super

Super geholpen nog goedkoper uit dan ik dacht.

mooie korting

wij zitten al jaren bij hollands nieuwe en dat bevalt ons uitstekend ook leuk dat we nu wat korting krijgen is ook prettig

alles opgelost

Met de telefoniste het probleem besproken besproken en zonder aarzeling werd alles opgelost.

Ben uiterst tevreden met Hollandsnieuwe. Misschien is het een idee om een gedeelte van het niet gebruikte tegoed teaten staan.

Al jaren een abonnement voor weinig, geen problemen met bellen etc. ook niet in buitenland.

Niets te klagen

Geen problemen met netwerk, communicatie prettig

Goede dienstverlening

Altijd goed bereik en goede dienstverlening

Voorspelbare kosten

Ik zat hiervoor bij Simpel en daar werd ik helemaal simpel van. Iedere maand kwamen er extra kosten bovenop de vaste abonnements kosten. Dat is bij Hollandse nieuwe nog nooit gebeurd. Je weet altijd van te voren precies wat je betaalt. Het enige wat jammer is is dat als je bundel op is extra MBs erg duur zijn. 1 euro per 100 MB, dat gaat wel heel erg hard. Als die prijs zou zakken naar een meer markt conform tarief van 2 euro per 1024 MB zou ik vijf sterren geven.

Buitenland kan beter

Alle diensten zijn we tevreden over. Alleen als we op vakantie in t buitenland zijn valt op dat de verbinding veel minder is.

nooit geen problemen gehad met hollandsnieuwe ,1 keer probleem gehad met stalking gebeld met hollandsnieuwe binnen een paar dagen een nieuwe telefoonnummer TOP.

Heel veel voor weinig geld

Ik zou wel gek zijn wanneer ik van telefoonprovider zou willen veranderen.....

Voor een laag bedrag per maand heb ik gruwelijk veel MB, SMS en belminuten en omdat ik ook Ziggo klant ben ook nog eens een gratis extra TV pakket. Geen enkele provider kan dat evenaren... Ik ben al jaren Hollands Nieuwe klant en zal dat zeker blijven. En ik kan het iedereen aanraden, zeker wanneer je daarnaast ook Ziggo klant bent !!!

Geen omkijken naar.

Alles gaat goed, informatie, afschrijvening, kortom, zeer goed.

gewoon goede prijs / kwaliteit verhouding

goede ondersteuning zowel telefonisch als op de site zelf.

Snel en gemakkelijk

Alles ging vlot en zonder moeite

Fijne ervaring

Altijd goed berijk en mooie nieuwe telefoon en niet te duur

Al jaren klant

Betrouwbaar netwerk, en ook in het buitenland.

Voordelig abonnement en goede service

Voordelig abonnement en goede service

nooit problemen met netwerk

Goedkoop maar toch goede service. In het buitenland ook vrij goede dekking. Nog nooit problemen gehad

Goed product voor niet teveel geld

Alles werkt naar behoren en de tarieven zijn redelijk.

Tevreden met ontvangst en de prijs

Prijs-kwaliteit verhouding is heel goed. Als de bundel op is, worden geen kosten buiten het abonnement berekend voor extra minuten

bevalt me nog steeds goed

nooit probleem gehad, werkt prima! ben tevreden tot nu toe

Prima ervaring

Hollandse Nieuwe Goedkoop betrouwbaar en veilig Daarom hebben wij gekozen voor de allerbeste,als er iets niet goed is laten ze het altijd keurig,weten gelukkig gebeurd dat niet zo vaak Wij zijn heel blij met Hollandse Nieuwe,jammer dat ze geen energie Bedrijf beginnen,dan waren wij de eersten die bij ze zouden aan sluiten,hoeveel een ieder Hollandse nieuwe aan Fam.jochems

Normaal gewoon goed

Normaal gewoon goed alleen krijg ik de laatste tijd vreemde opwaarderings incasso's. Dit terwijl er nog genoeg tegoed aanwezig is. Ik laat deze vervolgings terug storten. Dit wilde ik even kwijt. Heb geen zin om te bellen om vervolgens in een wachtrij te komen te staan

Top: Hollands nieuwe

Goed bereik en uitstekende kwaliteit en prijs verhouding. Zeker een aanrader voor toekomstige kwanten.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht