Snelle en goede levering. Prima kwaliteit.

goede service en goed contact over levering

Je word netjes op de hoogte gehouden over de leverdatum en ook op de dag zelf gebeld met de informatie over welk tijdstip

Persoonlijk advies online

We werden goed geholpen door Marasol met het uitzoeken van de stalen. Snel, mooie kwaliteit en goede service!

Blije klant!

Makkelijk te bestellen via de site, wordt snel gemaakt en geleverd, mooie kwaliteit rolgordijn, makkelijk op te hangen en nette service van Anna

Goede service en bereikbaarheid

Een snelle levering van de aangevraagde stalen en een snelle levering van het mooie Smart fit systeem. Verder is Marasol goed bereikbaar en denkt Anna mee.

Topservice en goede producten

Heel tevreden! Mooie producten (top-down bottom-up plissés besteld) en ook het contact is heel soepel verlopen. Er ontbrak iets (ik begrijp ook waarom) maar dat is super opgelost en de dag erna was het al in huis. Anna van Marasol krijgt daarom dikverdiend 5 sterren!

Erg tevreden!

Goed product en een goede service!

Zeer vriendelijk bedrijf met goede service

Duidelijke uitleg en direct antwoord op een vraag. Prachtig eind resultaat eenvoudig te monteren.

Goed product, goeie service

Zelfs als je een half jaar twijfelt blijft de service goed. De jaloezieën zijn eenvoudig op te hangen en zien er perfect uit. Beste oplossing voor een driehoekig raam!

Helemaal Top

Onlangs hebben wij onze raamkozijnen laten vervangen door kunststof draai/kiep ramen. Waar we niet bij stil hebben gestaan is dat je dan geen normale raambekleding kunt nemen. Zo kwam ik bij Marasol uit deze bood een oplossing voor het probleem. Via een aantal mails, foto's en voorbeelden van materialen/stoffen en bevestigingklips een zeer goede keuze gemaakt. De plissé hangen werkelijk prefect.

Goed en uitstekende prijs

Het is een mooi (screen) rolgordijn. De kleur was iets anders (ik had grijs/wit besteld). Dat is het ook, maar tegen het licht is het beige. De maat klopte precies en samen met mijn zoon eenvoudig op te hangen. De prijs is veel lager dan bijv. Kwantum. Ik ben er erg blij mee.

Helder en duidelijk

Eenvoudige te bedienen site. Heldere meetinstructie. Een kind kan de was doen.. Goede communicatie over het verloop. Enne nette prijzen we blijven Nederlanders he

Maten naar verwachting, fijn dat er kleurstalen gestuurd konden worden. Ook was de levering op tijd!

Prima product en goede heldere communicatie, helemaal top!

Lamellen besteld ter vervanging van de oude, deze passen weer prima en ook de bezorging was volgens afspraak.

Bijna helemaal volgens verwachting.

Mooie lamellen en makkelijk op te hangen. Als ik had geweten dat het merkje zo duidelijk op de dtrakke rail zou staan had ik de bediening aan de andere kant besteld en het scherm achterstevoren geplaatst. Verder past ie precies, dank voor de inmeet instructie op de site.

goede service, snelle reactie en wat je besteld krijg je geleverd

Goed geholpen door Anna. Ze reageert erg snel op vragen en communiceert duidelijk over levering. Bestelling is naar wens verlopen.

Heel erg tevreden

Zeer tevreden met onze rolgordijnen. Zien er mooi uit, zijn degelijk en makkelijk te monteren. Ééntje werd geleverd met wat vlekjes op het materiaal, waarschijnlijk vingerafdrukken. Zonder discussie werd deze snel omgeruild. Prettig en snel contact, zowel telefonisch als per mail.

perfect

snel geleverd, prima rolgordijn.

Mooi goed begeleid

Erg fijn geholpen. Wij vonden het lastig om de kleur te bepalen en daardoor meerdere keren kleurstalen aangevraagd. Staat super mooi.

TOP!!

Goede en snelle communicatie.

Helmaal naar ons zin

Wij hebben inmiddels 2 keer een bestelling geplaatst: de eerste keer duurde het (door Corona) erg lang. Maar de tweede keer liep het super snel. Anna zorgt voor een snelle communicatie en de prijs/kwaliteit is top. Zeker aan te bevelen!

Heel erg tevreden, mooi product.

Wij waren op zoek naar plissé rolgordijnen in onze uitbouw. Wij zochten horizontale gordijnen voor de lichtstraat. Prima geholpen door Anna met het model en kleur. Simpel op te hangen.

Fijne en snelle service

Heel blij met al mijn rolgordijnen. Ik heb zonwerende en in de slaapkamer ook nog verduisterd Makkelijke montage. Heel blij!!

Goed bereikbaar en goed geholpen

Goed bereikbaar en vriendelijk geholpen

Rolgordijn bestel van 2.5meter en past perfect boven het raam. Makkelijk te plaatsen, en houd veel warmte buiten.

Heksenkruidlaan 24

5646AE Eindhoven