Gewoon goed

Geweldig service

Uitstekende voorwaarden

Heb zo juist mijn contract bij Hollands Nieuwe weer voor 2 jaar verlengd. Binnen 1 minuut geregeld en de voorwaarden en de bundel, die ik uiteindelijk heb gekozen (15 Gb + verdubbelaar omdat ik ook klant ben bij Ziggo) geeft mij bijna onbeperkte mogelijkheden. En dat voor "slechts" € 12 per maand!

Super abonnement en heel fijn geholpen

Ik ben al jaren klant. We hebben alle 4 een abonnement. Nu zag ik het kids+ abonnement en dat wilde ik graag voor mijn kinderen. Het was mij niet geheel duidelijk hoe ik dat als bestaande klant kon krijgen. Dus nam ik contact op met de klantenservice. Het was heel gemakkelijk, zij konden dat meteen regelen. Dus uiteindelijk was het zo gepiept. Er kunnen weer een paar jaar vooruit.

mijn ervaring is goed

ik ben er tevreden over

Prima telecombedrijf

Al jaren abbonnee met volle tevredenheid. Nergens problemen met bereik. Prima

Uitstekende provider

Al jarenlang ben ik een heel tevreden klant van Hollandsnieuwe. Een goede prijs/kwaliteit en nauwelijks storingen. En als je een keer de klantenservice belt, dan staan ze je vriendelijk en deskundig te woord en helpen je snel. Bovendien krijg je allerlei extra's als je ook bij Ziggo klant bent.

Prima!!

Nooit problemen gehad en toen er iets was met nummerbehoud, werd het direct opgelost. Prima!

Prima aanbieder

Prima provider, alles online te regelen. 4 van ons huishouden zitten bij deze provider met pre paid

Snelle service,aardige mensen.

Overgang naar andere telefoon en nieuwe abonnement, zeer behulpzaam..

Altijd bereikbaar

Probleem wordt snel opgelost en bereikbaarheid en duidelijke factuur.

Heel tevreden over hollandsnieuwe

Niet duur, heel betrouwbaar en goede deals.

No nonsense, gemakkelijk en goed alles te regelen.

Gewoon nooit gedoe, je regelt zoveel mogelijk alles online en wanneer er echt iets is, dan bel of mail je even.

Goed geholpen en snelle service

Snel en duidelijk geholpen door de klantenservice. Telefoon besteld en deze ook snel afgeleverd.

waardeloos

ik moets het allemaal zef doen en 3x voorzeggen bij de agent die begreep er niet van. heb 30 minuten aan de chat gezeten wat een waste

deskundig en vriendelijk

Ik kreeg bij Hollands Nieuwe deskundig advies en er werd alle tijd genomen voor mijn vragen. Kortom top

Product en service prima!

Nooit problemen met netwerkbereik, het doet wat het moet doen. En service ook prima. Eén keer de Servicedesk nodig gehad voor administratieve aanpassing en dat was ook binnen 10 minuten geregeld.

Een slechte ondeskundige (telefonische) ondersteuning.

Ben al jaren zeer tevreden en gelukkig met Hollands Nieuwe. Wederom recent weer gekozen voor nieuwe mobiele telefoon en abonnement en de afgelopen jaren vrienden en familieleden het advies gegeven voor Hollands Nieuwe. Maar met de klantenservice moet je niet te maken krijgen. Mag m.,i. geen dag meer duren om te woord te worden gestaan op deze gebrekkige ondeskundige wijze. Jammer om dit te melden.

Zeer goed tel.kontakt

Telefoniste was zeer kundig en geduldig.

Op tijd geven ze aan als je saldo laag is. En overgaan op een nieuw abonnement is heel snel geregeld. Top

Niet klantvriendelijk

Er was al een hele tijd een veel beter abonnement te krijgen dan dat ik al had, mij als klant er op attenderen had fijn geweest ipv mij een duur abonnement maanden lang door te laten betalen

Prima hulp als het nodig is en totaal geen klachten over Hollands Nieuwe

Heb een keer een toestel gekocht maar vergeten te melden dat ik wilde verlengen. Dat ging natuurlijk verkeerd, maar Hollands Nieuwe koste het probleem keurig op.

Zeer goed geholpen

Ik ben een echte leek wat betreft de mobiele telefonie. De mevrouw bij Hollands Nieuwe heeft duidelijk uitleg gegeven en ik ben erg goed begeleid. Fijne ervaring.

Al meerdere jaren klant...super tevreden!!

Al jarenlang klant van Hollandsnieuwe en nooit problemen gehad. Alleen in de de verlengingsprocedure, die heel gemakkelijk is, had ik het toch voor mekaar gekregen een verkeerde keuze te maken. Geen probleem: even appen en het werd (heel vriendelijk) opgelost. Ik ben dik tevreden!

Altijd goed en voor een goede prijs

Ik ben blij met de goede prijs en het is altijd makkelijk

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht