Snelle levering en netjes verpakt.

Mooie producten en direct contact toen er iets was met de bestelling, hartstikke fijn!

Fijne webshop

Fijne webshop, snelle levering en behulpzaam.

Top service!

Helemaal happy iedere keer als ik bestel👍

Perfect!

SoMuch regelt altijd alles tot in de puntjes. De bestelde artikelen zijn altijd in perfecte staat. Het pakketje is gezellig ingepakt met een kaartje erbij en de communicatie heel soepel. Ik raad SoMuch bij iedereen aan!

Goede snelle service

Goede snelle service! Echt een kadootje om het uit te pakken... daar wordt extra zorg aan besteed. Mooie keuze in de webshop

Binnie is een topper ze doet echt alles voor de klant

Super service en geweldige eigenaresse

Binnie verkoopt super leuke kleding en doet alles voor haar klanten. Wat een geweldige service en super leuke contacten.

Geweldige service aanrader

Zoeken mee naar een alternatief, wilde mijn voorraad panty's aanvullen de winkel denkt mee. Groetjes, Louise

Topservice! Goede kwaliteit en veel aandacht voor de klant

Superleuke winkel met topservice. Binnie dank je wel voor mijn prachtige jurken. Echt ongelooflijk wat een goede service en liefde en aandacht jij geeft. Een aanrader! Shop gerust online, al je vragen worden met aandacht en enthousiasme beantwoord. Aanrader!!

gemengde gevoelens

Omdat ik een jurkje bestelde en toch verzendkosten zou betalen bestelde ik een panty extra. Enkel de panty zou ik ivm verzendkosten nooit alleen bestellen. De jurk kon niet geleverd worden en dat bedrag werd retour gestort. De panty was al verzonden. Heb een beetje het gevoel dat ik geen keuze had... Overleg in deze (van tevoren) was gewenst.

Fantastische service

Super service ❤️

Behulpzaam, ruim assortiment, goede service, hele mooie spullen

Gevoel van thuiskomen!

Deze vrouw, haar man en zus zijn super mensen. Geven een goed advies. Zijn ook eerlijk als iets niet staat. Altijd een aardig woordje voor iedereen! Kortom een gevoel van thuiskomen elke keer weer.

jurkje uit de sale

MIjn eerste ervaring met deze shop is goed. Ik heb een leuk jurkje uit de sale gekocht en dit had ik ook binnen enkele dagen in huis.Zeer vriendelijk en klantgericht als je vragen of een opmerking hebt.

Snel verstuurd en goed verpakt

Heel overzichtelijke site, leuk ook om toevallig een foto van de eigenaresse tegen te komen in een van de aangeboden jurkjes.

Ik heb vrijdagavond de jurk besteld en dinsdag ontvangen. Mooi verpakt en de jurk was ook erg mooi. Prima dus, zeker bestellen bij deze winkel.

Snelle levering, goede service

Fijne winkel, leuke kleding!

Prima, goede communicatie en tijdige levering.

Geweldige en snelle service!

Binnie doet erg haar best voor haar klanten. Altijd snel antwoord via messenger en de bestelde kleding krijg ik altijd heel snel toegestuurd. Top!

snel geleverd

Erg lange verzendtijd

Erg lange verzendhuis. Waar ik overigens begrip voor zou hebben gehad als er van te voren/ bij de bestelling/ op de site aangegeven was dat er wegens zieken een wat langere verzendtijd zou zijn. Nu kwam de privé mail pas na een negatieve recensie. Bovendien was een artikel niet leverbaar, waarvan ik geld terug kreeg, redelijk snel. Alleen klopt het terug gekregen bedrag niet. Ik kreeg de korting die ik op een ander artikel had gekregen terug en niet het aankoopbedrag van het niet gekregen artikel. Al met al vind ik het (sorry), wat knullig en amateuristisch overkomen. Wel snelle reactie via de mail dan op mijn Kritiek

Top winkel. Zeer aardig wordt je geholpen! En denken met je mee 👌

De service bij So much fashion is heel erg goed. De bestelling wordt netjes en op tijd geleverd. Ik ben blij dat ze er zijn. Ze doen veel moeite om met je mee te denken.

Prima webshop, ruime keuze, goede prijzen

Mijn ervaring met Si Much is prima. Klein minpuntje is dat er ietsje laat verstuurd is.

Wettertoer 13 14

8442 PC Heerenveen

Over SoMuch.nl Fashion

Hallo! Ik ben Binnie, eigenaar van SoMuch en een enorme kleding liefhebber. In 2008 ben ik begonnen met een online webshop genaamd somuch.nl. Daar kon ik een brede variatie aan mooie merken aanbieden. Ik zoek altijd naar stijlvolle kleding met een unieke twist; opvallende kleuren, unieke printjes en bijzondere stoffen. Online ging het erg goed, dus het was tijd voor de volgende uitdaging. In 2015 heb ik een winkel in Heerenveen geopend. Het kunnen zien en aanraken van kleding was de voornaamste reden om een fysieke winkel te openen, maar natuurlijk is het ook heel leuk om direct contact met de klant te hebben. Samen met ons flexibele team van verkopers zorgen wij voor een onbezorgd, ontspannen dagje uit. Inmiddels hebben wij over de hele wereld al klanten mogen voorzien van een nieuwe outfit. Onze winkel en het grote aanbod is een hele beleving. Benieuwd naar de jurkjes, rokjes, broeken en shirts van onder andere Tante Betsy, King Louie, Blutsgeschwister of Margot? Kom gerust eens langs bij ons in de winkel in Heerenveen. Natuurlijk kun je ook altijd online een bestelling plaatsen. Heb je vragen over een product of kun je online het item niet vinden? Mail ons op [email protected] of app ons op 06-42188979. Ik probeer dan zo snel mogelijk te reageren op je vraag. Groeten Team SoMuch