Prima maar helaas betaal je extra kosten

Best snel in huis. Netjes verpakt en product helemaal goed. Jammer van de verzendkosten. Maar betalingskosten??? Ik heb hier besteld omdat ik het artikel nergens anders kon vinden. Anders was ik afgehaakt vanwege de extra kosten waar je het elders gratis in huis hebt

Perfect!

Snelle levering, netjes verpakt, goede communicatie en een prachtig jasje.

Prima service niets is teveel bij Binnie en denkt met je mee. Snelle levering. En naar de winkel gaan is altijd een feestje.

mooi assortiment, snelle verzending

Leuke winkel met veel van mijn favoriete merken, snelle levering

Fantastische service!

Binnie is zeer klantvriendelijk en altijd bereid advies te geven of artikelen na te bestellen

Ik ben zeer tevreden over de service van Somuch!

Mocht je er ook over nadenken om uit te breiden naar België, hoop ik dat het in de buurt is. Ik zou héél vaak komen bezoeken

Super service

Echt een topper!

Ik ben erg fijn en kundig geholpen bij So much Fashion. Het is echt een aanrader om hier iets te kopen.

Snelle levering en heel vriendelijk

Heb drie keer wat besteld en alle drie de keren werd er snel geleverd. Ik vind het persoonlijke kaartje daarbij ook erg leuk!

Bij toeval telefonisch contact gehad. Belde naar een dame van het merk Zip 73 en was bij So Much in de winkel. Dat werd overgenomen door 1 van jullie. Dus ook de rode Zip73 broek besteld en de rode coltrui. Bar blij mee. Leuk ingepakt. En zeker leuk te woord gestaan.

Toll. Gerne wieder.

War im letzten Jahr in euerem Shop und war begeistert von der tollen Kleidung und der wirklich netten Inhaberin. Deshalb auch während des Lockdowns: Keep the faith. Dankeschön und haltet durch.

Goed verpakt als een cadeautje feestje om uitte pakken.

Snelle service en je kunt altijd alles vragen!

Prachtige kleding

Snelle levering, leuk ingepakt. Persoonlijk kaartje erbij. Jumpsuit past prima en is van mooie kwaliteit. Blij mee!

Top online winkel en stenen winkel

Service with @ smile. Even na meten of een extra vraag beantwoorden. Nooit is iets teveel. Snelle order afhandeling en verzending. Kortom een winkel waar je altijd terugkomt.

Echte aanrader

Enorm leuk assortiment en geweldige service

Prima webshop

Snelle levering, vriendelijk contact via de klantenservice.

Gewoon oke

Snelle levering, leuk kaartje er bij.

Leuke spullen

Erg leuke spullen Verzenden duurde erg lang Uiteindelijk goed gekomen naar mail contact

Past perfect

De panty past perfect

Alles vlot en duidelijk

Zoals altijd goed

Altijd een fijn assortiment en snelle levering!

Geweldige winkel en service

Geweldige winkel en geweldige service

Goed contact

Uiteindelijk prima.

Prima geregeld.

netjes ingepakt. Heel goed verzorgd.

Wettertoer 13 14

8442 PC Heerenveen

Over SoMuch.nl Fashion

Hallo! Ik ben Binnie, eigenaar van SoMuch en een enorme kleding liefhebber. In 2008 ben ik begonnen met een online webshop genaamd somuch.nl. Daar kon ik een brede variatie aan mooie merken aanbieden. Ik zoek altijd naar stijlvolle kleding met een unieke twist; opvallende kleuren, unieke printjes en bijzondere stoffen. Online ging het erg goed, dus het was tijd voor de volgende uitdaging. In 2015 heb ik een winkel in Heerenveen geopend. Het kunnen zien en aanraken van kleding was de voornaamste reden om een fysieke winkel te openen, maar natuurlijk is het ook heel leuk om direct contact met de klant te hebben. Samen met ons flexibele team van verkopers zorgen wij voor een onbezorgd, ontspannen dagje uit. Inmiddels hebben wij over de hele wereld al klanten mogen voorzien van een nieuwe outfit. Onze winkel en het grote aanbod is een hele beleving. Benieuwd naar de jurkjes, rokjes, broeken en shirts van onder andere Tante Betsy, King Louie, Blutsgeschwister of Margot? Kom gerust eens langs bij ons in de winkel in Heerenveen. Natuurlijk kun je ook altijd online een bestelling plaatsen. Heb je vragen over een product of kun je online het item niet vinden? Mail ons op [email protected] of app ons op 06-42188979. Ik probeer dan zo snel mogelijk te reageren op je vraag. Groeten Team SoMuch