Nooit geen last gehad heb weer verlengd goede serveuse

Slecht

2 abonnementen verlengd, werd speciale prijs gemaakt. Masr in de nail en de app komt die prijs niet terug. 3 x erover gebeld , uiteindelijk werd er gezegd dat t niet in de mail en app komt maar dat t wel bij hun in t systeem staat. Nou moet ik dat zo maar geloven en afwachten tot januari of dat klopt

In goed overleg overeengekomen

Ik kreeg een ,e-mail van het bedrijf die m’n iPhone 11 komt afleveren alleen in hun e-mail stond m’n oude telefoonnummer nog dat moet Hollandse nieuwe zelf veranderen en contact met hun opnemen ik kon dat zelf niet veranderen in hun e-mail die na mij is verstuurd! Mvgr mevr m van den Hurk

Prima telefoon provider

Eerlijke en snelle communicatie over prijzen en abonnementen!

Goed en voordelig

Ik heb een goede verbinding en nooit geen problemen.

Dik tevreden

Dik tevreden

goede ervaring

altijd bereikbaar nooit problemen gehad

Geen problemen. Gewoon goed.

Klantenservice is top

Mijn verzoek om het nummer te wijzigen werd binnen 5 gehonoreerd. Alle lof.

Overzichtelijke app, prijs/kwaliteit verhouding is super! Nooit problemen gehad.

Helemaal prima, alles snel geregeld!

Via het gratis 1200 nummer kreeg ik METEEN na de noodzakelijke info met keuzemenu een vriendelijke medewerker aan de telefoon! Het gesprek verliep heel prettig en mijn/onze vragen werden duidelijk beantwoord. Een nieuw abonnement was dus snel geregeld;

Erg tevreden

maakt misbruik van inflatiecorrectie om prijs verschrikkelijk te verhogen

Heb bij de verlenging een 1 jaar abbo genomen ipv een 2 jaar abbo, dit omdat ik heb ervaren dat ze bij Hollandse Nieuwe er niet mee zitten om je maandtarief met ruim 1/8 te verhogen met de smoes dat het een inflatiecorrectie is. Je sluit een contract af voor een afgesproken prijs en dan gooien ze er met een smoes ruim 12,5% bovenop. Mochten ze nu weer hebberig worden dan zijn ze mij als klant kwijt. Klanten verliezen en het dan bij de bestaande klanten verhalen om je omzet op peil te houden maakt mij als klant niet vrolijk. Nu betaal ik dit abbo voor een familielid die met het systeem van aantal mb is zowel mb internet, alsook aantal SMS en aantal belminuten wel tevreden is, persoonlijk had ik als de betaler een andere keuze gemaakt omdat ik de prijsverhoging onder het mom van inflatecorrectie niet kan waarderen, wat mij betreft laatste kans voor Hollandse Nieuwe.

Prima zo!!!

Nergens problemen mee, ga zo door!!!!

Op zich goed maar ik heb geen Ziggo

Bevalt op zich prima maar omdat ik geen Ziggo heb krijg ik maar de helft van de GB

Ik ben zeer tevreden

Ik word ook altijd goed geholpen als er wat is .

Geweldige provider

Alles werkt perfect. Nooit problemen met het netwerk in binnen en buitenland.

Nooit iets negatief meegemaakt alles is ook makkelijk en eenvoudig

Onzinnige prijs aanpassing

Onprettig

Prima kwaliteit voor een interessante prijs

Prima communicatie, duidelijke informatie, interessant abonnement

Prima Service

Snelle en makkelijke service

Ik ben super tevreden.

Ik heb overall verbinding en internet. Ben heel tevreden met Hollandse nieuwe

Met 1 telefoontje was mijn abonnement verlengd

Goed abonnement, leuk met dat extraatje van ziggo

Prettig en correct contact, betrouwbaar netwerk

Zie hierboven

Boven Vredenburgpassage 128