meedenkend

Hi is wel eens verwarrend maar komen toch met een oplossing.

Top netwerk

Heel stabiel netwerk, heldere communicatie altijd op tijd

tevreden

Na een nieuwe Iphone 16 Pro te hebben aangeschaft via Mobiel.nl en mijn abonnement bij Hollands Nieuwe heb aangehouden ben ik nog steeds tevreden. Alles is soepel verlopen.

Uitstekend geholpen door de klantenservice

Wij waren onze verlengingsdatum al ruim gepasseerd en in overleg met de klantenservice is hierin uitstekend voorzien. Veel makkelijker overleg dan alleen online. Aanrader.

Ik maak al jarenlang gebruik van de diensten van HN en bestel daar ook een tekefoon zonodig. Tot nu toe ben ik zeer tevreden over hun diensten.

Niks mis mee

Prima netwerk Betaalbaar Als Ziggo klant meer data Alles lekker online te regelen Snelle levering van nieuwe telefoon

oke toch gekregen wat beloofd is. Al is het een maand later

Accuraat optreden van de helpdesk zodat het probleem onmiddelijk op gelost werd. Mijn dank.

Op de eerste plaats biedt Hollands Nieuwe een geweldig product. Eén bundel waarbij ik zelf bepaal hoe ik dat verdeel tussen bellen, sms en mobiel internet.

goede service

goede service klantvriendelijk goede kwaliteit

bundel niet aanpasbaar

heb een sim only 8Euro 3 Gb nu wordt de prijs met 0,30 verhoogd als je in de app kijkt kan je een bundel aankiezen van 5Gb voor 8Euro maar blijf een ronddraaiend cirkeltje zien

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Goede dekking in Nl en Europa, veel MB/Min voor de prijs.

Geen gedoe. Duidelijke informatie. Goede tarieven.

Helemaal goed eigenlijk.

Very good service and nice app,

Very good service and nice app. App is much better than the Vodafone one, even though they use the same network. Internet and calling always good.

Veel beloven weinig geven!

Na zes jaar toe aan een nieuw toestel omdat ik goede ervaringen heb met Hollands Nieuwe via de website een toestel uitgekozen en besteld. De Samsung Galaxy S24 FE. Waarom deze ja ik ben een Nederlander U kunt het al raden daar hoort een aanbieding bij. Vervolgens naar Samsung/promoties en invullen maar. Helaas dit is niet gelukt, de EAN code is niet correct. Dus gebeld met Samsung en toen werd mij verteld dat deze code niet geld voor de aanbieding. Waarom dan wel de aanbieding op de website van Hollands Nieuwe Dus wel het toestel maar geen tablet. Komt bij mij over als misleiding. P.S. dit is mijn vijfde toestel m.vr.gr. Ronald Homan Westervoort 0620004139

Ik heb alles online gedaan en geen problemen ondervonden.

Blijft nog steeds goed...

Als trouwe klant van hollandsnieuwe nog steeds zeer tevreden. Overal goed bereik, zelfs in Duitsland, België Luxemburg en Frankrijk. Heeft mij geen dag in de steek gelaten, top!

zelfstandig handelen met een goede site van hollandsenieuwe

Zijn overgestapt van Symio naar hollandse nieuwe met een abonnement voor mijzelf en voor mijn vrouw. De site is zeer eenvoudig en begrijpende taal, de app is voortreffelijk voor het inzicht van beide abo. Deze week verlenging geaccepteerd en ben er heel blij mee.

Heel goed en snel geholpen

Geholpen door een aardige medewerker die goede hulp heeft geboden

Mooi in combinatie met ziggo

Heb nooit geen problemen gehad

Ik word snel en goed geholpen en zij is klantgericht en vriendelijke

Niet zo best

Heb lang er over na gedacht,dat jullie zoveel mailtjes gestuurd hebben ben ik tog bij jullie gebleven maar wat ik hoor links en rechts dat anderen een bedankje of je een kado kreeg na het verlegen maar ik heb niets met lege handen.

Redelijk product voor een goede prijd

Alleen dat hollands nieuwe geen 5G heeft....is wel een nadeel.

Goede en duidelijke communicatie met uw meedewerker.

Prima,alles naar wens.

Prima Service

Tussentijdse verandering in lopend contract prima mogelijk en uitgevoerd

prima aanbod dat bij mij past voor een reële prijs

aanvankelijk had ik een te klein abonnement bij HN, waardoor ik regelmatig moest bijbetalen. Nu heb ik voor een enkele euro meer het dubbele en is bijbetalen passé.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht