goede kwaliteit-prijs verhouding

Gebruiks- en klantvriendelijk. Goede kwaliteit, lage prijs. Mijn enige overweging om evt. voor een andere provider te kiezen is dat Fairphone niet in het assortiment zit.

Abonnement zonder problemen

Nog nooit problemen gehad. Daarom veer verlengd ook in buitenland perfect ..

Gewoon heel erg goed geholpen.

Altijd goed geregeld!

Ik heb zeer goede ervaringen met Hollands nieuwe. Je wordt altijd netjes geholpen door de klantenservice. Top!

Prima, maar niet helemaal compleet

Telefoon gekocht en sim only verlengt. Prima prijzen, aanbiedingen en service. Altijd tevreden met het netwerk dus geen reden over te stappen. Helaas kon ik bij de bestelling geen accessoires meebestellen. Heb nu dus wel een telefoon maar geen oplader...jammer dat je daar dan weer een apparte bestelling voor moet doen of naar een winkel moet.

Als vanouds snel zakelijk en duidelijk

Top geen problemen. Snel duidelijk en overzichtelijk

Leuke aanbieding bij verlenging

Viel dat even tegen ik zou 3000 mb krijgen maar na het afsluiten zie ik dat het weer 2000mb is zoals altijd. Leuke aanbieding!!!!

Goedkoop en makkelijk.

Voor beide kinderen een bundel afgesloten bij Hollandsnieuwe. Prima prijzen, gemakkelijke website en ideaal dat de kinderen niet over de bundel heen kunnen gaan, iets dat bij andere bedrijven vaak wel kan.

Super blij mee en betaalbaar

voor telefonie prima ervaring

waar ik schoon genoeg van heb is het doorlopende gezeur over Ziggo. Ik heb een andere provider waar ik zeer tevreden over ben. Hier graag mee stoppen dus.

Nooit teleurgesteld

Alles goed geregeld. Prima app. Prima klantenservice. Goede prijs / kwaliteit verhouding.

Kreeg mijn telefoon al een dag later na het verlengen van mijn abonnement, top geregeld, zet tevreden met mijn telefoon.

snelle en goede service

Als bewindvoerder is het soms lastig om abonnementen te regelen, omdat cliënt en ik allebei actie moeten ondernemen. HollandsNieuwe nam zonder wachttijd de telefoon op en maakte de toestemming meteen in orde. Dezelfde dag kon cliënt het abonnement verlengen. Alle stukken werden ook meteen gemaild.

Alles loopt op rolletjes

Bij hollandsnieuwe wordt alles geboden wat ik nodig heb. Ik heb geen zin in heen en weer springen om een cent te sparen. De klantenservicemedewerker was heel vriendelijk en heeft mij geholpen in en ander tarief te stappen. Alles prima en geen stress

Goed en vriendelijk

Goed en vriendelijk

Snel geregeld

Het nieuwe kontrakt zou pas eind Oktober ingaan en bij nader inzien wilde ik toch iets meer data ter beschikking hebben dan ik in eerste instantie had geboekt. Omdat ik ruim op tijd was, kon ik dat heel gemakkelijk annuleren en vervolgens het aanbod van meer data voor maar 1€ meer regelen. De verlenging was dus 1.2.3 geregeld.

Is goed

Hier is een klant die zich tevreden voelt

Via website liep ik vast bij aanvraag ander abbonement.

Volgende dag gebeld en toen was het binnen 12 minuten geregeld.

Prima provider

Heb nog geen minpuntje ondervonden. Bereik is altijd prima. De afschrijving is altijd op de aangegeven datum. Het kunnen wisselen van abonnement tussentijds is erg handig. Kortom een tevreden klant.

Heel fijn en klantvriendelijk te woord gestaan

Mijn vraag werd correct behandeld en opgelost en zelfs een advies voor een goedkoper abonnement werd mij aangeboden

Fijne telefoonprovider

Geweldig goedkoop

Makkelijk alles in te zien. Accuraat. Ik ben er heel blij mee, daarom heb ik mijn abonnement weer 2 jaar verlengd!!!

geen idee

Netjes behandeld

Netjes behandeld

Jammer dat holl nw mij niet informeerde

Ik moest afgelopen tijd paax opwaarderen, begreep dat niet. Familie kon helpen en heeft abonnement gewijzigd, ik betaalde teveel, 19,00 pmnd.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht