makelijk contact niet moelijk

Geen probleem

Prettig en snel geregeld

Net mijn abonnement verlengd nadat ik een seintje kreeg dat ik kon verlengen. De procedure verloopt soepel en snel. Kortom weer prettig en snel geregeld.

Al jaren lang tevreden

Ik ben al jaren lang een tevreden klant en zal dat ook blijven.

Abonnement en telefoon via Hollands Nieuwe aangeschaft. Prima geregeld en geleverd.

Prima hulp van klantenservice

De chatdienst van klantenservice werkt zoals het hoort. Snelle, adequate reactie op mijn vragen

Voldoet probleemloos aan mijn digitale verwachtingen

Zeer goede service en goed bereikbaar

Mijn ervaring is uitstekend de service is uitstekend

Gewoon goed

Fijn te weten dat je nooit boven je bundel kan gaan!

Handige overzichtelijke app

Het overzicht van je contract, de mogelijkheden voor verlenging van een abonnement (+ telefoon), verbruik, prima app. Pas mijn abonnement verlengt voor één jaar. Jammer dat er geen 5G is, daar wacht ik op. Ben trouwe klant. Wanneer er 5G is verwacht ik een goed aanbod!

snel en voordelig verlengen sim only

Prettig om meer voor minder geld te krijgen bij het verlengen

Door eenvoud geweldig

Het is allemaal zeer gebruikersvriendelijk. Goedkoop, makkelijk je bundel aan te passen en ga zo maar door. Wat mij betreft in een woord GEWELDIG

fantastisch

ik ben zeer tevreden vooral dat ik elke maand een bericht krijg wanneer het bedrag wordt afgeschreven

makkelijk en snel

Prima te woord gestaan door de dames van de telefoon afdeling

Als er een probleem is met b.v beltegoed goed geholpen en oplossingen door gegeven.

Abonnement verlengd

Prima netwerk en uitstekende rpijs

Aanbevolen voor iedereen

Geen klachten Vriendelijk geholpen geworden

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Nog nooit problemen gehad met mijn mob. abonnement bij Hollandsnieuwe. Altijd prima info, heldere en makkelijke site. Plus scherpe aanbiedingen.

Goes geholpen

Ik ben goed geholpen met de verlening van mijn contract. Alles verliep duidelijk en het was zo geregeld.

Altijd zeer tevreden over Hollandsnieuwe. Had graag nu een onbeperkt abonnement willen hebben, maar was er nog niet klaar voor om Hollandsnieuwe te verlaten.

bevalt prima bijna nooit storing

Alles uit 1 bundel bevalt mij heel goed. Je krijgt een seintje als je bijna door je bundel bent en dan kun je makkelijk opwaarderen als je dat wilt. Maar het gebeurt zelden dat ik door mn bundel ben. Ik ervaar zelden een storing in het netwerk.

Betaalbaar en top in gebruik

De prijzen zijn heel aantrekkelijk. Ook fijn dat alles gewoon uit één bundel komt. Het bereik is ook top. Jammer dat ze geen visual voicemail kunnen leveren, dat zou voor mijn zekerlijk belletjes wel handig zijn. Maar veel mensen zullen dit niet missen.

Eigenlijk alles klopt

Wat altijd lastig blijft, de dag nadat ik en mijn vrouw ons abonnement hadden verlengt en verhoogt, komt HN met een mooie actie. Dat scheelt ons netto in de pocket 2 abo x 24 maanden x €4 = € 192. Dat is echt wel veel geld. Ik zou het waarderen als HN ons daarin tegemoet zou komen.

Prima telefonisch geholpen.

De medewerkster heeft mij goed geholpen met mijn vragen over verlenging van mijn abonnement.

Snel geregeld

Snel geregeld. Alleen jammer, dat ik als trouwe klant niet dezelfde aanbieding krijg als nieuwe Ziggo klanten.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht