Prima nog nooit problemen gehad.

Ik heb al jaren H N en dat bevalt prima. Vlotte afwerking als er iets is.

Al heel wat jaar bij hollandsnieuwe. Nog nooit problemen gehad. Het is makkelijk om iets aan te passen in je abonnement. Echt top!

Zeer tevreden! Goede service!

Wij zijn al jaren bij Hollands Nieuwe, elke x weer verlengen met nieuwe telefoon. Laatste x met verlengen moest ik ergens over bellen maar ben super geholpen en blij met mijn nieuwe aanbod!

Heel fijn geholpen door vriendelijke dame die de tijd nam en duidelijk uitleg gaf.

Goede service, snel en goed contact. En prima tarieven.

Betrouwbaar, stabiel en een goede prijs.

Ik ben zeer tevreden over mijn abonnement bij Hollandse Nieuwe. Ik hoef nergens naar om te kijken. Abonnementskosten worden altijd netjes op tijd afgeschreven. Bij tekort aan tegoed wordt het automatisch aangegeven en aangevuld. Ik heb altijd overal bereik, ook in het buitenland.

Voorstel was goed,

Ik kreeg een verlenging verzoek deze was te mooi om te weigeren

Prima provider

Zit al jaren bij deze club dus onvoorwaardelijk verlengd.

Zie boven

Geen gezeur. Heldere communicatie

Niks te klagen.

Het bevalt heel goed qua bereik, klantenservice en tarieven. In het buitenland had ik heel af en toe geen bereik.

Goede provider, scherpe tarieven

Als jaren heb ik Hollandsnieuwe, helemaal goed. Nu ook weer verlengd ditmaal mét telefoon, ook nog in de aanbieding!

Nooit problemen

En bellen, sms'en en data uit 1 bundel is zooooo slim....

Fijn dat alles uit 1 bundel gaat!

Fijn dat alles uit 1 bundel gaat! Ben al jaren bij Hollandsnieuwe en altijd goede verbinding. Mooi om per maand te kunnen wisselen van bundel. Tijdens vakantie in Europa gaat die flink omhoog en na de vakantie weer terug.

Veel kwaliteit voor een mooie prijs.

We zijn al jaren klant bij Hollands Nieuwe. En we zijn zeer tevreden over het product. Zeker ook door de combinatie met Ziggo.

uitbreiding aantal MB van sim-only ging heel snel

Prima en snel geholpen via de chat functie

fijn in combi met ziggo

fijn in combi met ziggo geeft een aantal voordelen

Ben heel tevreden met mijn abonnement bij Hollandse nieuwe.

Heb al jaren een abonnement bij Hollandse nieuwe en ben nog steeds heel tevreden.

Fijn betaalbaar abonnement

Al een aantal jaren heb ik een abonnement bij Hollandsnieuwe en ben super tevreden hiermee

Als Duidelijk en Snel geregeld

Goed service en duidelijk

Gemakkelijk

Probleemloos

Zeer snelle super service

Altijd correcte afhandeling van zaken. Super snelle service en levering van telefoon. Top kwaliteit.

Prima geholpen.

Telefoon werd direct opgenomen en de medewerkster gaf mij prima advies over het verlengen van mijn contract.

geweldige utleg

Na telefonische hulp zeer goede uitleg gehad. En begrijpelijk,

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht