GOEDE PROVIDER

Twee jaar geleden overgestapt naar Hollands Nieuwe. Alles keurig en snel door hen geregeld. Inclusief nummerbehoud. Via de app wordt je op de hoogte gehouden van je abonnement. Goede ontvangst. Ik heb nog nooit een storing gehad. Hele goede aanbiedingen. Daarom heb ik weer voor Hollands Nieuwe gekozen omdat mijn huidige abonnement bijna afgelopen is.

Topprovider.

Heb mijn abonnement weer verlengd. Waarom Hollandsnieuwe.? Omdat ik in de afgelopen 2 jaar altijd een verbinding tot stand kreeg, met diegene die ik wilde bellen. Nooit in de steek gelaten!!

Goed geholpen

Mijn vraag voor verlenging en het bekijken van mijn abonnement is op zeer fijne manier opgepakt en geregeld.

Ik heb bijna altijd berijk, heb me altijd veilig gevoeld met mijn Hollandse Nieuwe abonnement, al me

Ben weer direct goed geholpen en binnen 2 dagen werd mijn nieuwe telefoon al gebracht en dat nu er zoveel pakjes heel veel te laat bezorgd worden! Ik ben zeer tevreden

Goeie provider

Als dochterbedrijf van Vodafone/Ziggo altijd een goed netwerk. Als je tevens klant van Ziggo bent geniet je meerdere voordelen.

zeer tevreden over dienstverlening

Prijs/kwaliteit meer dan voldoende

prima bedrijf

altijd goed en effectief geholpen

Als vaste klant met twee telefoonnummers voel ik mij bestolen.

Nieuwe telefoon gekocht voor eerste nummer Galaxy A54 voor 347 euro wou ik ook voor tweede nummer. Kon niet moest wachten tot contract verlengd kon worden. Een maand later was het zover mijn verbazing ondanks toezegging in chat (lees de chatbox) moest ik 50 euro 398 euro voor zelfde toestel betalen met contract verlenging. Het is keurig opgelost waarvoor mijn dank. het verschil is teruggestort.

nooit geen last gehad perfect

top

Ik heb niet gekregen waar ik voor belde.

Het lukte mij niet om in recreatiewoning mijn beltegoed te verhogen. Ik heb contact met Hollandsnieuwe met vraag om te helpen. De hulp kwam met bericht dat ik beter een ander abonnement kon nemen en omdat ik geen beltegoed had zou ik even geholpen worden met 2 euro beltegoed. Nieuw abonnement genomen maar over mijn vraag opwaarderen is niets mee gedaan. Vele dagen zonder beltegoed en ook geen WiFi in omgeving is niet fijn als 70+ Nu gister thuis gekomen en vandaag nieuw abonnement ingegaan. Hollandsnieuwe aanbevelen. 5 jaar goed gegaan.

Prima te volgen

De stappen zijn duidelijk en het is overzichtelijke...

Tevreden klant

Ik ben heel tevreden over Hollands nieuwe. Keuze uit diverse abonnementen met leuke prijzen. Makkelijk te wijzigen in de app. bericht als je saldo bijna op is.

Meestal prima

Hollands nieuwe is vrijwel altijd prima, maar op sommige plekken is er niet altijd een netwerkverbinding. De prijs-kwaliteitverhouding is goed.

Levering aankopen duurt eeuwen

Ik ben al jaren vaste afnemer bij Hollands Nieuwe. Prima netwerk en klantvriendelijke online omgeving. Helaas is mijn positief gevoel volledig weg. Ik wacht al enkele weken op mijn nieuwe telefoon, maar ondanks vele contacten komt Hollands Nieuwe niet met een oplossing. Valse beloftes op de website, met kluitje-het-riet-insturen antwoorden van een chatbot of een onbekwame medewerker en nog steeds geen telefoon.

Begrijpelijke taal, vlotte afhandeling. Kortom prima!!

Zoals boven beschreven: vlot, duidelijk, goeie klantenservice!

Voordeligste maand abbo i.c.m. Ziggo

Als je een Ziggo-abonnement hebt, wordt de bundel verdubbeld! Goedkoper kun je niet internetten/bellen/sms-en. Kwaliteit netwerk is gewoon goed (= Vodafone). Prima app voor inzage verbruik en facturen en dergelijke.

zeer behulpzaam

ik heb een goede ervaring met Hollands Nieuwe, duidelijke uitleg en prettige hulp.

Toch enigszins teleurstellend

Over het algemeen altijd tevreden geweest over Hollandsnieuwe, en ik beveel je nog steeds aan, maar nu moet mij toch iets van het hart. Mijn oude toestel was aan vervanging toe. Zag een leuke upgrade naar een nieuwer Samsung-toestel. Bij het afsluiten van het nieuwe contract moest ik een deelbetaling doen. Prima, snap ik, maar dat was nog niet zo eenvoudig: na 2 foutmeldingen tijdens het betalingsverkeer bleek ik het bedrag plots 3x betaald te hebben. We zijn nu 12 dagen later en van Hollandsnieuwe heb ik nog helemaal niets vernomen over het teveel betaalde. Wat gaat daar administratief niet goed? Wat ook tegenviel was de oplaadkabel van het nieuwe toestel. Daar zit tegenwoordig geen stekker meer bij (was mij duidelijk bij de aankoop), maar de nieuwe oplaadkabel past niet op de oude stekker, en de oude oplaadkabel past niet op het nieuwe toestel. Dat was mij niét duidelijk gemaakt bij de aankoop. Iedereen heeft tegenwoordig de mond vol over milieu, overconsumpties enz., maar bij Samsung kun je gewoon naar de winkel om weer wat extra's aan te schaffen ... Zucht. Onzinnige extra uitgave, ben blij dat die wetgeving straks in 2024 telefoonfabrikanten verplicht tot anders handelen. Voor komt die wetgeving net te laat.

jammer

Het is heel jammer dat er niet actief mensen met een slecht contract worden benaderd. Mijn man had een abonnement van 11 EUR in de maand waarbij hij 250 MB had!!!

De dienstverlening is erg goed.

De dienstverlening is erg goed, alleen het bereik in Amsterdam “De Pijp” is matig. Ik was jaren lang klant bij T-Mobile en daar was het telefoon bereik altijd zeer goed. Nu moet ik regelmatig naar het dakterras voor een zuivere telefoonverbinding. Dat is jammer. Ik ben overgestapt naar HollandsNieuwe vanwege de prijs/kwaliteit verhouding en op aanraden van een collega. Het telefoonbereik in Amsterdam kan volgens mij verbeterd worden.

Prima en snelle service en Duidelijke berichten over het abonnement en je maandelijkse betalingen.

Prima en snelle service. Duidelijke berichten over het abonnement en je maandelijkse betalingen.

Belofte niet nakomen

Kreeg een aanbod voor verlengen , echter nergens terug te vinden als ik in ging liggen. Over gebeld , kon geen duidelijkheid gegeven worden. Erg slordig als je huidige klanten wil behouden. Nu verlengd voor een hoger bedrag , maar zal wat mij betreft voor het laatst zijn, dit is echt een slechte service . Het is dat ik geen zin en tijd had om alles om te zetten naar een andere provider , anders had ik overgestapt .

Ik vond het fijn dat ik een reminder kreeg m.b.t. het aflopen van mijn contractperiode.

Online snel geregeld

Van de week heb ik online bij Hollands Nieuwe een ander, goedkoper contract afgesloten. Was echt zo geregeld en de bevestiging kwam ook heel snel. Ik heb besloten nog maar een poosje met Hollands Nieuwe door te gaan. Eigenlijk heb ik geen klachten dus waarom zou ik overstappen naar een andere provider.

Good

I am very happy wityh the service that your agent accorded to me

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht