Ik ben heel tevreden over het telefonisch onderhoud.

Ik hoefde niet heel lang in de wacht. De dame was vriendelijk, nam de tijd voor mij, lichtte mij goed voor en deed mij een goed voorstel voor hetzelfde geld dat ik nu betaal. Dus ik word hier alleen maar beter van.

Geweldig.

Ik ben geweldig geholpen aan de telefoon, door een aardige , behulpzame, dame. Was er zeer blij mee. Zal Hollands Nieuwe zeker aanbevelen.

prima denken mee.

goed geholpen online. Ik had een speciale wens, het moet probleemloos met mijn hoortoetsel kunne samenwerken. Alleen is het jammer als blijkt dat het gekozen toestel niet het juiste is, dat je dat dan niet kan omruilen. Nu moet je eerst het toestel retour zenden en de order annuleren om dan weer de zelfde bestelling te doen maar dan met het andere toestel.

Tarief laat zich snel wijzigen.

Het actualiseren van het tarief kan eenvoudig en snel worden aangepast.

Het bestellen is makkelijk en het aanbod is prima

Snelle afhandeling.

Geen poespas en reeele prijzen.

Goede service, goede kwaliteit, en dat je altijd weet of je bel tegoed haast op is, dus nooit geen onaangename verrassingen, en voordelig in prijs

Goed en duidelijk

Een provider voor iedereen die duidelijkheid geeft en voor flexibiliteit staat!

Geen problemen met Hollands Nieuwe

Nieuw toestel besteld zonder enige problemen en mooi op tijd. Alleen jammer dat ik er dan toch nog een nieuwe lader bij moet kopen. Op de site stond dat dit allemaal universeel is en dat iedereen er wel 1 in de buurt heeft. Nou mooi niet

Goeie databundels voor een goeie prijs

Flexibel contract, makkelijk te verhogen en te verlagen vanuit de app. Goeie communicatie zoals aankondigingen van incassos. Zeer goeie prijzen voor de hoeveelheid data in je bundel.

Prettig contact via chat

Er wordt direct gekeken of er geholpen kan worden bij een vraag. Ben alleen nog in afwachting voor de oplossing van mijn probleem.

Al jaren tevreden

Super te spreken met mijn abonnementen. En dit al vele jaren.

Luisteren naar de klant

Luisterend oor, rustige uitleg, goed advies

Easy provider, goede kwaliteit / prijs

Ervaring is goede informatie voorziening, gemakkelijk af te sluiten en te beheren, goede administratie. Goed bereik, goede prijs/ kwaliteit, betrouwbaar en snel netwerk.

Nog nooit problemen mee gehad

Heb al jaren een abonnement bij Hollands Nieuwe en in al die tijd nog nooit problemen gehad. Als anderen ergens nauwelijks bereik hebben, heb ik dat wel.

Topaanbieding!

Mooie aanbiedingen, in combinatie met Ziggo nog mooier

geweldig

nooit problemen

Simpel geregeld.

In het algemeen goede ervaringen met Hollands Nieuwe.

Aanrader

Zeker als Ziggo klant aantrekkelijke bundels.

abonement werkt niet zoals voorgesteld

indien tegoed op zou raken werd automatische bedrag bij gestort

Geweldig!!!

Ben al jaren klant en ik wordt altijd netjes geholpen.. Ook de voordelen etc 6 steren

Dubbel te goed

Maanden lang dubbel te goed in eens niet meer, vervolgens storing zou opgelost worden binnen 1 uur dan binnen 24 uur dan week later, we zijn er achter dat je geen recht hebt op dubbel te goed dat terwijl ik gewoon ziggo internet heb, willen ze allerlei bewijs dat niet kan leveren want ik heb gratis ziggo internet via woon instelling proberen ze op die manier onder uit te komen stelletje racisten zijn het gewoon.

Geen enkel probleem!

Goede ervaring al jaren!

Makkelijk en snel

Het is heel makkelijk om contact of bestelling rond te krijgen. Ben hier erg tevreden over.

Prima provider maar

Jammer dat je als inwoner van Zeeland nooit de verdubbelaar kan gebruiken immers ziggo is daar nooit te kiezen

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht