolgordijnen van Marasol hangen. Deze bevallen erg goed. Omdat ik een verdere slaapkamer wilde verduisteren nog een rolgordijn erbij besteld. Levering is prima verlopen en alles werkt zoals verwacht.

Goed product met nog betere service

Ben je op zoek naar een goed custom made gordijn, dan is Marisol zeker de winkel hiervoor. Snelle reacties, goed advies en belangrijk goede hoge kwaliteit producten. Wij hebben een honinggraat plisse gekocht met isolatie in een zeer afwijkende maat. Zijgeleiders erbij bestelt en de meethandleiding gevolgt. Eindresultaat is perfect! Pasvorm simpelweg super, snel geleverd en veel minder koudeval. Top!

Zeer professioneel en efficiënt.

Ik ben zeer tevreden over Marasol. Ik ben goed geadviseerd en mijn top down plissegrodijnen zien er geweldig uit.

goed en snel

Keurige en snelle levering, mooi plisse gordijn voor de dakkoepel.

Goede, deskundige en snelle service

We hebben bij Marasol en bottom up plise gordijn besteld. We hadden de stalen snel in huis zodat we goed konden kijken wat we wilden qua kleur en stof. Voor een op maat gemaakt product vind ik de levertijd prima. Het zelf monteren ging makkelijk en we zijn erg blij met het resultaat en het advies van Anna m.b.t welk ophang systeem goed zou zijn. De prijs is ook nog eens keurig dus al met al een heel goede ervaring geweest

Fantastisch geholpen!

Nadat ik op Marasol had gekeken had ik nog een vraag, Anna heeft me snel en adequaat geholpen, superblij met het resultaat! Ik heb prachtige raambekleding!

Ik ben super geholpen en alles paste precies

Anna was erg behulpzaam en de plissé gordijnen zijn super mooi.

Erg mooie producten en goede communicatie!

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik 100% tevreden ben. Bij één plisségordijn was er een verkeerd beugeltje meegestuurd, maar dit was binnen een dag opgelost... érg goed dus! De communicatie is snel en concreet, de prijs goed, en de kwaliteit van de gordijnen zijn uitstekend.

Blij mee!!!

Deskundig en fijn geholpen! Het ophangen lukte me in eerste instantie niet (twee linker handen). Ik kon toen gewoon zonder problemen bellen en werd zeer goed geholpen! Mooie, verduisterende en zonwerende plissés, scheelt een hoop hitte in mn slaapkamer! <3