Blij met nieuwe telefoon; hoe zit het met extra verzendkosten?

Dag, Mijn nieuw bestelde Iphone Refurbished had inderdaad een mankement. Dat onderkent U ook en geeft U aan in uw mail van vandaag. Wij zijn dan ook blij dat we een - daar gaan we van uit - goed werkend ander exemplaar krijgen. Daarmee zijn wij uiteraard wel op kosten van aangetekend versturen opgezadeld. Houdt U daar nog rekening mee? Met vriendelijke groet, Els Hoekstra, Aerdenhout

Heel goed gesprek

Goed geholpen ,heel duidelijk en erg vriendelijk

Doet wat het belooft voor een goede prijs.

Doet wat het belooft voor een goede prijs.

Wij zijn dik tevreden nog nooit problemen gehad.dus een dikke Tien

Oké

Altijd overal bereik gehad.

Fijn dat er opgewaardeerd wordt als je daar toestemming voor hebt gegeven en daar meteen bericht van krijgt. Dit vooral als je in het buitenland bent, waar je abonnement niet werkt

uitstekend begeleid

prettig en duidelijk

Wisselend, laatste contact een 8

Eerste contact las niet het probleem, maar deed zij beste helpen. Het 2e contact was meer in staat te helpen. Ik gaf hem een dikke pluim. Als ik aangeef dat het mij niet lukt een wachtwoorden wijzigen stuurt de 1e de link waar je je wachtwoord opnieuw kan opvragen, nummer 2 geeft de link iets verder zodat ik direct eennieuw wachtwoord kan aanmaken. Top hij heeft ook het contract verlengd ook al is verlengen dat wat je hebt houden, dus een vraag wat voor een soort contract had niet gehoeven.

Goede prijs

Goede verbinding met internet en bellen

goed geholpen en het makkelijk je abonnement om te zetten

Ik kon niet meer in mijn hollands nieuwe komen. ben toen via de chat goed geholpen!

Goed bereik en voordelig.

Nu 2 jaar bij Hollands Nieuwe en zeer tevreden. Prima bereik en zeer voordelig. Voorlopig weer 2 jaar verlengd.

Nooit geen probleem gehad

Al jaren klant en zeer tevreden.

Zeer correct geholpen bij het veranderen van abonnement.

Ik ben blij met Hollandse nieuwe!!

Omdat ik tevreden ben contract verlengd.

gewoon uitermate goed

wederom bij verlengen zeer goed vriendelijk en snel geholpen en de voordeligste aanbieding gekregen. bereik overal in Nederland geen probleem en in vele buitenlandse plekken goed bereik

Heel tevreden

Heel goed en tevreden

Goede service en prima abonnementen

Zonder poespas bellen voor een goede prijs

Al een aantal jaren klant en met Ziggo-deal dubbel beltegoed. Ook makkelijk maandelijks aanpasbaar. Zeker als er ook interessante deals zijn.

Tevreden

Duidelijkheid en snelle service !

Ik heb onlangs mijn abonnement gewijzigd en dit verliep soepel

top

Duidelijk, overzichtelijk.

Hollandse Nieuwe

heeft voordelige aanbiedingen

prijs kwaliteit prima

De prijs kwaliteit is prima. Met veel plezier mijn abonnement verlengd. Top!

Weinig of geen problemen

Ben al jaren, dat zijn er inmiddels 8 of 10 jaar klant bij Hollands nieuwe en voor zover ik weet nog maar een keer een storing gehad, dat was nog met het uitvallen van Vodafone, waar Hollands nieuwe onderdeel van is

Tevreden

In een paar minuten mijn verlenging kunnen regelen

Nog steeds tevreden.

Telefoon gekocht, maar kreeg er geen oplader bij, die moet je apart kopen. Alsof je een tv zonder stekker koopt. Verder wel tevreden over alles

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht