geweldig

heel tevreden over wat jullie doen. .netjes contact opnemen als je abonnement bijna verlopen is ,,en altijd bereikbaar..

Ben heel blij met jullie

Altijd goeie ervaring.

Overzichtelijk door de app, je weet wat je verbruikt.

Overal goed bereik. Door het installeren van de app kun je precies zien hoe het met je verbruik is. Indien nodig dan kun je zelf bijkopen. Handige app.

Een nadeel vond ik dat we in Canada niet konden appen of bellen.Verder ben ik tevreden.

Hele goede service, ik ben blij met jullie!

Ik heb nog nooit de ervaring gehad dat ik geen bereik had of ik mijn mobiel niet kon gebruiken vanwege uitval Ik heb namelijk na het overlijden van mijn vrouw haar abonnement en telefoon nummer overgenomen omdat het een simpel nummer is.

Tevreden

Over het algemeen genomen ben ik tevreden,soms is er slecht of geen bereik bijv in parkeergarage of theaters.

Gewoon uitstekend

Prima netwerk en nette tarieven. Fijne app.

Goede provider, goede klantenservice

Ik heb HN sinds 2016 met verschillende abonnementen. Altijd tevreden en blij mee.

Prima bedrijf met felxibele voorwaarden!

Verlenging van mijn abonnement ging zonder moeite. En voor de rest ben ik ook heel tevreden.

Binnen 24 uur mijn nieuwe telefoon in huis, klasse.

Zeer tevreden.

Perfect,nooit geen storing.

Zie boven

ben al jaren klant denk dat dat genoeg zegt

alles top

Super klantenservice

Welke vraag je ook hebt, hij wordt altijd volledig beantwoord.

Heel goed geholpen met oplossen van een problleem

Ik kon met mijn Samsung A40 geen 4g internet meer ontvangen. Eerste twee medewerkers deden goede suggesties om het probleem te localiseren, o.a. SIM kaart wisselen en apparaat vaker uit zetten voor resetten. Derde medewerker gaf instructie Gebruik mobiele Gegevens te checken en aan te zetten. Probleem opgelost

Prima provider.

Dankbaar voor de maandelijkse berichten dat het maandbedrag wordt afgeschreven. Fijn dat het een onderdeel van Ziggo is.

Snel en goed

Eenvoudige keuze. Goede info.

Eigenlijk heb je ze bijna nooit nodig

Naar mijn mening hebben ze t daar goed geregeld

Snel, goed en veilig

contract verlengd met nieuwe telefoon, zoals belooft de andere dag afgeleverd.

Gewoon goed.

Hollandse nieuwe ontzorgt mij. Alles gewoon simpel en duidelijk. Tevreden dus

Alles duidelijk en snel geregeld.

Niets op aan te merken!

TEVREDEN KLANT AL JAREN

Verlengen, bestellen werkt perfect. Je kunt alles zelf regelen met een beetje inzicht

PRIMA GEHOLPEN TELEFONISCH

ALLE VRAGEN GOED GEANTWOORD EN DUIDELIJK.

Ik ben gewoon heel tevreden

Goede dienst voor relatief weinig geld

Outstanding

Snel en correct geholpen. Zeer vriendelijke medewerker en het probleem was in no time verholpen.

Met Hollandsnieuwe heb ik nog nooit problemen gehad.

Je wordt altijd prettig, snel en effectief geholpen als je vragen hebt.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht