Heel positief

Snelle levering met een persoonlijke tintje.

uitmuntend

meerdere zaken gekocht bij Canoof, afgezien van de uitstekende klantenservice en de spannende ontwerpers waar zij voor staan ook een verbluffende nazorg als er iets scheelt aan je aanschaf. Onze Vitra Polder Sofa had een losse knoop en een kleine week later stond er een Vitra sofa-reparateur voor de deur. De communicatie hierover verliep makkelijk en uiterst vriendelijk. Ik heb Canoof al meerdere keren aangeraden met tevredenheid tot gevolg.

Mooi assortiment en erg leuk persoonlijk contact. Eerst een persoonlijke mail dat mijn bestelling was verzonden en een handgeschreven kaartje bij de levering. Er bleek iets niet goed te zijn aan het product en zonder te wachten op antwoord van de leverancier werd een passende oplossing geboden. Zij snappen wat klantgericht werken is!

Heel erg plezierig.

Super makkelijk te bestellen. Met razendsnelle levering zodat het o zo leuke vader-dag cadeau ruim op tijd in huis was.

Product natuurlijk mooi, service ruk

Ze zijn kennelijk niet in staat om de juiste bestelde producten te verzenden, dit is meermaals fout gegaan. En de service eromheen was gewoon onbeschoft. We ontvingen eerst te weinig kopjes, kregen toen de verkeerde kopjes nagestuurd, en hebben pas bij poging 3 de juiste bestelling ontvangen. Toen hadden ze nog het lef om meerdere keren te vragen waar de door hen verkeerd opgestuurde producten bleven. Daar valt dan toch echt mijn mond van open. Als wij zo lang moeten wachten voor zij hun zaakjes op orde hebben, dan kunnen ze volgens mij ook wel een weekje wachten voor wij HUN fout hebben hersteld. Om te voorkomen dat deze review hier simpelweg wordt verwijderd, zal ik hem ook op Google plaatsen.

Leuk stage adres!

Een heel erg leuk bedrijf om stage te lopen. Ik heb voor mijn opleiding interieuradviseur hier 10 weken stage gelopen. Je kan hier veel leren over verschillende soorten merken, en hoe je dingen administratief afhandelt. Erg handig voor later in je opleiding en voor je eindexamen. Ook is het een erg hands-out bedrijf, dus je hoeft niet bang te zijn dat je alleen maar stil hoeft te zitten. Kortom een aanrader als je een stageplaats zoekt!

Geweldig stage aders!!

Voor mijn opleiding tot Interieuradviseur heb ik bij Canoof 10 weken stage gelopen. Ik heb het hier heel erg naar mijn zin gehad met een super gezellig en hard werkend team! Ik heb heel veel mogen leren over de producten, merken en ontwerpers. Zaken die voor een Interieuradviseur erg belangrijk zijn om kennis over te hebben! Ik raad het dan ook zeker aan om bij Canoof stage te lopen! Het is een prachtig bedrijf met een super leuk team!

Communicatief sterk en proactief

Communicatief sterk en proactief

Super!!

Vriendelijk, betrouwbaar en servicegericht. Zelfs na aangeven dat het een cadeau is mooi ingepakt!

Top ervaring

Loes en Pauline zorgen voor een hele vlotte afhandeling. Zeker tot een volgende keer. Dirk

fijne site, de service is uitstekend.

De wijze waarop de bestelling gaat is super. Na de foto's van het product pas de definitieve bestelling doen dat is verassend goed bevallen. Ook de levering. En b ij het uitpakken een persoonlijk kaartje. Dat heb ik zeker gewaardeerd.

Goed!

Canoof heeft een mooie en uitgebreide collectie en vooral een enorme service van Loes en Pauline. Het komt over als een leuk dynamisch bedrijf met jonge enthousiaste mensen!

Vriendelijk

Zijn erg vriendelijk, helpen snel en houden je goed op de hoogte!

Had meteen vertrouwen. Transparante en eerlijke communicatie.

Mooie Hay tuinstoelen via internet gekocht. Nauwelijks zichtbare schade. Tijdens vriendelijk telefonisch contact werd meteen een mooie deal voorgesteld. Kwestie van vertrouwen. Netjes afgeleverd. We wonen in Maastricht maar zullen zeker een uitstapje naar de zaak in Breda wagen!

Perfecte mooie tafel en alles prima behandeld en geleverd

Heel goed en snel is antwoord gegeven en alles per foto’s laten zien. Alles is goed behandeld. Heel fijn om bij Canoof te kopen. Als ik weer iets nodig heb kijk ik zeker op de website van Canoof.

Uitstekende service

Product was aanvankelijk niet leverbaar. Goede communicatie tav verwachte leverdatum binnen enkele weken. Uiteindelijk na een week toch onverwachts geleverd! Ook de verpakking van het porseleinen product was erg gedegen. Zeer tevreden over deze eerste ervaring!

Snelle reactie, vriendelijk te woord gestaan, de volgende dag het product in huis.

Super, goede persoonlijke service en mooi product

Een hele persoonlijke service waarbij er veel mogelijk was. Mijn Eames stoel werd gebracht met een koerier, heldere communicatie hierover en fijn met een tijdvak van 2 uur. Ik ben enorm blij met mijn tweedehands aankoop, in supergoede staat.

Top design met mooie eerlijke prijzen

Net bedrijf reageert snel op mail en verstuurd het snel! En wat ik het leukst vind is eigenlijk het persoonlijke kaartje erbij met de hand geschreven dat is old school en persoonlijk

Prima ervaring; 1) nelle en nette reactie op de mail. 2) Ook de levering was supersnel (dag na bestelling). Met een attent kaartje erbij! Al met al niks op aan te merken.

Goede communicatie na vraag om informatie

Deed aankoop via internet en werd adequaat te woord gestaan. Bezorging van mijn product werd ook goed geregeld.

Vlotte levering zoals beloofd.

Snelle en vlotte levering zoals beloofd. Geleverd met een persoonlijke boodschap. Prima!

Prima service met vriendelijke medewerkers.

Ik ben prima en heel vriendelijk te woord gestaan. De bestelde stoel werd snel geleverd en ik werd door vertraging (door mijn schuld) steeds op de hoogte gehouden. Ze hebben een geweldige collectie en ik kan Canoof aan iedereen aanbevelen.

Super goede service!

Helemaal goed, snelle response ook buiten winkel uren! Altijd super goede service!

Zeer snel, accuraat en scherpgeprijsd

Even bellen ,door naar de site, besteld en direct een bevestigingsmiddelen. Volgende dag in huis met een leuk persoonlijk kaartje. Top dus

Minervum 7003

4817ZL Breda

0765722095

Over Canoof

Canoof verkoopt een mix van nieuwe design meubels, vintage meubels en beurs- en showroommodellen. Uit het hogere segment van de markt! In onze webshop zie je een overzicht van ons actuele aanbod. De fysieke producten kun je bezichtigen in onze showroom in Breda welke 1.800m2 groot is.