Vriendelijk en behulpzaam

gewoon goed

goede ervaring

Alles werkt altijd perfect wat ze voorstellen gebeurd perfect nooit problemen.

Hollands Nieuwe heeft de beste Sim Only abonnementen!

Elke twee jaar verleng ik mijn Sim Only abonnement. Goede service voor een uitstekende prijs. Naast de hiervoor genoemde voordelen, ontvang ik dubbel tegoed in verband met de combinatie Ziggo Internet en Hollands Nieuwe!

Goede dienstverlening voor een lage prijs

Nooit problemen

ben heel goed en vriendelijk geholpen!!

vriendelijke en correcte hulp aan de telefoon!!!

Nieuw toestel snel geregeld en omzetten abonnement super simpel

All good only the signal is not so good sometimes

The thing that needs to be improved is the signal

Overal goed bereik en helpdesk makkelijk bereikbaar als je het nodig hebt.

Duidelijk, niet te duur, uitstekende dienstverlening.

Duidelijke communicatie. Eén bundel voor alles. Goede klantenservice. Goede verbindingen. Vriendelijk prijzen.

Het abonnement is prima. Betaalbaar, snel netwerk van Vodafone, maar ik mis de mogelijkheid om een 2e simkaart met hetzelfde telefoonnummer bij te kopen zodat ik de sim niet hoef te wisselen tussen telefoons.

Zeer tevreden!

Ben zeer tevreden over HN, goede service en duidelijke informatie. Alles klopt.

Werkt perfect

Snel, duidelijk en concurrerend

Zeer klantgericht

De verlenging van het abonnement was in een mum van tijd zeer naar tevredenheid geregeld.

prijs kwaliteit is prima

Goedkoop en goed

Goedkoop en goed

Al 10 jaar tevreden klant!!!

Ik heb mijn abonnement door een kennis genomen nu 10 jaa geleden. En ben nog altijd zeer tevreden. Ik ben vaak de enige die bereik heeft overal! Het is super dat extra belkosten van de data afgaan en niet bij gerek wordt op je rekening einde van de maand! Dus altijd netjes de zelfde rekening. Ik krijg altijd optijd een mailtje wann ze gaan afschrijven, zodat je tijd hebt om genoeg saldo op je bank te hebben. Kortom ik ben super tevreden!! en heb weer 2 jaar verlengd,na al 10 jaar klant te zijn!!! Ik zit perfect bij Hollands nieuwe!!!!!

Goed bereikbaar en beschikbaar internet

Vrijwel overal in Nederland goed bereik en dekkend netwerk. Klantenservice is prima. Juiste prijs-kwaliteit verhouding

De service is heel goed en vriendelijk.

Ze luisteren goed en geven goed advies.

prima geholpen. bedankt.

Is goed

Alles was goed. Alleen wat erg tegenviel was dat je als zakelijke klant geen ziggo voordeel hebt. Ik over weeg om volgende keer een andere provider te kiezen.

Tevreeden

Ben ik jaaren klant en heb ik altijd mijn wenst Ben blij

Gemakkelijk, overzichtelijk en handige app.

Simpel dat je alles zelf kan regelen met de app van HN.

Is goed

Geen klachten. Alles is overzichtelijk in de app. Eigenlijk heb ik nooit problemen gehad dus weet niet hoe die behandeld worden door HN

Al jaren trouwe tevreden klant...

Goede betrouwbare telecom service, goed bereik. Normaal bestel ik mijn telefoon met HN verlenging altijd via een ander bedrijf (Zal de naam niet noemen) Maar die kregen het deze x niet voor elkaar. Hollandsnieuwe gebeld en de medewerkster had het zo voor elkaar. Als er een keer iets is wordt je keurig netjes te woord gestaan door een medewerkster-er. Zo had ik een keer iets met mijn telefoon wat ik niet voor elkaar kon krijgen ze hebben me super snel doorheen geloods. Gewoon top!

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht