Mooie collectie en goede service

Mooie collectie en een duidelijke omschrijving bij de aanschaf van een outlet product. Ik ben ook juist geïnformeerd. Het persoonlijk bericht bij de bestelling vind ik ook erg leuk. Bedankt Canoof!

Zeer klantvriendelijk

Mijn eerste contact verliep via de mail, gezien ik een showroommodel wilde kopen. Dan wordt het desbetreffende product goed beschreven en eventuele beschadigingen duidelijk zichtbaar gemaakt door de meegestuurde foto's. Na mijn akkoord en betaling ontving ik op de afgesproken dat mijn pakket. Helaas bleek de inhoud niet compleet, maar een mailtje en het werd keurig opgelost. Kreeg zelfs een vriendelijke attentie toegestuurd. Kijk, zo pak en behoud je klanten. Dank Canoof.

Perfect.

Groot assortiment met grote kortingen.

Zeer snelle accurate toezending!

Zeer snelle accurate toezending!

Canoof handelt pro-actief nadat we onze belangstelling voor een tafel kenbaar maakten

Betrouwbaar, helder in de afspraken

Alles top

Canoof is n leuk bedrijf met n leuke producten en n prima website met bijvoorbeeld showroommodellen e.d. tegen sterk gereduceerde prijs. Ik kocht n collectors-item, n tafel van Marcel Wanders voor n prettige prijs

Snelle levering met een glimlach

Email bevestiging bij bestelling was persoonlijk en heel gezellig en grappig. Ook nog een persoonlijk kaartje bij de levering. Waar vindt je dat nog in deze "anonieme" tijden van internet shoppen. Groet Michiel

Snelle levering van een mooi product

Snelle levering van een mooi product.

mooie producten, goeie service

mooi aanbod van designproducten en fijne persoonlijke service.

zie hieronder!

Wat beloofd is wordt ook gedaan en ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan!

Snelle service en goede feedback

Er werd snel contact opgenomen na de bestelling. Verzenden ging supersnel binnen een werkdag

Heel prettig contact en fijn en snel geholpen!

Canoof had de laagste prijs voor mijn artikel van alle online aanbieders dus ik ben met hen gaan chatten om er zeker van te zijn dat het artikel nieuw was. Ik werd snel en fijn te woord gestaan. Ze vertelden er eerlijk bij dat de levering zo vlak voor kerst mogelijk wat langer zou kunnen duren, maar ze hebben alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat het artikel de volgende dag al werd afgeleverd, of ze hebben een streepje voor bij post.nl ;). Super geregeld, fijne mensen!

Ik ben erg tevreden over de aankoop

Ik ben tevreden en positief over de behandeling van Canoof. Vanaf het eerste moment over het voornemen tot aankoop tot en met de levering. Kortom, vriendelijk, accuraat, deskundig en vooral betrouwbaar.

Vriendelijke mensen uitstekende service!

Je wordt vlot en goed geholpen service is echt uitstekend. Zeker een bedrijf om aan te bevelen!

Uitstekende service!

zelfs na verschillende mails (ivm hoe ik de afhaling zou regelen) nog steeds vriendelijk en goede hulp bij afhaling!

Erg goede service en erg vriendelijk!

Snelle reactie en snelle levering. Helaas bleek de lamp niet goed verpakt en kwam beschadigd aan. Maar wederom snelle reactie en na een paar dagen kwam een onbeschadigd exemplaar aan.

Snelle verzending, goed verpakt

Snelle verzending. Goed verpakt. Mooie design accesoires.

Kopen bij Canoof is als zitten in een warm bad, heel prettig.

Via de website van Canoof heb ik een aantal meubels gekocht. Nadien contact gehad over de producten. Zeer vriendelijk, aardig en deskundig. Een prettige zaak. Als ik weer wat nodig heb, zal ik niet aarzelen om weer bij Canoof te bestellen. Canoof, bedankt en tot de volgende keer. Coen

Super tevreden met onze aankoop

We zijn erg blij met onze aankoop! Fijn ontvangst in de showroom zodat we onze lampen goed konden bekijken. Mooie prijs, top kwaliteit en erg klantvriendelijk geholpen. Denken met je mee, kortom TOP!

Trendy cosmopolitisch .

Snel , betrouwbaar en met een zeer persoonlijke sales en aftersales traject via de online shop.

Snelle levering en zeer vriendelijke vrolijke, vol positieve energie, salesteam medewerkster. Super!

Prachtig aanbod, uitstekende service en snel bezorgd.

Prachtig aanbod, uitstekende service en snel bezorgd.

Uitstekende service !

Prima contact en vlotte levering.

Minervum 7003

4817ZL Breda

0765722095

Over Canoof

Canoof verkoopt een mix van nieuwe design meubels, vintage meubels en beurs- en showroommodellen. Uit het hogere segment van de markt! In onze webshop zie je een overzicht van ons actuele aanbod. De fysieke producten kun je bezichtigen in onze showroom in Breda welke 1.800m2 groot is.