endlich etwas Sicherheit und besseren Schlaf

sehr professionelle telefonische Beratung und einwandfreie Abwicklung

Zuverlässig und super Gerät

Schon der Kontakt zum Team war super und sie helfen einem echt mit sehr viel Fürsorge. Das Gerät ist sehr einfach zu verstehen und bisher war es immer zuverlässig. Ich als Mama schlafe wieder besser und somit ist die Lebensqualität deutlich gestiegen.

Sehr leichte Handhabung

Wir nutzen NightWatch jetzt schon einige Zeit und sind sehr zufrieden. Bis jetzt hat er 3x in der Nacht angeschlagen und es war auch sehr gut so konnten wir schnell reagieren.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Actually helping all the family to sleep.

This has been a god send to us. It detects the seizures very early and I think sometimes it alerts our daughter so early that she doesn’t go into a full seizure. Would not be without this in our lives now.

Schnell installiert, endlich wieder ruhiger schlafen!!

Wir sind absolut zufrieden und können als Eltern endlich wieder ruhiger schlafen, weil wir keine Angst mehr haben etwas zu verpassen. Seit vier Wochen im Einsatz und nur einen Fehlalarm. Danke für dieses Gerät!!!

Waardevol

De Nightwatch aangeschaft vanwege nachtelijke TC aanvallen bij mijn zoon. Tot nu toe heeft de NightWatch elke aanval gedetecteerd en ons gealarmeerd. We hebben een paar keer een valse melding gehad in een maand tijd (veel bewegen in zijn slaap), maar dat is acceptabel. De NightWatch geeft ons meer rust 's nachts en is erg waardevol gebleken.

Het is een uitkomst voor mijn dochter

Ondanks haar handicap houd ze de night watch om de slaapwacht is er heel blij mee Tot nu toe geen storing gehad Ze weten als er vragen zijn kunnen ze contact met jullie opnemen

Sehr einfach im Gebrauch und toll für kinder

Der Service und die Hilfsbereitschaft sind einfach unglaublich. Es wird einen von Anfang an geholfen, man wird super begleitet und sehr freundlich behandelt. Das Gerät selbst ist wirklich einfach in der Handhabe. Wir sind froh so eintolles und genaues Hilfsmittel für unseren vierjährigen Sohn bekommen zu haben.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Het geeft een hoop rust voor iedereen

Meine Tochter hatte am Freitag einen Anfall, aber die Uhr hat nicht reagiert. Mache ich etwas fals

Sehr nettes Team.

Beruhigtes Schlafen

Uns hilft Nightwatch in der Nacht wieder beruhigter schlafen zu können. Unser Sohn schläft an sich sehr unruhig und träumt viel, so das der Alarm schon ein paar mal ausgelöst hat, obwohl alles ok war. Aber das ist uns lieber als einen Anfall nicht mitzubekommen

Commande nightwatch

Suite commande nightwatch pour ma fille de 16 ans ayant des épilepsies nocturnes, aucun problème , satisfait aussi bien sur le produit,que la livraison (rapide et intact), et l'interlocutrice support à l'écoute.

Einfach zu bedienen.

Nettes Serviceteam.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Einfache Handhabung, schnelle Installation.

Obwohl unser Sohn erst zwei Jahre ist, funktioniert das Gerät einwandfrei. Die Überwachung des Schlafes war für uns ein wichtiges Kriterium, da wir unser Kind nicht schon in dem Alter mit Medikamenten behandeln wollten. Bisher fahren wir damit sehr gut. Lediglich die Schlafüberwachung in der cloud bedarf einem Update. Wlan und Steuerung über eine App wäre wünschenswert.

Gute Zuverlässigkeit und einfache Handhabung

Freundlicher Service

Endlich nachts Sicherheit

Mit dem wirklich sehr gutem System von nightwatch können wir nachts wieder beruhigt schlafen. Sollte es zu einem Anfall kommen werden wir prompt geweckt und können eingreifen. Wirklich klasse und ein kleines Stück Sicherheit und Erholung zurück. Danke an das gesamte Team auch für einen tollen Support.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Wij zijn ontzettend blij met de nightwatch

De nightwatch geeft ons als ouders enorm veel rust, en zeker in de nacht is dat geen overbodige luxe. Reageert goed, luid en snel als ons kindje een aanval heeft waardoor we geen aanval missen. Als de de nightwatch niet goed meer om de arm zit en er dus geen registratie kan plaatsvinden van hartslag en bewegingen, geeft de monitor een alarmsignaal af. Wel zo fijn! Dochterlief was er vrij snel aan gewend, mede door het leuke boekje en de uil Oehoe. Ook zijn wij erg tevreden met het prettige contact met de contactpersoon van nightwatch en tips die zij ons gaf bij het gebruik van de nightwatch!

Top product!

Ons zoontje van 1,5 jaar heeft sinds kort epileptische aanvallen. Dit zorgt voor veel onrust en spanning. Met name ‘ s nachts als hij in zijn eigen bed ligt en er geen direct toezicht is. Met de aanschaf van de NightWatch is die onrust bij ons zoveel minder en durven we hem weer in zijn eigen kamertje te leggen! Het was in de proef periode nog even aankijken of de NightWatch ook goed werkt bij kindjes onder de 4 jaar, maar wij zijn erg tevreden!!!

Het heeft me zo veel gebracht

Begin december (2021) begonnen mijn aanvallen te komen en bleven niet uit. Ik kreeg al mijn onderzoeken in december net als de medicatie die ik moest krijgen en later ook opbouwen. Omdat mijn aanvallen in de nacht waren was het een grote uitdaging om deze als omstander te zien of horen, zelf had ik het na een aanval wel door maar de aanval zelf had ik niet door. Via een epilepsie verpleegkundige kwamen we in contact met het epilepsie fonds voor een eventuele leenperiode. Ik had het pas 2 a 3 maanden en voldeed hierdoor niet aan de eisen, we namen contact op en vertelde ons verhaal. Vervolgens kregen een leenperiode voor drie maanden aangeboden. Het gebruik van de NightWatch was in het begin voor mij een enorme stap vooruit op medisch gebied. Zo wisten we beter en sneller controle te krijgen op de situatie, want je hele leven staat ineens op de kop. Doordat we nu de hoeveelheden van de aanvallen meer in beeld kregen en mijn ouders ook daadwerkelijk meer konden zien van de aanvallen kon mijn neuroloog mij veel beter instellen op medicatie en kreeg er zelf ook meer inzicht op. We hebben daarom ook nooit spijt gehad om de beslissing te nemen om het te lenen voor drie maanden en hierna er alsnog zelf een aan te schaffen. Nu zitten mijn drie maanden er op en was het een lastige beslissing om er alsnog een te kopen vanwege de prijs. Een van de redenen om te twijfelen was dat de NightWatch alsnog alarmen afgaf maar er geen aanval gesignaleerd was op het moment dat mijn ouders in mijn kamer kwamen, dit gebeurde 2 a 3 keer per week en kijkende naar de hoeveelheid aanvallen die ik vlak daarvoor had kon dit haast niet vals zijn, uiteindelijk duurde de aanvallen ook langer en werden ze weer gezien. Wij hebben ervoor gekozen om hem alsnog aan te schaffen, ook omdat het voor mijn ouders als voor mezelf veel veiligheid met zich mee brengt. Medicatie verandering is ook een van de redenen waarom we hem hebben aangeschaft, juist omdat dit ook meer aanvallen met zich mee kan brengen.

Fonctionne très bien. Très utile.

Excellent service.

Wir können wieder sehr beruhigt schlafen.

Der Kontakt zu den Mitarbeiterinnen von NightWatch ist sehr unkompliziert.

Zoveel rust

Ik vind het een geruststellende gedachte en gevoel dat ik geen heftige aanvallen mis

Ich bin top zufrieden nur ein wenig kleiner könnte sie sein

Einfach top funktioniert perfekt nur etwas groß

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Wir haben bisher gute Erfahrungen mit dem Gerät gemacht.

Sehr zuvorkommende Bestellung über Telefon und Email. Schneller Versand ihres Produktes. Verständliche Handhabung! Leider reagiert unser Sohn mit Ausschlag auf das Armmodul. Bisher funktioniert alles!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Eine sehr gute und zuverlässige nächtliche Überwachung

Wir setzen das Gerät für unsere kleine Tochter ein und haben endlich auch einen Überblick über das unruhige Schlafverhalten. Zudem warnt das System bisher zuverlässig, wenn bspw. die Herzfrequenz plötzlich stark erhöht ist. Das war bei uns bisher zweimal der Fall. Glücklicherweise hatten wir bisher keinen nächtlichen epileptischen Anfall. Wir sind mit dem Gerät sehr zufrieden und unsere Tochter hat sich schnell daran gewöhnt. Klare Empfehlung.

Schipholweg 103

2316 XC Leiden - The Netherlands