De communicatie verliep snel, de levering was precies zoals afgesproken en de keuze voor het besteden van de punten is zeer uitgebreid. Al met al top geregeld!

Uitgebreide keuze duurzame producten

Er was een uitgebreide keuze aan duurzame producten, wat voor ons een voorwaarde was bij het kiezen van een dergelijk concept. Het bestellen ging eenvoudig. De verzending van de cadeaus verliep wat traag. In totaal heel tevreden.

Een fijne persoonlijke benadering van Feelingz

Ik heb de manier van communiceren als persoonlijk ervaren en er was voldoende keuze aan gifts voor onze werknemers.

Het enige vervelende was het lange wachten op de levering van de uitgekozen cadeau's.

Goed geregeld!

Vriendelijk en meedenkende medewerkers die er alles aan doen om je te ontzorgen. Geven goed advies en doen net dat stapje extra, ook al ben je een nieuwe klant. Betrouwbare partij, doen wat ze beloven!

Meedenkend

Vriendelijk / meedenkend personeel. Het hele proces verloopt soepel.

Goed en klantvriendelijk

Zeer leuk en enthousiast contact gehad. Alles wordt snel geregeld. Top

Leuke verrassing

Leuke presentatie met het mini kerst-pakketje en de medewerkers waren erg enthousiast over de keuze cadeau's

Leuk alternatief voor cadeauverstrekking in virtuele tijd (COVID-19)

Leuk aanbod cadeaus waar je uit kunt kiezen. Veel keuze. Makkelijk om het gekozen cadeau op basis van het aantal punten (1 punt = 5 EUR) met een persoonlijke code aan te schaffen. Snelle levering!

Super leuk

Korte lijntjes in het contact. het doosje met inhoud zag er nog mooier uit dan op de computer

Uitstekend!

Wij zijn uiterst tevreden over de service van Feelingz. Op het laatste moment was er toch nog een wijziging en dat was geen enkel probleem en werd snel doorgevoerd. Er waren enkele geschenken die in het Engels gemaakt moesten worden en ook dit was geen enkel probleem. Fijne service en altijd snel een reactie.

Heel tevreden!

Een super leuk cadeau idee! Voor ieder wat wils (en vaak goedkoper dan in de winkel), uitstekende service. Kan alleen maar aanbevelen.

Uitgebreid assortiment, kleine opmerkingen

In tegenstelling tot vorig jaar, waren dit jaar alle pakketten ruim op tijd bij iedereen bezorgd. Het assortiment was net als vorig jaar erg uitgebreid. Van bonnen voor activiteiten, tot vleespakketten, tot woonaccessoires, er is voor ieder wat wils. In combinatie met het snackpakket heb je toch nog het gevoel van een traditioneel kerstpakket. Enige opmerkingen die ik heb, zijn 1) dat één collega de doos had weggegooid waar de code op vermeld was. Deze code bevond zich onder het snackpakket. Dit is een risico als je niet weet wat voor pakket je kunt verwachten, 2) sommige producten lijken in verhouding hoog qua prijs, 3) er zou op de site duidelijker kunnen worden vermeld wat de verwachte levertijd is, 4) de vouchercode voor een nachtje weg is bij mij na een aantal weken nog niet aangekomen per e-mail, maar dit ligt misschien aan mijn eigen e-mailadres(?) Kortom, uitgebreide keuze, responsieve klantenservice. Op een enkele opmerking na, zeer goede ervaring.

Heel erg tevreden.

Cadeaus's waren op tijd. Toen ik later nieuwe wilde bestellen (want ik had toch tekort) werd dit super snel geregeld. Contactpersoon was Liam Williams. Complimenten voor hem, het gaf me veel rust dat hij de pakketten regelde, ik wist dat het daardoor goed kwam!

Vriendelijk en snel geholpen tevens een ruime keus.

Uitermate tevreden over de dienstverlening in alle opzichten.

Gevarieerd assortiment en top geregeld

Wat een ontzettend leuk concept. Iedereen heeft een cadeau kunnen kiezen wat hij/zij het liefste wilde. Iedereen was ontzettend enthousiast en begon de feestdagen met een glimlach. Zeker voor herhaling vatbaar en voor iedereen een aanrader

Levering matig

De levering van de cadeau-boxen was prima, keurig op tijd en leuk verpakt. TOP !!! Echter de levering van de bestelde cadeaus laat hier en daar nogal te wensen over. Menigeen waaronder ikzelf heb de bestelde artikelen nog steeds niet ontvangen. Krijg wel een up-date waarin beloofd wordt de artikelen binnenkort te leveren maar wat is binnenkort ??? Dit is allemaal erg jammer want het concept is prima.

Goede service en communicatie

De communicatie was snel en prettig. Ontwerp was mooi aangepast zoals wij wilde.

Leuke verassende cadeautjes en simpel om te doen.

Zie hierboven.

Snelle afhandeling, goede en vriendelijke service

De wijze waarop alles werd begeleid was super. Bij het kiezen van de cadeaus wel eens wat vraagtekens bij het aantal punten dat een product 'kost'.

Goed bereikbare klantservice en snelle reactie op gestelde vragen. Breed assortiment voor medewerkers die in binnen-of buitenland wonen

Snelle service, tevreden

Op zeer korte termijn op deze manier nog een leuk cadeau kunnen regelen voor collega's.

Prettige samenwerking

Sinds enige jaren werken we samen met Feelingz voor onze kerstpakketten. De keuzecadeaus zijn divers en er bestaat de mogelijkheid om extra cadeaus aan het assortiment toe te voegen. Te veel bestelde cadeaukaarten kunnen eenvoudig geretourneerd worden. Contact me Feelingz loopt voorspoedig.

Het regelen en uitzetten van dit cadeau ging snel. Alles prima geregeld.

60 Koninginnegracht

Den haag 2514AE