goede verbinding bij goede prijs

Maar het zou leuk zijn als HN ons als vaste klant op de hoogte zou stellen als er voordeliger bundels zouden zijn (nu moest ik het uit een toevallige reclame in mijn mail ontdekken)

goede hulp bij aanschaf nieuwe telefoon

Nooit eerder een nieuwe telefoon online gekocht. Met hulp van een medewerker via chat ging dat goed en betrouwbaar.

Goedkoop en goed en stabiele verbinding

Ik kende Hollands niuwe niet, de telefoon verkooer raadde het mij aan. Ik was bang voor een instabiele verbinding, maar dat was geenszins het geval Dus: goedkoop, maar ook goed! En soepel klantgericht contact bij het verlengen. Er wordt naar je geluisterd, aanbod op maat.

Trouwe klanten worden uitgeknepen

Belachelijk dat hollandsnieuwe met een zogenaamde inflatiecorrectie de prijzen voor (vaste) klanten met 10% verhoogd terwijl de tarieven op de website lager zijn. Met regelmatig je bundel aanpassen kun je weer wel gebruik maken van de gunstigere tarieven maar het blijft omslachtig.

ruim voldoende

ben klant van ziggo en daarom krijg ik korting op het abonnement en ook de kwaliteit iss ruim voldoende. Vandaag dat ik weer voor deze aanbieder heb gekozen.

Geweldig goede service.

Geen problemen met hollands nieuwe werkt goed.

Snel geregeld tot volle tevredenheid

Een mooie aanbieding de Samsung A54 en nog earpods cadeau

Goede prijs/kwaliteit, ondersteuning kan beter

Prima prijzen, niet de allernieuwste toestellen, maar het aanbod van 1 bundel is ideaal. De ondersteuning mbt de diverse toestellen is mager, zeker als het m.i. eenvoudige technische vragen betreft. Direct doorverwezen naar Apple in mijn geval. Goede dekking in NL via Vodafone. Extra’s indien een Ziggo-abonnement aanwezig is, prima.

Goed.

Duidelijke uitleg. Geduldig. Wees ook nog op andere zaken die gunstig uit pakten. Klant stond centraal.

Ben al 6 jaar klant en ben zeer tevreden over Hollandsnieuwe.

Kan altijd terecht

Ik ervaar altijd dat er goed geluisterd wordt en gelijk werk van gemaakt wordt

Kwaliteit en service uitstekend en vaak mooie aanbiedingen.

Bij mijn laatste aankoop mooi gebruik gemaakt van de extra korting.

Zeer tevreden!!

Zeer” vriendelijk en zeer geduldig” geholpen door Michelle en uitleg over Smart Switch! Ben zeer tevreden over mijn nieuwe toestel En over Michelle....Top Vanaf 2020 tevreden klant!

helemaal top

al jaren bij jullie geen probleem om over te stappen naar het mooie aanbod in een paar muisklikken gebeurd. super blij mee

Is goed doch regelmatig geen internet

2 de toestel met simkaart op hetzelfde 06 nr gewenst ivm 81 jaar en feit dat anderen providers,dit wel aanbieden Kpn vodafone etc

Prima ben zeer tevreden.

Nooit problemen.! Dus gewoon goed!

Gaat goed

Goed bedrijf met mooie contracten en snelle reactie

Ben al vele jaren bij Hollands nieuwe klant, nooit problemen gehad en lekker makkelijk met vakantie een maand beltegoed verhogen. Goede provider.

Werkt altijd tegen lage kosten.

Waar ik ook ben in Europa altijd een goed bereik. Als ik mijn bundel dreig te overschrijden, dan krijg ik keurig bericht zodat ik bij kan kopen of voorzichtig aan kan doen. De kosten zijn mede door de samenwerking met Ziggo laag.

Probleemoplossend meedenken

Kom je er niet uit dan heb je toch snel menselijk contact. Mijn probleem is weliswaar nog niet opgelost maar er wordt hard aan gewerkt.

Altijd in orde

Werkt steeds en goed. Met mijn Ziggo abonnement dubbele GB is mooi meegenomen.

makkelijker gaat het niet. Precies wat ik wilde werd ook gerealiseerd

Makkelijker gaat het niet. Precies wat ik wou dat heb ik nou!

Prachtig toestel en service

Mijn nieuwe Samsung telefoon werd snel bezorgd en bij de bestelling werd ik telefonisch geduldig en prettig geholpen.. Ik ben dus tevreden met Hollands Nieuwe en het toestel. De lage kosten waren een verassing..!! Toch een paar opmerkingen: Een goede gebruiksaanwijzing voor eerste gebruik was erg summier..telefonisch kreeg ik te horen dat met het omzetten van de Sim-kaart het toestel gebruiksklaar zou zijn..nou ja mijn handige zoon is 2 uur bezig geweest om alles te installeren en over te zetten..Verder paste het nieuwe oplaadsnoer niet in de oplader van mijn oude J5..ik moest een nieuwe oplader kopen. Verder is het mij volstrekt onduidelijk hoe het toestel te openen om bij de batterij te komen.

Snelle superservice

Al jaren tevreden klant bij Hollandsnieuwe, net nieuwe iPhone 14 besteld en volgende dag binnen. Helemaal super!

Prima geholpen

Vriendelijk en efficiënt geholpen door medewerkers.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht