Qualität

Die Schuhe meiner Tochter war nach nur 1x Tragen in Windel katastrophalen Zustand. Sehr schade . Die Schuhe waren nicht billig

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Alles prima! Super mooie sandalen...

Echte aanrader...top!

Meisjes winterlaarzen minder kwaliteit

Wij kopen heel veel braqeez schoenen bij de plaatselijke schoenenwinkel voor zowel onze zoon als dochter. Maar van de meisjes winterlaarzen vind ik de kwaliteit minder. Afgelopen winter was van een nieuw model winterlaars de extra hielopzet snel losgelaten, toen netjes een vervangend paar mogen uitzoeken. Echter zijn de neuzen van de zwarte kinderlaarzen snel kaal en is mijn dochter van nu 10 niet een "rauwdauwer". Bij de zomerschoenen hebben wij dit juist niet. Erg jammer want ze vind ze echt lekker lopen, maar de laars ziet er al snel door de kale neuzen niet mooi meer uit. Als dit wordt verbeterd zou ik de schoenen zeker aanbevelen, nu vind ik de prijs/kwaliteit verhouding niet in balans met andere merken kinderschoenen.

Mooie aanbieding, stevige schoenen, kindjes zijn er blij mee.

Mooi schoenen, past goed

Mijn zoon vindt de schoenen prima, hij is trots op de veters zelf kunnen trekken, tenzij er ook zip is. Meestal zijn leer schoenen met andere merk te strak voor mijn zoon,maar deze schoenen van Braqees past wel goed. Ik ben er blij mee

super

Hele goede ervaring, oa omdat klantenservice zeer snel te bereiken was en zeer behulpzaam was

Al jaren bestel ik schoenen van dit fijne merk. Heel makkelijk en zijn er binnen 2 dagen.

Uitstend

Een goede en snelle service, alle vragen worden goed en netjes beantwoor.

Mooie schoenen en snelle levering

Mooie schoenen, mijn zoon loopt er heel erg goed op en snelle levering.

Fijne webshop met duidelijke informatie

Mooie producten en fijne webshop

mooie schoenen goede pasvorm mooie prijs

Snelle levering, super mooie lak lederen veterschoen voor onze kleindochter. Ze is er superblij mee, en vindt ze helemaal te wauw! Kan ze nu nog niet dragen ivm het weer Misschien advies onderhoud lak leren schoenen, zou fijn zijn Krijg het niet gevonden Groetjes; Jeannette

Mooie schoen, snelle verzending

Mooie schoen, goede kwaliteit en een snelle verzending.

Slechte kwaliteit

Vorige week sandalen bij jullie gekocht voor mijn dochter. Helaas laat een van de zolen nu al los!

Fijne en snelle service

Ik ben erg tevreden over de service van braqueez. Levering was snel en een aardig kaartje in de doos erbij. Tot volgende keer!

Moderne sneaker, snel geleverd. Maat was makkelijk te bepalen met de schoenmaat hulp, top! Onze zoon is helemaal blij en trots met zijn nieuwe paar.

bestelling snel ontvangen en tevreden over kwaliteit schoenen

De bestelling snel ontvangen. De schoenen en sandalen hebben goede pasvorm en lopen erg fijn. De kinderen zijn er erg blij mee.

Zeer positief

Snelle levering en retour, het geld vlot terug op mijn rekening.

2 bestellingen geplaatst: ervaring prima

Ik heb 2 bestellingen geplaatst. De leveringen waren snel en de producten waren in goede staat. Mijn dochters waren er superblij mee. Ook de handgeschreven kaartje waarin ik bedankt werd voor mijn bestelling kan op mijn waardering rekenen.

Chaussures de qualité

Bonnes chaussures et bonne qualité, model tendance et sympa.

Snelle verzending van de bestelling. De retour is ook snel verwerkt en het bedrag retour gestort.

Goede en snelle service!

Onwijs tevreden

Voor de derde keer sneakers gekocht, allemaal van goede kwaliteit!

Hier blijf ik kopen

De website is overzichtelijk met goede features, koop proces is makkelijk, communicatie over leverstatus goed, levering snel, het juiste product en dan nog een erg fijne schoen. Ik ben helemaal blij met Braqeez.

Goed gegaan

Goede schoenen. Snel geleverd