goede schoenen en snelle bezorging

Goede schoenen voor een goede prijs. En de verzending zeer vlot!

Fijne schoenen, goede service

Onze jongens lopen al jaren op bunnies. Fijne schoenen, goede maatindicatie en snelle en goede service.

Mooi maar te smal pijn in voeten

Mooie laarsjes maar door de smalle punten knellen de schoenen als je ze langer aanhebt. Mijn dochter heeft pijn in haar voeten. Afrader. Liever ronde neuzen.

Super goede kwaliteit schoen en snelle levering.

Bunnies zijn goede stevige schoenen. Je weet dat je kind op goed schoeisel loopt.

Super goede en fijne schoenen!

Groot assortiment dus veel keus! Erg tevreden over de prijs en kwaliteit van Bunnies.

Slechte bereikbaarheid klantenservice

2 maanden geleden schoenen gekocht, die nu al niet meer gedragen kunnen worden. Hiervoor contact gezocht. Op de website staat dat dit via whatsapp kan. Tot op heden nog geen reactie ontvangen op mijn klacht. Erg jammer.

Heel schattig maar vallen klein.

De schoentjes zijn heel mooi maar vallen wel klein dus heb ze helaas terug moeten sturen. Dat ging makkelijk en kreeg netjes snel het geld weer op mn rekening gestort.

Punten binnen een week kaal

Helaas snel kale punten, wordt helaas zeer regelmatig poetsen, Bij paar van vorig jaar was dat niet zo dat was suède dus volgend paar zoeken we weer suede .

Supermooie, stevige schoentjes

Zulke fijne schoenen, stevige stappers en zien er ook nog super leuk uit! Goede prijs-kwaliteitverhouding. Bestelproces is simpel en snel en ook snel geleverd.

Mooie schoenen, goede kwaliteit. Top!

Super tevreden.

Stevige mooie kinderschoen

Hele mooie degelijke maar ook mooie half hoge laarsjes! Stoer en tegelijk ook meisjesachtig door de glitters. Mijn dochtertje vindt ze fantastisch! Fijn te sluiten met veters en rits aan de zijkant. Breder model voor de kleine kindervoetjes hier wel fijn. Online besteld, binnen een paar dagen thuis. Ideaal!

Verkeerd artikel ontvangen

Na bestelling van maat 27, maat 28 ontvangen. Het was niet mogelijk om alsnog maat 27 te ontvangen, omdat deze niet op voorraad was.

Heel tevreden

Fijne en goede schoenen en snelle verzending. Ik ben al jaren heel blij met Bunnies! De beste pasvorm voor mijn dochters vrij smalle voeten!

Snel verzonden en de retouren waren ook snel verwerkt.

Nadat ik de schoenen voor mijn dochter in sale kocht, bleken ze helaas toch te klein. Met opnieuw bestellen om ze om te ruilen, bleken de schoenen niet meer in de sale. Na contact te hebben opgenomen, was dat geen probleem en kon ik ze voor dezelfde prijs omruilen. Helemaal blij!

Schoenen besteld en geleverd.

Prima, website. Voldoet aan verwachting. Geleverd volgens afspraak.

Goede afhandeling retour

Goede afhandeling retour

Leuke schoenen goede service

Snelle levering. Leuke schoenen. Goede schoenen.

Fijne webshop

Fijne webshop van een goed merk voor kinderschoenen. Snelle verzending en de kwaliteit van de schoenen is goed.

Bunnies is een goed merk voor kinderschoenen, kwalitatief goede schoenen. Bestellen, bezorgen en retourneren gaat altijd vlekkeloos. Mijn kinderen lopen altijd zo weg op de schoenen. De uitneembare zooltjes zijn ook altijd handig om te kijken welke maat goed is.

Netjes opgelost

Bij mijn eerste bestelling kreeg ik schoentjes geleverd die heel duidelijk verschilden van kleur. Deze heb ik moeten retouren. Na contact wel een tegemoetkoming gekregen dmv een kortingscode. Het nieuwe paar schoentjes zijn perfect

Mooie schoentjes snelle verzending

Mooie schoentjes Snelle verzending Mooi verpakt in doosjes.

Geweldige kinderschoenen

Super schoentjes van goede kwaliteit met flexibele zool. Mijn dochter rent het liefst en dat de zolen zo flexibel zijn is ideaal tegen struikelen. En de designs zijn ook ontzettend leuk. Aanrader!

Leuke collectie, snelle levering

Goede opties om maat te testen. Toch 2 maten besteld en grootste gehouden. Snelle verzending en retour ook snel afgehandeld. Erg leuke schoenen voor mijn zoontje van bijna 3.

Snelle levering en goede kwaliteit schoenen

Het zijn heerlijke schoenen voor mijn jongens. Goede kwaliteit, gaan lang mee en zien er ook nog eens leuk uit. Snel geleverd, retour ook snel afgehandeld.

Vloeiveld 18

5126RG Gilze