Duidelijk

Goede service Probleem snel opgelost

Snelle levering, tot nu toe altijd goede ervaringen

Hollandse Nieuwe bevalt mij prima!!

Hollandse Nieuwe bevalt mij prima! Ik kan er verder weinig aan toevoegen. Ik beveel het iedereen aan

Makkelijk en overzichtelijk

Info makkelijk te vinden

Betrouwbaar

Ik heb nooit problemen met deze provider. Hij is goedkoop en geeft altijd duidelijkheid. Al meerdere keren het abonnement verlengd tot grote tevredenheid.

Goede en duidelijke dienstverlening

Als ik contact opneem, krijg ik duidelijke informatie. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Weinig storingen.

Een super provider. Al zes jaar geen problemen gehad. Pas mijn abonnement verlengd en een nieuwe telefoon gekocht. Binnen twee dagen geleverd. Kan niet anders zeggen dan super. Zeker de moeite waard om mee in zee te gaan.

Goede aanbiedingen in combinatie met Ziggo

Goedkoop stabielnetwek

(bijna) alles klopt !

goed doordachte website; simpel gehouden waar het niet onnodig moeilijk hoeft !

Verlenging prima geregeld

Fijne club. Makkelijk digitaal geregeld, goed combi aanbod met Ziggo en een goede app. En natuurlijk ook een goed bereik.

Te weinig kennis

Ik moest zelf uitzoeken op de site

Goede aanbiedingen voor een goede prijs

Goede aanbiedingen voor een goede prijs en kwaliteit van het netwerk.

Nooit geen problemen.

Geweldig, empathisch en snel!

Heel duidelijke uitleg van mijn vragen. Empathisch en snel, ben over de telefonische medewerkers zeer te spreken! Ben blij dat men bij HN geen robot gebruikt….

Bevalt goed ook in het buitenland

Abonnement tegen schappelijke prijs en prima service

hollandsnieuwe biedt abonnement zonder poespas, duidelijke app met inzicht in verbruik en alles tegen nette prijs. Niks te klagen dus!

Zeer tevreden , altijd bereikbaar , fijn dat er aangeven word dat de betaling plaats vind, gewoon goed

Al vele jaren enthousiast over HollandsNieuwe

Ooit, jaren geleden, heb ik een abonnement mét toestel afgesloten bij hollandsnieuwe en nu opnieuw voor een vernieuwd abonnement gekozen. Ben heel tevreden over hollandsnieuwe als provider, geen reden om weg te gaan.

Uitstekende ervaringen

Heel goede ervaring..goede informatie..

werkt goed en voordelig

vlot en goed geregeld, verlenging ging vlot en nog veel voordeliger met meer mb's .

prettige bedrijf

ik was, toe aan een nieuwe tst, en verlenging, van mijn abbonement en hollandse, kwam met een mooie, abb....

Goed.

Tot nu toe bevalt het mij en mijn man goed.

Top abonnement voor ‘n topprijs!

Storingsvrij bellen en met een ruime bundel (10 gb) kom je nooit over je limiet.

Ben super tevreden

Boven Vredenburgpassage 128