Gewoon goed en betaalbaar

Ik heb geen enkel probleem ervaren ook niet vroeger toen ik ook gebruik maakte van Hollands Nieuwe. Zelfs in IJsland werkte het prima.

Fijn geholpen

Wilde een nieuwe verlenging was alles online vergeten om in te loggen door de klantenservice prima op weg geholpen

Gewoon in alles top

Alles erg duidelijk. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen .Top

Abonnememt verlengen

Klik, klik, klaar!

heel goed

Werd door medewerkster goed geholpen zeer vriendelijk. Probleem opgelost Dank u

Goed geregeld

heel goed geholpen

mijn aanvraag voor een nieuwe telefoon is heel netjes behandeld door een een hele kundige en vriendelijke medewerker. Ik was heel tevreden.

Prima provider

Goede ervaringen, in bereikbaarheid, duidelijkheid, levering enz. Net weer nieuw contract met telefoon afgesloten, blijf voorlopig weer klant.

Gewoon goed

Al jaren bIj Hollands Nieuwe nog nooit problemen ondervonden behalve als vodaphone storing heeft Maar dat gebeurt zelden

Tot nu toe geen enkel probleem gehad

Geen nare ervaringen en goede service

Gewoon goed en fijn

Altijd fijn geholpen. Ben al jaren klant

Prima! Geen klachten

Makkelijk, niet duur, werkt zoals ze zeggen.

Fantastisch provider nooit klachten

Goed en voordelig

Als kleingebruiker - ik bel niet veel - is het voor mij heel prettig dat het tegoed voor zowel bellen als internet geldt. Niet een aantal minuten en een aantal MB's, maar het volle pond voor zowel MB/SMS/Minuten. En voor een concurrerende prijs. (En als Ziggo-klant zijnde heb ik ook nog dubbelop en extra TV.)

Min ervaring is prima

Mijn ervaring is prima

Ik ben redelijk tevreden

De aanbieding die ik kreeg was uitstekend daar was ik ook tevreden mee echter heb ik toch niet van Uw aanbieding gebruik gemaakt daar ik via mijn zoon een zelfde aanbieding kreeg welke ik niet hoefde te betalen

Veel MB's voor weinig geld

Wij zitten met gezin bij Hollandsnieuwe. We zijn erg tevreden, als je Ziggo klant bent krijg je korting en dubbele data. De kinderen krijgen een gratis bundel erbij en dat is het onbeperkt bellen. Zo kunnen de kids altijd bellen. De app is heel duidelijk en de klantenservice is goed te bereiken op 1200, ze zijn heel klantvriendelijk en behulpzaam, ze kijken met je mee en geven goed advies, ze proberen het altijd zo goed mogelijk op te lossen. Zoek je veel voor weinig en een goede service, neem dan een Hollandsnieuw abbonement.

het gaat prima, heel goed.

Ga zo door, dan blijf ik klant, en geef het door.

Altijd snel goed en betrouwbaar

Goed verzorgd

Goede dienstverlening ,prijs . Zeer tevreden

Slecht!

Ontving een nieuw toestel. Deze blijkt kapot te zijn. Maat wat veel erger is......geen vervangend toestel! Toestel moet opgestuurd, nagekeken en gerepareerd worden....... 14 dagen zonder telefoon, er is geen vervangend toestel en een nieuwe wordt ook niet per omgaande geleverd, terwijl.we NIET ZONDER telefoon kunnen en mogen door een ophanden zijnde ORGAANTRANSPLANTATIE!!!!!!

Ben zeer tevreden over Hollandse Nieuwe.Nooit klachten.

Ben zeer tevreden over Hollandse Nieuwe..Nooit klachten

Ze zijn heel beleefd en ze helpen je goed

Ze zijn goed

Oke