Het bandje van de sandaal van mijn dochter was na 1 maand dragen al gebroken, contact gezocht met bunnies. Hierop reageerde zij erg snel en met een super service, dezelfde dag kon ik nieuwe sandalen bestellen en de volgende dag waren deze al in huis. Zeer tevreden over de sandalen en over het bedrijf! Absolute aanrader!
Beste Lisette, Super bedankt voor je positieve review. We zijn erg blij om te horen dat je zo goed bent geholpen door onze klantenservice. Ook vinden we het fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de sandalen en ons als bedrijf! We wensen je veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug voor een volgend paar schoentjes! Liefs, BunniesJR
Superleuke schoentjes en ze zitten altijd goed bij onze kindjes. Ze rennen er gelijk mee weg! Stevige schoenen, slijten niet snel, soepel: aanraders! Altijd leuke kleuren en/of patroontjes. Genoeg keuze.
Beste Eveline, Ontzettend bedankt voor je positieve review. We zijn erg blij om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van de BunniesJr schoentjes. Er is zeker altijd meer dan genoeg keuze uit leuke gekleurde schoentjes! We wensen je veel plezier met de nieuwe schoentjes en we zien je graag terug voor een volgend paar schoentjes! Liefs, BunniesJR
Deze schoentjes passen mijn zoontje goed goed. Ze slijten niet heel snel wat wel gebeurd met goedkopere merken
Beste Judith, Super bedankt voor je positieve review. We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de BunniesJR schoentjes! We wensen je veel plezier met de nieuwe schoentjes en we zien je graag terug voor een volgend paar schoentjes! Liefs, BunniesJR
snelle levering, de schoenen zijn van goede kwaliteit.
Beste Justyna, Bedankt voor je positieve review. We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met de levering en de kwaliteit van BunniesJR schoentjes. We wensen je veel plezier met je nieuwe schoentjes en we zien je graag terug voor een volgend paar schoentjes! Liefs, BunniesJR
Mijn dochter heeft altijd Bunnies gedragen en nu krijgt haar zoontje dezelfde goede schoentjes zodat hij ook de voordelen van goede schoenen met een stevig voetbed krijgt
Beste Leontine. Super bedankt voor jouw positieve review. Wat ontzettend fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van BunniesJr schoentjes. We wensen je veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug voor een volgend paar schoentjes! Liefs, BunniesJR
Snel verzonden, mooie sandalen!
Beste Marielle, Ontzettend bedankt voor jouw positieve review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de verzending en dat je blij bent met de sandalen. Wij wensen jou heel veel plezier met de nieuwe sandaaltjes! Liefs, BunniesJr
Goed advies en aangepast schoeisel voor de opvolgende stapfases
Hi Annemieke, Super bedankt voor jouw positieve review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het advies en de loopfases! Veel plezier met de schoentjes en tot bij de volgende loopfase. Liefs, BunniesJR
Sandaaltjes waarvan best snel het klittenband losliet en stuk ging (bij Bunnies nooit eerder last van gehad). Eerst het voorstel vanuit hun om de reparatiekosten te vergoeden, maar het was helaas niet meer te repareren. Toen een heel nieuw paar ontvangen. Zeer vriendelijke en nette klachtenafhandeling.
Beste Annemiek, Bedankt voor jouw review. Fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door onze klantenservice. Wij wensen je veel plezier met de nieuwe sandaaltjes! Liefs, BunniesJR
De bestelling gaat gemakkelijk, kwaliteit van de schoenen is altijd goed. De prijs is iets wat aan de hoge kant, maar dan gaan ze lang mee
Beste Charlot, Super om te horen dat je altijd tevreden bent over de kwaliteit van de BunniesJR schoentjes! Wij wensen je veel plezier met de aankoop en we zien je graag terug voor een volgend schoentjes. Liefs, BunniesJR
Altijd fan van dit merk De kinderschoenenwinkel bij ons in de buurt raad dit merk ook aan Leuke hippe schoenen Ik zou ze zelf wel willen hebben!
Beste Laura, Leuk om te lezen dat je altijd al fan bent geweest van BunniesJR. Hoe leuk zou het inderdaad zijn als je zo met je kindje kan matchen! Wij wensen je veel plezier van de aankoop. Liefs, BunniesJR
We vonden nergens goede sandalen voor de tweeling. Alles was te breed of we vonden geen 2 sandalen van dezelfde maat… Online stond zeer goed vermeld dat het sandaaltje een smal voetbed had. Ik kon 2 sandaaltjes van dezelfde maat in 2 kleuren bestellen…. Ze pasten perfect!
Beste Jeannine, Enorm bedankt voor de positieve review. Super dat je op de webshop goed kon vinden dat de sandaaltjes een smal voetbed hebben. Hopelijk wordt het snel weer zonnig weer en kan de tweeling weer de sandaaltjes aan! Liefs, BunniesJR
Al regelmatig kwalitatief stevige en mooie sneakers of laarzen gekocht voor kids. Altijd tevreden, snelle levering.
Dank voor jouw positieve review. Fijn om te lezen dat jullie altijd tevreden zijn over de BunniesJR schoentjes voor jullie kids! Liefs, BunniesJR
Snelle service. Makkelijk te retourneren. Goeie kwaliteit schoenen/sandalen. Mooie prijs-kwaliteit verhouding.
Beste Sofie, Bedankt voor de positieve review! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over de schoentjes. Liefs, BunniesJR
Heel tevreden over Bunnies! Mijn bestelling werd snel geleverd, helaas had ik een maat te klein besteld. Ik mocht de schoentjes gratis retourneren en kon de juiste maat direct bestellen.
Beste Anne, Wat fijn om te lezen dat het retourproces goed is verlopen. Veel plezier van de aankoop! Liefs, BunniesJR
Hele mooie sandalen, omdat mijn dochter van 6 al maat 35 had was het wel zoeken om een sandaal te vinden die nog voor die leeftijd kan ipv tiener sandalen. Ik was bij de ziengs en was meteen verkocht maar ze gingen niet zo groot. Online besteld , en zitten prachtig, hele mooie sandalen, best duur als je het mij vraag maar top! Kwaliteit vind ik minder want heb de zool al laten maken bij de schoenmaker want die liet los en ook het klittenband is niet hoogwaardig. Dat is wel heel erg jammer!
Hele mooie schoenen, snelle levering en goeie service
Beste Afra, Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering en de service. Veel plezier met de BunniesJR schoentjes! Liefs, BunniesJR
Voor onze kleinkinderen is dit ons favoriete merk.
Beste Conny, Dank voor de positieve review. Leuk om te horen dat BunniesJR het favoriete merk is van uw kleinkinderen! Liefs, BunniesJR
3 paar schoenen besteld, 2 gekregen (kan gebeuren). Maar wacht al 3 weken op de terugbetaling van de paar schoenen die ik nooit ontvangen heb. Schoenen zijn wel heel mooi.
Beste Marit, Het klopt inderdaad dat wij één paar niet hebben geleverd en deze vergeten zijn terug te betalen. We hebben u zojuist telefonisch gesproken om onze excuses aan te bieden en per direct de terugbetaling in gang gezet. Uiteraard heeft u volkomen gelijk dat dit niet de service is die u van ons mag verwachten. We hopen dat u alsnog tevreden bent met de manier waarop wij dit nu opgelost hebben en u in de toekomst nog eens als klant mogen verwelkomen.
Originele beoordeling
Ze hebben een hele goede pasvorm. Mijn dochter vind ze heel mooi en draagt ze heel graag.
Mijn zoontje loopt fantastisch op de schoenen. Veters echter al na een week stuk!
Beste Mariska, Bedankt voor jouw leuke review. We lezen echter dat de veters kapot zijn gegaan. Dat maken we graag in orde. Stuur even een e-mail met jouw ordergegevens naar [email protected] en dan zorgen wij dat er een nieuw setje veters opgestuurd wordt.
Vorige jaar scheef ik een lovende review, maar deze keer ben ik terughoudend. Ik heb sandalen gehad die binnen 6 weken stuk waren. En ook de normale schoenen hielden het niet zo lang vol als dat ik gewend ben. En dat terwijl de prijs van de schoenen verdubbeld zijn. Overigens was de klantenservice prima voor de sandalen. Na zo'n jaar voelt het voelt nu te prijzig voor de kwaliteit. Ik heb afgelopen maand weer nieuwe schoenen gehaald. We gaan zien of dit een betere ervaring zal zijn.
Beste Laura, Bedankt voor het schrijven van deze review. Het is erg waardevolle informatie voor ons. De kwaliteit van onze producten staat hoog in het vaandel, dus hebben we direct ook gecheckt of we vaker problemen hebben gezien bij de bestelde producten. Dat was niet het geval dus moeten wij er daarom vanuit gaan dat dit incidenteel is geweest. In ieder geval is het prettig te lezen dat je de klantenservice wel positief heeft ervaren.
Goede kwaliteit. Makkelijk te bestellen. Doordat inleg voetbed uitneembaar is, makkelijk te zien of je de juiste schoenmaat hebt.
Ik had 3 paar schoenen besteld waarvan ik er 2 terug heb gestuurd omdat ze niet goed pasten. Weken later kreeg ik mijn geld pas weer terug
Beste Tessa, Bedankt voor je review. Wat jammer dat de retour afhandeling niet is gegaan, zoals je had gehoopt. Wij communiceren dat de verwerking van je retourzending tot 10 werkdagen kan duren. Je retour is op de 9e werkdag verwerkt en daarom binnen onze verwerkingstijd. Wij zouden het prettig vinden wanneer je het cijfer van deze review wilt aanpassen aangezien wij geen aantoonbare fouten hebben gemaakt. Dan kunnen toekomstige klanten ook lezen dat wij een goede service hebben. Liefs, BunniesJR
Originele beoordeling
Ik had 3 paar schoenen besteld waarvan ik er 2 terug heb gestuurd omdat ze niet goed pasten. Weken later heb ik nog steeds mijn geld niet terug
Ik ontving een gevoelig schoentje wat snel slijtage liet zien. Dit heb ik aangegeven bij Bunnies en deze klacht hebben zij netjes opgepakt en naar tevredenheid opgelost.
Originele beoordeling
Schoentje was na 3x dragen al kapot. Aangegeven bij de klantenservice en het probleem was bij dat type schoentje al bekend. Als compensatie kreeg ik een korting van €15,- aangeboden, daar kan ik niks mee dus. Waardeloos!
Meerdere keren een top ervaring gehad met de schoenen. Maar nu een slechte ervaring. Nu een paar schoenen dat na 2 keer dragen al zo versleten is, dat ze eruit zien alsof er al 2 maanden op gelopen is. Na contact op genomen te hebben met de klantenservice krijg je een tegenstrijdig en incorrect advies. Wel 20% korting op een volgende aankoop, maar daarmee is mijn klacht niet opgelost. Jammer!
Beste Jolanda, Bedankt voor je review. Het materiaal op de schoentjes is iets kwetsbaarder dan bijvoorbeeld schoentjes die een rubberen stootneus hebben. Hierdoor kan er eerder slijtage optreden. Onze excuses voor het verwarrende advies over de loopfases. Na een uitgebreidere uitleg, is het nu als het goed is helemaal duidelijk. Mochten er toch nog vragen zijn, dan horen wij dit uiteraard graag! Liefs, BunniesJR