Ik heb nu het abonnement van Hollandse nieuwe verlengd omdat ik zeer tevreden ben over H.N. Het is niet zo duur als KPN en de verbinding is prima ( Vodafone) Ook hebben ze goede aanbiedingen voor telefoons met abonnement .

Hollandsnieuwe is echt mensvriendelijk

Toen ik een aantrekkelijke aanbieding kreeg van een andere provider Toen bood Hollandsnieuwe mij zo'n zelfde abonnement aan.

Alleen jammer, dat als je tegoed overhoudt, dan kun je dat niet meenemen naar de volgende maand.

Prima, ik kan er niets anders van maken,,!

Alles netjes op tijd geregeld alleen de bezorging iets minder, maar daar kan “Hollandse nieuwe “niets aan doen.

Ben al een paar jaar klant en nog steeds dik tevreden

prima inlichting over abonnement

goed bedrijf

De service van hollandsnieuwe is top.

De telefoonverbinding werkt uitstekend.

Goede prijs en snel geleverd

Op zondag besteld en dinsdag kon ik mijn nieuwe telefoon al in gebruik nemen met aantrekkelijk abonnement

Geweldig en heel aardig geholpen

Ben dus heel tevreden over de dames die mij geholpen hebben.

Betrouwbaar en betaalbaar

Je krijgt waar voor je geld.

Heel Tevreden zeker een aanrader .

Mijn ervaring bestaat uit tevredenheid omdat er nooit geen klachten , en als er iets bijzonders is even een mail waar keurig binnen korte tijd op geantwoord wordt. Daarom heb ik er weer gekozen om 2 jaar mijn abonnement te verlengen. En leuke aanbiedingen.

Heel duidelijk, goed aanbod

Tevreden klant omdat de app heel duidelijk is en goed aanbod om keuzes te maken

Let op opzegtermijn!

Prijs kwaliteit is allemaal prima. Website en app hebben wat werk nodig. De reden voor de slechte review is de foute informatie die mij is verleend bij het afsluiten van een maandelijks opzegbaar abonnement. Op de website staat niets specifiek over een opzegtermijn bij maandelijks opzegbare contracten, dus dit had ik nagevraagd. Volgens de operator die ik toen sprak kon het per direct opgezegd worden en zou het nummer in de maand die vooruitbetaald was functioneel blijven. Echter dit bleek niet waar te zijn, er schijnt een 30-dagen opzegtermijn te zijn, en betaal ik nu voor twee nummers een maand extra waar ik niks aan heb. Ik kan daarom HollandsNieuwe niet aanbevelen tot ze hun informatie verlening in orde hebben. Dit soort dingen zouden gewoon in de FAQ op hun website terug te vinden moeten zijn.

Wachtwoorde vergeten is een drama hier

Meer dan 15x het verkeerde formulier toegestuurd gekregen. De dame zeimdat dit vaker voorkwam en heeft ons geprobeerd 20 minuten lang te helpen, zonder resultaat. De volgende dag wederom 1 uur lang gechat. Uiteindelijk hebben ze het goede formulier gestuurd zodat ik mijn abonenment kon verlengen.

Snel en duidelijk

Snel in de app geregeld. Duidelijk wat de kosten zijn en de levering is snel

Volgens mij al een jaar of 10 een sim only abonnement bij hollands nieuwe zonder enig probleem. Mijn vrouw idem en ook zeer tevreden!

Geweldig geholpen

Leuke spontane dame aan de telefoon. Dacht goed mee over passende oplossing.

Zeer goed.

Het bereik Is altijd goed. Service is goed. Hebben met hele gezin een sim only.

Eenvoudige wijze om te kiezen en te erlengen

Mijn ervaring tot nu toe is dat het gebruik van de website eenvoudig en gemakkelijk is. Afspraken worden nagekomen en alles is vlot voor elkaar.

Nooit problemen gehad en alles naar wens verlopen

Sinds ik al jaren bij hollands nieuwe ben heb ik zo goed als geen problemen ondervonden. Voor mij als a-technisch persoon een goeie bijkomstigheid

Gewoon goed

Ik heb het al jaren.en bevalt mij prima Mocht er wat aan de hand zijn ,sturen ze je een berichtje en lossen het meteen op. Plus dat in samenwerking met Ziggo het leuk is dat alles verdubbeld wordt.

goede service

Makkelijk alles in 1 abonnement.

Nooit problemen

Ben zeer tevreden met Hollandsnieuwe

Toppie

Snel en duidelijk dus geen problemen met moeilijke vr

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht