Gewoon lekker duidelijk

Zeer tevreden met hollandsnieuwe. Na afloop contract opnieuw verleng en krijg meer voor minder. Dus dat is altijd fijn. Tevens is alles zeer overzichtelijk en eenvoudig in gebruik.

Na jaren bij een grotere/ duurderde provider, waar je alleen betaald en nooit niks hoort. over gestapt naar Hollandsnieuwe. Die wel met leuke acties komen en aanbiedingen.

Uitstekende servise

Eerst, de beste wensen voor 2024 Bedankt voor de snelle en degelijke regeling voor het verlengen van mijn abonnement

Goede deals

Weer mijn sim only verlengd. Een super mooie deal samen met ziggo. Top! Ben al jaren een tevreden klant.

Perfect geholpen

Perfect geholpen, kun niet beter, ontzettend vriendelijk. Visitekaartje voor Hollandse nieuwe afspraak.

Fantastische Provider. Geen klachten. Ga zo door

We zijn tevens blij met de app van Hollandsnieuwe. We worden goed op de hoogte gehouden ivm. gebruik van onze Mb's. Ook mag/moet hierbij vermeld worden, dat we content zijn met de extra MB doordat we bij ZIGGO zijn. Onze onmetelijke dank daarvoor.

Simyo is super ok

Heel handig als je moet veranderen van bundel makkelijk uitzoeken en bovendien heel makkelijk

De beste!!

Goede aanbiedingen! Als je bundel op is is ie ook echt op!!! Dus geen onverwachte kosten!!!! (Fijn met kinderen/jeugd)!! Duidelijke afspraken, gewoon de provider waar je alles krijgt wat je nodig hebt❤️

Heel veel voor niet teveel!

Na mijn verlenging ging ik ca 10% minder betalen maar kreeg ik 200% meer verbruik. En dan spreek ik over € 8,=. Mooi toch. En ook nog op het supernetwerk van Vodafone! Helemaal geweldig.

Nooit problemen bij/met Hollandsnieuwe

Al aantal jaren abonnement bij Hollandsnieuwe. Nieuwe periode gestarte met een zeer voordelig ruimer abonnement. Tevreden dus!

Ben al jaren abonnee, heb bij verlenging een voordelig contract afgesloten!

Abonnement weer verlengd

Tijd om te verlengen dus dat doe ik weer graag. Duidelijke communicatie, makkelijke app en een goede bereikbaarheid. En niet duur!

Vreemde aanbiedingen

Ik kreeg een mailtje of mijn abonnement nog voldeed en er stonden enkele voorbeelden wij namen 3000 Mb en 10 Mb de laatste was € 10.00 na het afsluiten keek ik op facebook en daar stond 10000 Mb voor € 9,00 wel heel vreemd vindt ik dit. Verder zeer tevreden

Uitstekend !

Telefonisch ( dus mondeling) toegankelijke provider, vriendelijk, behulpzaam en geduldig. Hulde !! Geen gedoe met een chatbox die je 8 van de 10x niet begrijpt en waar je grijze haren van krijgt. Een betere dan Hollands Nieuwe is er voor mij niet !!! .

betrouwbaar

Niets op aan te merken, doet wat ze moet doen...

Hollands goed.

Alles is gegaan zoals je mag verwachten.

Betrouwbaar, goedkoop

Abonnementen gunstig geprijsd voor de verschillende capaciteit. Fijn dat je een verdubbeling gatis krijgt als je ook Ziggo hebt. Mobiele netwerk (via Vodaphone) betrouwbaar en uitgebreid bereikbaar.

gewoon goed geholpen

Ander abbonnement geregeld met hulp van dame helpdesk.

Al twee en n half jaar klant bij HollandsNieuwe en ben nog steeds zeer tevreden.

Heel tevreden met HN

Ik ben al jaren van dit bedrijf en ben erg tevreden.

Prima geholpen bij wijziging bundel

Goeie internet

Vergeleken met andere providers gaat her internet niet weg en is sterk

Vanaf begin HN al abonnement. Nooit enig probleem gehad!

Zolang HN bestaat ben ik al abonnee. Erg weinig contact gehad met HN maar dat is een goed teken! Alles loopt prima!!

Geen klachten

Ik ben nu al heel veel jaar bij Hollands Nieuwe als klant, en altijd naar volle tevredenheid. Ik koop zelf altijd mijn telefoons en heb dan een sim only bij Hollands Nieuwe.

Top service!

Diverse providers gehad van vodafone tot kpn toen in het begin eens overgestapt naar Hollandsnieuwe (netwerk vodafone alleen goedkoper). En zal nooit meer overstappen naar een ander. Je weet waar je aan toe ben en duidelijker kan niet. Top service

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht