Super service!

Het bandje van de sandaal van mijn dochter was na 1 maand dragen al gebroken, contact gezocht met bunnies. Hierop reageerde zij erg snel en met een super service, dezelfde dag kon ik nieuwe sandalen bestellen en de volgende dag waren deze al in huis. Zeer tevreden over de sandalen en over het bedrijf! Absolute aanrader!

Fijne en leuke schoentjes! Aanraders

Superleuke schoentjes en ze zitten altijd goed bij onze kindjes. Ze rennen er gelijk mee weg! Stevige schoenen, slijten niet snel, soepel: aanraders! Altijd leuke kleuren en/of patroontjes. Genoeg keuze.

Past goed.

Deze schoentjes passen mijn zoontje goed goed. Ze slijten niet heel snel wat wel gebeurd met goedkopere merken

Schoenen

snelle levering, de schoenen zijn van goede kwaliteit.

Leuke sandalen

Mijn dochter heeft altijd Bunnies gedragen en nu krijgt haar zoontje dezelfde goede schoentjes zodat hij ook de voordelen van goede schoenen met een stevig voetbed krijgt

Snel verzonden

Snel verzonden, mooie sandalen!

kwalitatieve schoenen voor noden in opvolgende stapfases

Goed advies en aangepast schoeisel voor de opvolgende stapfases

Super service

Sandaaltjes waarvan best snel het klittenband losliet en stuk ging (bij Bunnies nooit eerder last van gehad). Eerst het voorstel vanuit hun om de reparatiekosten te vergoeden, maar het was helaas niet meer te repareren. Toen een heel nieuw paar ontvangen. Zeer vriendelijke en nette klachtenafhandeling.

Elke keer weer goed

De bestelling gaat gemakkelijk, kwaliteit van de schoenen is altijd goed. De prijs is iets wat aan de hoge kant, maar dan gaan ze lang mee

Goede stevige en hippe schoenen

Altijd fan van dit merk De kinderschoenenwinkel bij ons in de buurt raad dit merk ook aan Leuke hippe schoenen Ik zou ze zelf wel willen hebben!

We vonden nergens goede sandalen voor de tweeling. Alles was te breed of we vonden geen 2 sandalen van dezelfde maat… Online stond zeer goed vermeld dat het sandaaltje een smal voetbed had. Ik kon 2 sandaaltjes van dezelfde maat in 2 kleuren bestellen…. Ze pasten perfect!

Vaste klant

Al regelmatig kwalitatief stevige en mooie sneakers of laarzen gekocht voor kids. Altijd tevreden, snelle levering.

Leuk merk

Snelle service. Makkelijk te retourneren. Goeie kwaliteit schoenen/sandalen. Mooie prijs-kwaliteit verhouding.

Kwalitatieve kinderschoenen, snelle levering

Heel tevreden over Bunnies! Mijn bestelling werd snel geleverd, helaas had ik een maat te klein besteld. Ik mocht de schoentjes gratis retourneren en kon de juiste maat direct bestellen.

Prachtige sandalen, kwaliteit is niet perfect

Hele mooie sandalen, omdat mijn dochter van 6 al maat 35 had was het wel zoeken om een sandaal te vinden die nog voor die leeftijd kan ipv tiener sandalen. Ik was bij de ziengs en was meteen verkocht maar ze gingen niet zo groot. Online besteld , en zitten prachtig, hele mooie sandalen, best duur als je het mij vraag maar top! Kwaliteit vind ik minder want heb de zool al laten maken bij de schoenmaker want die liet los en ook het klittenband is niet hoogwaardig. Dat is wel heel erg jammer!

Hele mooie schoenen, snelle levering en goeie service

Keurige sneller levering ontvangen.

Voor onze kleinkinderen is dit ons favoriete merk.

Lang wachten op terugbetaling

3 paar schoenen besteld, 2 gekregen (kan gebeuren). Maar wacht al 3 weken op de terugbetaling van de paar schoenen die ik nooit ontvangen heb. Schoenen zijn wel heel mooi.

Heel mooi!

Ze hebben een hele goede pasvorm. Mijn dochter vind ze heel mooi en draagt ze heel graag.

Super schoentjes, slechte veters

Mijn zoontje loopt fantastisch op de schoenen. Veters echter al na een week stuk!

Gemengde gevoelens

Vorige jaar scheef ik een lovende review, maar deze keer ben ik terughoudend. Ik heb sandalen gehad die binnen 6 weken stuk waren. En ook de normale schoenen hielden het niet zo lang vol als dat ik gewend ben. En dat terwijl de prijs van de schoenen verdubbeld zijn. Overigens was de klantenservice prima voor de sandalen. Na zo'n jaar voelt het voelt nu te prijzig voor de kwaliteit. Ik heb afgelopen maand weer nieuwe schoenen gehaald. We gaan zien of dit een betere ervaring zal zijn.

Prachtig en stevige schoenen

Goede kwaliteit. Makkelijk te bestellen. Doordat inleg voetbed uitneembaar is, makkelijk te zien of je de juiste schoenmaat hebt.

Geld laat terug na retour sturen 2 paar schoenen

Ik had 3 paar schoenen besteld waarvan ik er 2 terug heb gestuurd omdat ze niet goed pasten. Weken later kreeg ik mijn geld pas weer terug

Ik ontving een gevoelig schoentje wat snel slijtage liet zien. Dit heb ik aangegeven bij Bunnies en deze klacht hebben zij netjes opgepakt en naar tevredenheid opgelost.

Normaal goed, nu fout!

Meerdere keren een top ervaring gehad met de schoenen. Maar nu een slechte ervaring. Nu een paar schoenen dat na 2 keer dragen al zo versleten is, dat ze eruit zien alsof er al 2 maanden op gelopen is. Na contact op genomen te hebben met de klantenservice krijg je een tegenstrijdig en incorrect advies. Wel 20% korting op een volgende aankoop, maar daarmee is mijn klacht niet opgelost. Jammer!

Vloeiveld 18

5126RG Gilze