goede voorwaarden, betrouwbaar, gunstig geprijsd

Goede verbindingen, prettige persoonlijke site, geen onverwachte "verrassingen ".

Dat weet ik nog niet, het nieuwe abonnement moet ng ingaan. Het oude was ok

Geen problemen ondervonden. Wel zonde dat overgebleven data verdwijnen met de nieuwe maand

Zeer corekt geholpen na zoveel jaar abonnement

Prettig/gast vrij./zakkelijk corekt!!.

Heel goed, een fijne aanbieding gehad en goedkoper. Dat zijn we toch niet meer gewend.

Geen onzin gewoon overzicht

Top kwaliteit en service, goede app.

Ben heel tevreden

Heb nu een aantal jaren een mobieltje en abonnement van Hollands Nieuwe ben heel tevreden met de aanbiedingen van de telefoons en met service verlening.

Normaal oké op vakantie waardeloos

In het buitenland wordt er te veel berekend in Frankrijk ben er geweest 15 dagen en weinig op internet gezeten en toch 40 euro afgeschreven en zelfs in 5 minuten 3x 10 euro.contact gehad dan wordt er gezegd je heb veel dingen aan staan op de achter grond.Anders nooit last van ☹️

Goede service Ook snel

Goede ervaring

Een super goede service

Makkelijk en duidelijk

Altijd prima. En als het me niet lukt dat word je door de klantenservice vloedlijn en geduldig geholpen

goede provider. Ook in buitenland goed bereik

Ik zit al een paar jaar bij Hollands Nieuwe. Prima netwerkverbinding. Pas nog in Griekenland geweest. Ook goede verbinding.

Positieve ervaring tot nu toe,

Hollandsnieuwe is een betrouwbaar onderdeel van Vodafone. Er is echter een negatief aspect wat er uit springt dat bij afloop van het contract de klant initiatief moet nemen om een nieuw contract af te sluiten. In mijn geval zijn er 2 jaar overheen gegaan om mijn contract te vernieuwen.

Goeie ontvangst en goed geholpen

In Nederland goeie ontvangst. mijn ervaring in Kroatië valt mij tegen af en toe geen bereik jammer.

Alleen maar goede ervaringen.

Zie boven

Goed luisterend oor , behulpzaam en mee denkend.hoop dat het probleem snel is opgelost.

Werkt goed

Goede verbindingen en meedenkende klantenservice. Bedankt Nel

Ik vind het een geweldige Provider

Ik had 1 keer wat te weinig mb's en kon er heel makkelijk wat bij kopen. Nu een dail gekregen van 12000 mb voor maar €9,00. Jammer dat hij wat later ingaat omdat de contracttermijn nog een paar maanden doorloopt. Verder erg tevreden.

zeer prettig geholpen

blij dat wij klant zijn bij hollands nieuwe.

Heel.goede service goede provider

Een aanrader.

Een abonnement bij Hollandsnieuwe is makkelijk af te sluiten. Wanneer ze een actie hebben wordt je hierover geïnformeerd. Bij andere aanbieders moet je dit vaak via de site vernemen.

Prima geholpen door medewerkster

Reeds 10 jaar bij Hollandsnieuwe Nog geen enkele klacht gehad Alles goed verlopen prima organisatie

Geen winkel geen service

Was naar Vodafone winkel voor uitleg. Ze konden ons niet helpen . Want Hollands Nieuwe is alleen online en niet bij hun in de winkel zeiden ze.

Heel snel contact en zeer behulpzaam. En uiteindelijk ook een prima service geboden.

Je weet waar je aan toe bent.

Snel, duidelijk en gemakkelijk voor een voordelige prijs

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht