Fast support

I wanted to subscribe a new phone in my mobile plan. The assistant helped me through the chat, and within one day I received the new device. Super fast, and with clear instructions.

Altijd goed

Helemaal goed voor mij, al jaren tevreden

Ik heb eigenlijk altijd goed bereik en de prijzen van sim only zijn prima te doen. Ik ben al 4 jaar bij hollandsenieuwe en heb geen behoefte om te switchen van provider, heel tevreden dus!

precies zoals ik een abonnement wil

Doordat je zelf middels verbruik bepaald waaraan je kosten maakt sms, telefoon of data ben je hel flexibel. Mocht het een keer te weinig zijn (nog niet gehad) dan kan je extra opwaarderen voor een maand en heb je geen onverwachte extra kosten.

Tevreden.

Hollandsnieuwe is betrouwbaar. Op een makkelijke wijze tegoed opwaarderen. Door combinatie met Ziggo abonnement een ruim tegoed. Kortom een tevreden klant.

goede aanbieding

Met deze aanbieding ga ik weer terug naar mijn oude prijs, want bij Hollandse Nieuwe heb je geen vaste prijs wat niet heel duidelijk vantevoren wordt duidelijk gemaakt.

Super service

Snelle, duidelijke super service

Makkelijke service

De vooraankondiging is ruim vooraf aangekondigd,waarna met een simpele handeling en een goede prijsstelling de keuze niet moeilijk is om een nieuw contract af te sluiten

Al 8 jaar tevreden klant

Ons gezin is tevreden het Hollandsnieuwe. Loopt goed, op de meeste plaatsen goede ontvangst, ook in het buitenland. We hebben allen een sim-only abbonnement.

Mijn wensen zijn goed uitgevoerd, helaas was een tweede simkaart op een telefoonnummer niet mogelijk.

Altijd onbeperkt bellen en aanpassing databundel tussentijds mogelijk.

Het onbeperkt bellen in Europa is voor mij erg belangrijk. De atabundel minder. Het is altijd een veilig gevoel dat je in nood situaties overal een goed bereik hebt endisaltijd kan bellen.

Voldoet prima!

Altijd bereik, scherpe prijs en contact met de klantenservice verloopt altijd vlot en je wordt goed geholpen! Heb net mijn abonnement weer met 2 jaar verlengd. Zelf goed de aanbiedingen of zoals Hollandsnieuwe dit zelf noemt: 'buitenkansjes' in de gaten houden op de site of app, want je wordt hier niet actief door Hollandsnieuwe op geattendeerd dat er een aanbieding beschikbaar is!

Geen klacht

Nou ik ben al heel wat jaartjes bij hollands nieuwe ben altijd goed en netjes behandeld.

prima!

nooit geen klachten gehad en dankzij de samenwerking met Vodafone ook goed bereik in duitsland en natuurlijk en goede prijs...

Een top provider

Nooit problemen altijd bereikbaar gewoon doorgaan

heel positief

Hollands nieuwe staat voor mij voor goede verbinding, lage prijzen en flexibele inzet van de gebruiksruimte.

Niks mis mee .

Al een aantal jaren klant, net weer verlengd met een fors afgeprijsde Samsung telefoon. Ontvangst, ook in het buitenland, is zeer goed, zowel wat telefonie betreft als data . De Samsung ziet er gelikt uit, heb intussen alle apps weer werkend. Laters ! Ely

Dikke 10 voor bereik - aanbiedingen - informatie

Goede dekking in mijn plattelands gebied. Mooie aanbiedingen en app is zeer overzichtelijk. Sturen ook een aanbieding als de periode is afgelopen. Kortom dik tevreden!

Het verlengen gaat heel makkelijk je wordt stap voor stap geholpen, prima!

Duidelijk

Betrouwbaar en goedkoop!

Goede aanbieding voor trouwe klanten!

Mijn 2 jarig contract weer bijna afgelopen. Onlangs een nieuwe aanbieding gekregen om te verlengen! Hier kunnen veel bedrijven nog wat van leren! In tegenstelling tot veel andere bedrijven waarbij nieuwe klanten een betere aanbieding ontvangen dan vaste klanten (want ja, de bestaande klant is toch al binnen hè ;)); krijg je bij Hollandsnieuwe tenminste een aanbieding welke lager is dan de aanbiedingen welke ze nu hebben voor nieuwe klanten! Top dus!!! Hier weer een tevreden klant; ook qua netwerkdekking en internetsnelheid; dus weer voor 2 jaar verlengd! Keep up the good work!!

Dubbel mb’s, altijd goed bereik dus helemaal tevreden!!

Prima provider met een goed bereik

Goed bereik Goede service Goede prijs Je kan nooit buiten je bundel gaan Ook voor kids het ideale abonnement

Goede uitleg via chat, alles daarna ook goed en vlot geregeld

Goede aanbieding met veel GB

Boven Vredenburgpassage 128