Bestelling en bezorging verliep probleemloos en ik ontving een mooi ingepakt pakket met een persoonlijk kaartje. Fijn om te ontvangen en uit te pakken :)

Altijd prachtige jurkjes hier

Aanrader

Uitgebreid assortiment en heel snelle levering. Was echt een cadeautje.. Hier ga ik vaker bestellen!

Het pakketje was weer prachtig ingepakt en snel geleverd!

Weer een prachtig setje gescoord!

Bestelling is goed aangekomen en met zorg ingepakt. Dat maakt het extra leuk om uit te pakken ;-)

Een geweldige winkel

So much fashion is een geweldige winkel! Ik winkel er graag online. De verzending is heel snel en de service top! Echt een aanrader.

Makkelijk bestellen. Snelle levering

Prima geregeld via de webshop mijn bestelling in 2 dagen binnen

Prima ervaring mijn bestelling was in 2 dagen binnen!

Snelle service, prachtig verpakt, helemaal top.

Snelle levering, prachtig verpakt, helemaal goed.

Altijd vriendelijk klantgericht en vlotte afhandeling

Als zeer positief ervaren !

Fijne webshop met geweldige service!

Deze week weer een mooi jurkje van Margot besteld bij 'hofleverancier' Binnie Bouius van SoMuch. Binnen enkele dagen in huis, prachtig verpakt en als extraatje een mooie bloemcorsage erbij, die perfect bij de jurk past. Helemaal top!

super snelle goede service en pracht kwaliteit

Snelle service, netjes verpakt, goede kwaliteit kledeing en als de eigenaar je kent weet zo ook precies wat je wel en niet staat.

Zoals gewoonlijk de volgende dag al in België én steeds een handgeschreven kaartje erbij

Super snel geleverd, lief kaartje erbij, blij met mijn nieuwe jurk!

Snel en perfect in orde

Persoonlijke toets was leuk. Verpakt als een echt cadeautje met een persoonlijk kaartje. Super!

Snelle en goede levering

Snelle levering. Heel attent mooi ingepakt en jaartje er bij. Deze webshop is voor herhaling vatbaar.

Altijd goed

Zoals altijd geen vuiltje aan de lucht. Alles snel bezorgd en zoals omschreven. Dank Binnie!

Kleding snel geleverd en nog leuk verpakt ook!

MARGOT CLOTHING

IT was a super Service and top clothing, with a mega price

Snelle reactie op mijn vraag en heel snelle levering. Het jurkje was dan ook nog eens perfect. Tevreden klant

Top service en super kwaliteit zoals altijd

Erg blij met weer een topjurk van mwm Margot. Snelle levering, erg blij mee

xx

Iets snellere verzending

Verzending had wat mij betreft iets sneller gemogen. Donderdagavond besteld, dinsdag verzonden en woensdag ontvangen. Verder prima service.

Ne eerste aankoop verliep heel goed

Wettertoer 13 14

8442 PC Heerenveen

Over SoMuch.nl Fashion

Hallo! Ik ben Binnie, eigenaar van SoMuch en een enorme kleding liefhebber. In 2008 ben ik begonnen met een online webshop genaamd somuch.nl. Daar kon ik een brede variatie aan mooie merken aanbieden. Ik zoek altijd naar stijlvolle kleding met een unieke twist; opvallende kleuren, unieke printjes en bijzondere stoffen. Online ging het erg goed, dus het was tijd voor de volgende uitdaging. In 2015 heb ik een winkel in Heerenveen geopend. Het kunnen zien en aanraken van kleding was de voornaamste reden om een fysieke winkel te openen, maar natuurlijk is het ook heel leuk om direct contact met de klant te hebben. Samen met ons flexibele team van verkopers zorgen wij voor een onbezorgd, ontspannen dagje uit. Inmiddels hebben wij over de hele wereld al klanten mogen voorzien van een nieuwe outfit. Onze winkel en het grote aanbod is een hele beleving. Benieuwd naar de jurkjes, rokjes, broeken en shirts van onder andere Tante Betsy, King Louie, Blutsgeschwister of Margot? Kom gerust eens langs bij ons in de winkel in Heerenveen. Natuurlijk kun je ook altijd online een bestelling plaatsen. Heb je vragen over een product of kun je online het item niet vinden? Mail ons op [email protected] of app ons op 06-42188979. Ik probeer dan zo snel mogelijk te reageren op je vraag. Groeten Team SoMuch