Uitstekend, absolute toppers!

Wat kan ik nog zeggen wat nog niet door vele andere voor mij is gezegd. Uitstekend bedrijf met uitermate behulpzame medewerkers. Ricardo, Loes en Pauline, bedankt!

Geweldig attent!

De bestelling was een cadeau en ik kreeg een mail van het verkoopteam met de vraag of het ingepakt moest worden. Op de juiste datum stond het pakket goed ingepakt bij mijn vriend op de stoep. De Killer paraplubak is een schot in de roos!

Uitstekende service

Leuke spullen en je wordt er erg goed geholpen

Gastvrij, vriendelijk, kennis van zaken en goede service

Fijne ontvangst in de winkel, vriendelijk en ook zeer behulpzaam. Geduldig en meedenken. Snelle reactie op mail en accuraat. Top!

Betrouwbare leverancier

Snelle en correcte afhandeling. Professioneel.

5 stars, nuff said :)

Really fast and absolutely great service :)

Een heel prettige ervaring

alles is heel soepel verlopen. ben in de winkel goed geholpen. Het telefoon en email verkeer heb ik als heel prettig ervaren. En ik ben natuurlijk zeer tevreden met mijn aankoop.

Goede en snelle service

Mooie items, fijne communicatie en snelle levering!

Duidelijke communicatie en snelle levering

De aankoop van een toonzaalmodel ging vlot. Vriendelijke en correcte communicatie. Leveren in België verliep probleemloos.

Uitstekend! Service, contact levering! Alles tot in de puntjes geregeld!

Canoof, dank voor voor alles, grote klasse!

Professioneel, persoonlijk, oplossingsgericht

Was al tijdje op zoek naar twee Martin Visser stoelen. Vond twee mooie exemplaren bij Canoof. Na bestelling stuurden ze gedetailleerde foto's op basis waarvan je je beslissing maakt. Behulpzaam bij transport naar ons huis in Noorwegen en snelle terugbetaling van de Nederlandse BTW.

Super goede service

Heel erg hun best gedaan om alles zo goed mogelijk te verzorgen. Persoonlijk en snel in reageren.

Fantastisch! Zeer behulpzaam en snel.

Hele goede service, zeer snelle en duidelijke communicatie. Bij de bezorging zat een handgeschreven kaart waardoor het nog een extra persoonlijk tintje krijgt. Kortom een hele fijne winkel. Bedankt

Our favorite place in the Netherlands

Canoof is like the Disneyland for adults. We just love love love to visit! We started off buying items slowly, first a couple of Moooi Nut dining chairs which we bought a total of 6 chairs in the end. Eventually we had a chance to locate the matching dining table on their website and had it stained to match the color of the dining chairs. We also bought 2 Moooi folding chairs and 2 Moooi cocktail chairs. We are very pleased to have been able to purchase furniture by Dutch designers during our time here. Loes and Pauline have been most helpful and kind in helping us locate items and arrange for viewings etc. The prices are right and the furniture beautiful. We highly recommend Canoof.

Prachtige collectie, lightning-fast en correcte service!!!

Prachtige lamp besteld bij Canoof!!! Toen er bij bezorging 1 van de 50 lampjes kapot bleek te zijn deed Canoof dezelfde dag nog 2 reservelampen op de post. Underpromise, overdeliver!!! Dank Canoof van het aanbieden van een geweldige collectie én het leveren van sterren-service. Keep up the amazing work! Seb

Mooie kwaliteit en snelle levering

Het voelde of ik jarig was. Het pakketje was feestelijk verpakt en er zat een persoonlijke handgeschreven kaart bij. Het maakt het alleen maar leuker! Dank. Jeanne de Vries

KLASSE !!! Een beleving op zich !!

Op zoek naar n specifiek stoeltje stuitten we op de website van Canoof waar zich toevallig ook nog een showmodel van ons gegeerd stoeltje bevond tegen een erg gunstige prijs ! Het was laat op de avond en we mailden dadelijk voor afspraak. De volgende morgen had ik reeds antwoord en we konden het die dag al ophalen ! In mijn verbeelding en fantasie had ik me dit niet kunnen inbeelden !! Een immens grote showroom waar je van de ene verbazing in de andere viel ! We konden overal rustig kijken, hoe méér je keek, hoe meer bijzondere dingen die je zag ! Een tafel van 10 meter met 36 stoeltjes rond... Een houten sobere tafel met dito sobere stoeltjes. Een witte lage kast met gouden sleutels van wel 30 cm, Allerlei stoeltjes, véel keuze, Vitra, Moooi, zelfs theedoeken van het Textielmuseum, kopjes van Maarten Baas, lampjes, de toolbox van Vitra in véle kleurtjes, en midden dat alles een bureau met twee medewerkers die ons met de glimlach ontvingen !! Mijn man die anders de winkels uitvlucht vond het hier fijn vertoeven. En zo werd deze aankoop een bijzondere herinnering ! We bestelden nog stoeltjes die in oktober in de showroom kunnen opgehaald. Hier kijk ik alvast naar uit !

Plezierig bezoek met zeer behulpzaam personeel. Ook vragen achteraf werden snel en correct behandeld

Top. Kom zeker terug.

Perfect!

De lamp die ik bestelde was in perfecte staat, zorgvuldig ingepakt en snel geleverd. Dank je wel Canoof!

Prima service, stipt, keurig.

Dag 1 besteld, dag 2 geleverd, alles volgens afspraak,top.

Blij mee

Woensdagavond besteld, vrijdagochtend stond er een vriendelijke meneer op de stoep met prachtige stoelen. Heel goede communicatie ook.

Uitstekende service

Erg tevreden

Erg tevreden over assortiment,prijs en levering. Zeker een aanrader.

Great!!!

Es war alles sehr gut. Von der Bestellung bis zur Lieferung. Tooles Unternehmen!!!

Minervum 7003

4817ZL Breda

0765722095

Over Canoof

Canoof verkoopt een mix van nieuwe design meubels, vintage meubels en beurs- en showroommodellen. Uit het hogere segment van de markt! In onze webshop zie je een overzicht van ons actuele aanbod. De fysieke producten kun je bezichtigen in onze showroom in Breda welke 1.800m2 groot is.