Uitstekende service !

Prima contact en vlotte levering.

Fantastisch assortiment, vriendelijk

Een fantastisch assortiment met juweeltjes met verassende prijzen….vaak perfecte showroommodellen ..snelle en heel prettige afhandeling.. kortom aanrader!

Adequaat, vriendelijk, meedenkend, Oplossingsgericht

Overzichtelijke en duidelijke site, snel antwoord als je vragen hebt, zeer goede service, snelle levering, mooie producten en scherpe aanbiedingen. Hier word je blij van!

Super!!!!!

Prettig contact, snelle reakties, snelle levering. Alles keurig verzorgt. Kortom Top zaak

Vorige week even naar de showroom gegaan om een stoel te bekijken. Erg aardig geholpen. Over de stoel denken we nog even na, maar via de website wel een seletti lamp gekocht. Kwam netjes als cadeau binnen en met een handgeschreven kaartje. Ik zou er zeker weer kopen. Wellicht toch die stoel binnenkort..

goede service, snelle reactie

snel antwoord

Fijne snelle levering en service

Snel verzonden, ingepakt en een persoonlijk berichtje vanuit sales. Dat is mooie service:).

Geleverd volgens afspraak.

Goed contact met telefonische afdeling. Na overleg en advies fauteuil besteld die twee dagen later thuis keurig volgens afspraak werd afgeleverd. Zeer tevreden.

Snelle reactie, heel persoonlijk en vriendelijke. Meedenkend! Snelle verzending.

Heel goede ervaring: geweldige service en fijn personeel.

Alleen maar positieve ervaringen.

Meerdere keren bij Canoof besteld.( word ook erg hebberig van de webshop). Ook een aantal keren telefonisch contact gehad: uiterst prettig. De laatste keer met Ricardo; prettig gesprek en de belofte om mijn foutief ingevulde adres te veranderen: nagekomen. De bestelling wordt op het afgesproken moment bezorgd, goed verpakt. Kortom: een betrouwbaar adres om je design artikelen aan te schaffen.

Pro-actief op alle vlakken

Gevallen voor een kleed in de aanbieding. Echter deze bleek na meer informatie niet exact wat we zochten. Canoof heeft vervolgens vrijblijvend alternatieven aangeboden zonder opdringerig te zijn. Na ontvangst van gratis stalen en extra informatie hebben we uiteindelijk toch het kleed van onze wensen gekocht. We zijn goed op de hoogte gehouden qua levertijd - wat uiteindelijk korter werd dan gecommuniceerd - en ook de koerier was netjes op tijd en te volgen via track-n-trace. Kortom, een plezierige ervaring.

Topbedrijf

Toen een object onverwachts niet meer leverbaar was, kreeg ik een goed alternatief aangeboden voor een heel redelijke prijs. Zulke duidelijke communicatie maak je niet vaak mee, erg vriendelijk, ontzettend snelle reacties en levertijd was korter dan in eerste instantie verwacht. Het product volledig naar verwachting. De volgende keer gaan we zeker weer naar Canoof!

top bedrijf

ik heb 10 weken stage mogen lopen bij canoof en ik heb hier veel geleerd. Ik heb gezien hoe het werk gaat bij Canoof en dit doen zij goed. zij behandelen de klant op de juiste manier en hebben geweldige producten. top bedrijf!

Mooie artikelen, snelle en vriendelijke service

Op zoek naar een specifiek tafeltje, passend bij 2 andere die wij al hebben, kwam ik bij de site van Canoof terecht. Daar werd een showmodel aangeboden van het gezochte object. Bestelling verliep vlot, service is heel persoonlijk. Omdat het een showmodel betreft, ontvang je voor de betaling info over de staat van het tafeltje zodat je eventueel nog kan cancelen maar dat was totaal niet nodig. Het tafeltje werd vlot (in 2 dagen!!) geleverd, perfect verpakt in originele doos met een leuk persoonlijk handgeschreven kaartje. Wij zullen de site zeker vaker bezoeken.

Heel fijne ervaring

Het contact met Canoof was heel vriendelijk en persoonlijk en ik werd uitgebreid geïnformeerd tijdens het gehele proces, van vóór de aankoop tot aan de levering. Ik ben ontzettend blij met de kast die ik heb gekocht, en die is precies zoals beschreven. Ik zou Canoof aan iedereen aanraden.

Meer dan 100%

We hebben een hanglamp gekocht bij Canoof en de eigenaresses tot tweemaal toe naar ons huis gereden om te helpen met ophang materiaal lamp. Tot service en erg leuk bedrijf met prachtige items! Grote aanrader. Mvg rogier en suzanne

Fantastische service

Wij worden altijd heel netjes en vriendelijk geholpen, zowel in de winkel als per email. Daarnaast zijn natuurlijk ook de producten prachtig en is een rondje lopen door de winkel ook leuk als je nergens naar op zoek bent! Het enige probleem is dat wij dan vaak alsnog met iets moois vertrekken..

Prachtige lamp voor mooie prijs

Ben erg blij met mijn aanschaf. Heb een mooie korting gekregen. Daarnaast was er snel en goed contact met de klantenservice.

zeer klantgericht

Je wordt nauw betrokken bij het bestellen/leveren van hun goederen. Zeer betrouwbaar.

Snoepwinkel met briljante service

Zowel de showroom in Breda als de webshop ervaar ik als een heuse snoepwinkel! Wat een gave spullen.. niet normaal! En dat gecombineerd met de super vriendelijke mensen en service maakt Canoof tot een geweldige experience voor elke design liefhebber!

Mooie producten en snel in huis

De producten die ik zocht voor een goede prijs en na aankoop heldere communicatie en vliegensvlug in huis

Persoonlijke benadering en betaalbaardere keuze in designmeubels

Online bestelling geplaatst waarover ik kort daarna een e-mail kreeg om af te spreken wanneer ik de goederen kon komen afhalen. Om de bestelling passend te krijgen moesten de stoelen losgemaakt worden van het onderstel. Het team van Canoof heeft hiermee geholpen, evenals met het inladen in de auto. Zeer vriendelijk. Daarnaast is het voor liefhebbers van designmeubels gewoon ook een plezier om een rondje door de showroom te lopen en alle verschillende meubels te zien. Doordat het veelal gaat om showroom/beursmodellen wordt design in ieder geval weer iets betaalbaarder.

Canoof onderscheidt zich door persoonlijke aandacht en duidelijke communicatie.

Ik heb reeds meerdere malen iets gekocht bij Canoof. Je voelt je gewaardeerd als klant bij Canoof ongeacht of je iets duurs of goedkopers aanschaft. Ze houden je op de hoogte van het bestelproces en altijd goed verpakt en een persoonlijk kaartje erbij om je plezier te wensen met je aankoop. Ik ben nog niet in hun winkel geweest helaas maar voor online design aankopen staan ze voor mij op nummer één.

Minervum 7003

4817ZL Breda

0765722095

Over Canoof

Canoof verkoopt een mix van nieuwe design meubels, vintage meubels en beurs- en showroommodellen. Uit het hogere segment van de markt! In onze webshop zie je een overzicht van ons actuele aanbod. De fysieke producten kun je bezichtigen in onze showroom in Breda welke 1.800m2 groot is.