Een fijn bedrijf om mee samen te werken.

Dit jaar voor het eerst bij feelingz onze kerstpakketten besteld. De samenwerking is heel prettig. Je krijgt snel antwoord en ze zijn erg behulpzaam en flexibel.

Overzichtelijke en duidelijke site

Overzichtelijke en duidelijke site

In het algemeen hebben wij goede ervaringen. Het totstandkomen van het cadeau gaat vlot en eventuele last minute veranderingen worden snel verwerkt. Als verbeterpunt hebben wij van onze medewerkers vernomen is de kwaliteit van de klantenservice (slecht bereikbaar) en ook de levering van de diverse artikelen laat soms wat langer op zich wachten.

Leuke optie voor een (Kerst)geschenk!

Feelingz biedt een mooi platform waarop medewerkers zeer diverse cadeaus kunnen uitzoeken in verschillende prijsklassen. Daardoor is er voor ieder wat wils. Vanuit Feelingz wordt er goed met je meegedacht om het perfecte cadeau samen te stellen. Zo waren zij vlot in hun communicatie, levering en het meedenken in personalisaties. Waar Feelingz op kan ontwikkelen is het aanbieden van het platform in meerdere talen (nu alleen Nederlands & Engels) en het op voorraad hebben van het assortiment.

mooie manier om een kadobon te verzilveren

leuke wijze van aanbieden van een kadobon: ruime keus ! Mn het personaliseren vd welkomst-site is erg waardevol !

goed verzorgd, ruime keuze en werd weer erg gewaardeerd

Ook dit jaar weer Feelingz bonnen voor de medewerkers besteld. De Bonnen worden mooi verpakt met een persoonlijke boodschap en klein presentje. De webshop biedt een ruime keuze in veel categorieën, voor ieder wat wils...van producten tot cadeaubonnen, maar ook belevenissen en een schenking aan een goed doel behoren tot de opties. Vorig jaar mochten we zelfs een (door omstandigheden) ongebruikte Feelingz bon retourneren, dus ook prima service !

Goede service, de bereikbaarheid is goed en er wordt vlot gereageerd. Dat werkt heel prettig. Bovendien zijn de prijzen tov andere aanbieders heel scherp. Fijn dat er na verzending updates worden gestuurd over de stand van zaken mbt verzilvering van de codes!

Snelle service, mooi product

De bon ziet er leuk uit, fijn dat het in eigen huisstijl kan en er is genoeg keuze. Ook de afhandeling en contact met de medewerkers verliep soepel.

Perfect heel goed en snel geregeld

Alles perfect en snel geregeld

Leuk cadeau, minder goede levering

Als kerstpakket heb ik 9 stuks brievenbus borrelboxen besteld voor ons bedrijf. Het contact vooraf was prettig, snel een offerte ontvangen en een bestelling kunnen plaatsen. Een paar maanden van te voren had ik echter aangegeven dat ik de pakketten een week voor kerst bezorgd wilde hebben. Dit was met de gedachte dat het in deze periode, vooral in coronatijd, erg druk zou zijn. Ik had daarom ook verwacht dat Feelingz hier rekening mee zou houden. Ik kreeg helaas het bericht dat de pakketen pas in de week na mijn aangegeven datum zouden worden verstuurd. Het resultaat was dat mijn collega's en ik het pakket pas na kerst ontvingen. Geen ramp, maar niet netjes. Het excuus was dat het "natuurlijk wel erg druk was in deze periode" en dat ze er daarom niks aan konden doen. Dat was echter de reden dat ik de ontvangstdatum een week eerder had opgegeven... Al met al wel vriendelijk geholpen en een leuke manier van een cadeau doen, dus wel een aanrader. Tip voor Feelingz, zorg ervoor dat jullie rekening houden met de opgegeven ontvangstdatum of dat jullie in ieder geval jullie klanten zélf op de hoogte stellen als deze niet kan worden behaald.

Veel meer dan een tegoedbon.

Goede service, prima communicatie met snelle reacties op mijn vragen. Onze medewerkers waren erg te spreken over hun kerstpakket!! De keuze was enorm en voor elk wat wils. Door de persoonlijke kaart, de mooie verpakking en ons logo op de site, deed het echt als een cadeau aan een niet als een soort tegoedbon.

Geweldig assortiment

De keuze is een reuze!

Mijn ervaring voor het 2de jaar was prima.

De ervaring met Feelingz is prima.

We hebben een prima ervaring met Feelingz de beide keren dat we dit afnamen. Alleen de laatste keer werd er niet bezorgd in de afgesproken week. Dit zorgde voor enige onrust of de pakketjes wel verzonden waren. Gelukkig is het goed gekomen.

Feelingz biedt een leuk, personaliseerbaar concept met een ruim cadeau-assortiment!

Het contact met Feelingz verliep prettig en er werd veel meegedacht met onze wensen en behoeften. Het cadeau-assortiment is ruim en veelzijdig. Tevreden over de samenwerking!

Prima alternatief voor een kerstpakket

Positieve ervaring, op deze manier kunnen werknemers zelf een nuttig kado kiezen. Het assortiment is vrij ruim, waardoor er genoeg valt te kiezen. Het programma is gebruikersvriendelijk.

Goede en snelle service, denken goed mee

Wij hadden als bedrijf best een aantal specifieke wensen en daar is snel en goed aan voldaan. Prettige contact met de toegewezen contactpersoon, steeds snel reactie op vragen of verzoeken om aanpassing. Eigentijds aanbod van cadeaus. Het aanbod is groot, maar voor een aantal betaal je uiteindelijk wel (te) veel als je gaat vergelijken met andere websites.

Zeer vakkundig geholpen en ruim assortiment cadeau's.

Bestellen via internet ging eenvoudig, de vragen die ik nog had werden snel en efficiënt beantwoord. Vond de levering uiteindelijk wel wat langer duren dan verwacht. Maar gelukkig uiteindelijk alles nog op tijd aan de medewerkers kunnen geven. Zij waren ook enthousiast

Goede service! Er is ook veel mogelijk wat niet genoemd is. . Het assortiment is ook leuk. Het is dat wij zelf laat waren en veel uitverkocht leek, maar dan kun je alsnog de bestelling doorzetten. Het komt dan wat later maar dat geeft niet.

fijn bedrijf wat werk uit handen neemt op een erg prettige manier.

Fijn en soepel contact en weer veel blije vrijwilligers hier! :-)

Het was ook dit jaar weer erg prettig zaken doen met Feelingz. Het contact verliep weer heel prettig en eventuele vragen werden snel beantwoord of uitgezocht. Onze vrijwilligers waarderen onze "eigen" webshop heel erg en daar doen we het tenslotte voor!

Mooie cadeaus en denken erg fijn met je mee!

Efficiënte samenwerking en meedenkend in de behoefte van de doelgroep. Goede dienstverlening!

Ontvangers zijn blij met zo'n cadeau.

Wij hebben van de mensen een leuke reactie ontvangen. Van een paar begrepen we dat sommige cadeaus niet meer leverbaar waren, wat jammer is. Verder is het erg leuk ontvangen en zijn de mensen blij.

Goed product dat alle wensen tegemoet kan komen van werknemers

Goede service en de bezorging van de bonnen ging vlot op de afgesproken datum.

60 Koninginnegracht

Den haag 2514AE