Functioneert allemaal prima, 1 verbeterpuntje.

Bellen en internetten - het werkt prima, Hollands Nieuwe doet wat het beloofd. Behalve 1 ding: De beloofde gratis Ziggo zender heb ik ondanks veel gemail en gebel nooit gekregen.

Hollands Nieuwe...doen!!

Prima service. Overwegend goede dekking. Scherpe prijs.

Gewoon goed

Ben tevreden

Ik ben erg tevreden

Duidelijke taal en goed geholpen

Prettige ervaring met de betreffende medewerkster en dacht mee over verdere stappen aangaande verlenging contract (meer MB's) en goedkoper abonnement

Geen klachten, alles gaat goed!

Ik heb tot op heden geen klachten met HN. Over de klantenservice kan ik geen beoordeling geven daar ik deze nog nooit nodig heb gehad.

Zeer goed geholpen

De klanten service is uitstekend ze helpen je heel erg goed! Ook proberen ze problemen voor je op te lossen en ze hebben goede aanbiedingen kwa abbonomenten en het zijn realistische prijzen :)

Hollandsnieuwe levert een uitstekend product tegen een zeer concurrerende prijs

De ervaringen zijn in één woord uitstekend. Tja, en als je dat dan hebt gezegd, wordt het moeilijk om daar nog iets aan toe te voegen. In het woord uitstekend is alles samengevat.

Fantastisch geholpen!

Mijn abonnement waar ik erg tevreden over ben wilde ik graag na 2 jaar verlengen. Omdat ik het eigenlijk een beetje eng vond het online te doen heb ik het telefonisch gedaan. Ik werd harstikke vriendelijk geholpen en alles werd direct geregeld en kreeg gelijk een mailtje ter bevestiging. Super tevreden dus.

Lekker gewoon, snel degelijk en ... betrouwbaar

Verrekening wijzigen naar andere naam met rekeningnummer. In no time geregeld! Alles met 1 telefoontje geregeld.

Goede kwaliteit en bereikbaarheid

Goede kwaliteit en bereikbaarheid. Geen storingen en aantrekkelijke prijs.

Duidelijk

Gewoon perfect!

Ik kies weer voor jullie,omdat jullie goedkoop zijn en heb nooit problemen. Ik raad het iedereen aan.

Ik kan alleen maar zeggen dat ik erg te ben!!!!

Goede provider

Alles goed

Snel geholpen worden groeten mike

Leker goed koop

Goede provider

Het verlengen van mijn contract bij Hollandsnieuwe was zo gepiept..

Goede beschikbaarheid/verbinding en bundel voor een schappelijke prijs.

Goed dekking en beschikbaarheid. Veel data voor een scherpe prijs. Goede service.

Zeer snel geleverd.

De gedane aanbieding wordt goed verzorgd en geleverd.

no problems

geen problemen goed netwerk. Jammer dat niet gebruikte mb's niet meegenomen worden naar de volgende maand

Prima ik ben tevreden

Mijn ervaring is goed en zeer tevreden

makkelijk en goedkoop als je niet veel belt en op wifi bent

het gebruik is voor mij voldoende en goedkoop

Prima provider met gunstige prijzen en voorwaarden.

Goede communicatie via email.

Alles werkt prima voor een gunstige prijs.

Al jaren gebruik ik Hollandsnieuwe en ik ben zeer tevreden.

Ik ben altijd dik tevreden over Hollands nieuwe.

In begin moest ik wel even wenen met de netwerk van Hollands nieuwe . Ik had namelijk wel problemen met slechte bereiken maar dat is verledentijd gelukkig.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht