Goede ervaring mee

makkelijk en snel

Altijd goed, duidelijk, makkelijk, snel

Ben al jaren klant bij hollandsnieuwe ben altijd tevreden.

was goed, nu niet meer

Ik heb op 3 maart een verlenging van mijn abonnement afgesloten met levering van een nieuwe telefoon. Telefoon was niet voorradig en ik zou een mail krijgen met een track en trace wanneer het pakketje verstuurd was. Kreeg ik gisteren een bericht dat de verlenging geannuleerd was, zonder verder commentaar. Nu blijkt dat het pakketje 14 dagen bij het afhaalpunt heeft gelegen en niet is opgehaald. Logisch: ik heb geen bericht gehad dat het pakket verstuurd was. Nu moet ik opnieuw gaan verlengen met (natuurlijk) een duurder abonnement. Ik twijfel of ik dat bij dezelfde provider ga doen :(

Niet te duur. Behulpzaam.

Gewoon oké.

Super tevreden

Ben tot nu gewoon super tevreden.

nooit problemen prompte service

Ik ben zeer tevreden met Hollands Nieuwe

Goede Sim Only Provider

Nooit problemen gehad

tevreden

Positief

Oude contract 5000 Mbt voor € 10,67. Nieuwe 2-jarige contract 7500 Mbt voor € 10,00 ! Dus dat is al een hele verbetering. Hoop wel, dat , mocht ik door omstandigheden, geen saldo meer hebben cq beltegoed, dat er dan automatisch voor € 10,00 wordt bijgezet. Dat was in mijn vorige contract wel zo geregeld.

Over het algemeen goede ervaring

Informatie is makkelijk te vinden. Goed bereikbaar. App is overzichtelijk.

prima geholpen door medewerkster

Prima service en alles snel geregeld.

Goede, snelle info bij vragen via de helpdesk of chat. Goed werkende app, duidelijk. Voor mij een prima telefoonaanbieder.

Goed. Af en toe saldo laten weten zou fijn zijn

Ik ben redelijk tevreden over hollands nieuwe. Het zou wel fijn zijn als ik n berichtje kreeg als mijn beltegoed bijna op is met vermelding van het saldo .

zorgeloos

Vrijwel overal goed en bestendig bereik.

Goed en goedkoop

Mijn vrouw en ik hebben al jaren beide een sim-onlyabonnement. We zijn ooit bij hollandsnieuwe terecht gekomen omdat die toentertijd de enige was met automatisch opwaarderen en omdat hollandsnieuwe ook de goedkoopste was en dat nog steeds is.

verlengen makkelijk

tevreden - verlengen makkelijk - nooit problemen

Hollands nieuwe werkt probleemloos

Mijn keuze voor Hollands Nieuwe is voor 100 procent geslaagd.

Ik ervaar de dienstverlening door HN als vlot, vriendelijk en effectief.

Zowel de website als de app als telefonisch contact ervaar ik als prettig en doeltreffend. Dat is ook fijn als niet zo vaardige klant.

Snel en goed

Geen lange wachtrij, goed en vriendelijk geholpen

Waardeloos

Mijn score heeft betrekking op het feit dat als je tegoed op is je helemaal niets meer kan bij Hollandsnieuwe. Ook een opwaardering die ik op tijd had gedaan was niet verwerkt bij Hollandsnieuwe. Bij KPN bijvoorbeeld kan je in geval van nood nog even bellen. Omdat op mijn huisadres internet eruit lag als gevolg van een defecte modem was ik gedwongen mijn telefoon tijdelijk als hotspot te gebruiken. Met mijn bundel kwam er al na 1 dag een melding dat mijn saldo onder de 3 EUR was uitgekomen. Dus snel direct opwaarderen. Betaling werd geaccepteerd. Tegelijkertijd ook aangemeld voor automatisch opwaarderen. Omdat ik helemaal niet kon bellen was er voor mij geen mogelijkheid contact op te nemen met klantenservice van Hollandsnieuwe. Mijn opwaardering was de volgende dag nog niet verwerkt! Gelukkig kwam de volgende dag een nieuw internet modem 's middags aan zodat ik een vaste telefoon kon aansluiten. Klantenservice heeft opwaardering die nog steeds niet verwerkt was geactiveerd met dank daarvoor. Maar ik zou Hollandsnieuwe adviseren een escape te hebben om in ieder geval Klantenservice te bellen als je even geen tegoed hebt.

gewoon goed

gewoon makkelijk en Goed

Goede kwaliteit/prijsverhouding

Goed en snel netwerk, erg fijn om abonnement maandelijks aan te kunnen passen aan behoefte. Prettig om bellen en internetten en sms'en in 1 bundel te hebben.

dat jullie niet duur zijn

Ik ben ongeveer 2 jaar klant bij jullie Mijn ervaring is dat de service naar de klant heel goed is Je krijg van tevoren bericht je wanneer ze het abonnement van de rekening af schrijven. En je krijg een berichtje van HN dat ze blij zijn dat je klant blijft

Prima PROVIDER

Waar voor je geld niks op aan te merken

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht