Filter

goede communicatie en service

Er is een groot aanbod producten, de communicatie is top. Je wordt netjes en snel te woord gestaan, pakken zaken goed op en terugkoppeling is top.

Professioneel en vriendelijk

Al verschillende jaren dit kerstpakket aan de medewerkers cadeau gedaan naar volle tevredenheid. Er is voor ieder wat wils. Zelfs voor een extra persoonlijke touch, werd er de laatste keer last-minute extra moeite gedaan wat uitmondde in een extra feestelijk pakket.

Voor elk wat wils

Met de Feelingzbon kan iedere collega iets uitkiezen wat bij hem of haar past. Een perfect kerstcadeau, leuke producten, voor elk wat wils, of het nu een airfryer is, een traditioneel kerstpakket of een tijdschriftenabonnement.

Zeer goede communicatie, voor iedereen wat wils!

Al onze medewerkers waren zeer te spreken over dit kerstcadeau. Er zit voor iedereen wat tussen! Snelle en vriendelijke communicatie met de medewerkers van Feelingz; ik zou het zeker aanraden.

Voor ieder wat wils

Goed idee om te geven als kado. Veel keuze aan kado's. En makkelijk als bedrijf te geven.

Super leuk!

Hele snelle levering. Leuke website, leuke cadeaus. Vanuit de collega's niet anders dan lof voor dit ontzettend leuke cadeau.

Duidelijke communicatie, vriendelijke mensen

Het was de eerste keer dat ik voor kerstcadeaus bij Feelingz aanklopte maar de ervaring is heel goed bevallen! Het wordt duidelijk gemaakt hoe het process verloopt en de communicatie met accountmanager tot productie tot (eventueel) klantenservice verliepen prima. Vriendelijke mensen en kreeg altijd prompt antwoord op eventuele vragen.

Heel fijn

Hoi, Allereerst wil ik jullie bedanken voor de prettige en fijne samenwerking. Het contact, de afstemming en het snel schakelen was altijd heel fijn. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is heel goed, het aanbod in cadeaus op de website is groot en de inhoud van de kerstpakketten zijn goed ontvangen. Dank hiervoor. Wat ook heel fijn is, is dat we veel items konden personaliseren zoals de website, de cadeaubox, etc. Dit is zeker een plus! Als feedback zou ik willen meegeven om te adviseren alle Feelingzbonnen te koppelen aan een naam incl. een track & trace code hangen aan zowel de geleverde kerstpakketten als de bestellingen n.a.v. de feelingzbonnen. De gekkigheid rondom de pakketbezorging is natuurlijk iets wat we niet in de hand hebben, maar we worden er door de mensen wel op afgerekend. Helaas. En ook al het na werk wat er bij komt kijken van mensen die geen pakket heeft ontvangen of geen cadeaubox of de bestelling is niet snel genoeg binnen, die kun je dan veel beter helpen zodra je een track en trace hebt. Daarnaast heb ik er ook nog veel werk aan na de kerstperiode terwijl ik daar toch wel in ontzorgd wil worden. Als we daar extra voor moeten betalen is dat natuurlijk logisch. Anyway, overall heel fijn en goed alleen al het gedoe rondom de bezorging en bestellingen is een domper.

Great service

Great service, nice giftboxes, looks really professional. Only the waiting of delivery can take a bit long (but I understand of course!).

Zeer ruim aanbod met goede klantenservice

Heb zelf 3 artikelen besteld, waarvan 1 zelfs binnen 16 uur geleverd werd. Ook online artikelen (bioscoopkaartjes) waren snel geregeld! Moest wel een wachten op pockets van Donald Duck, maar klantenservice kon me goed inlichten wanneer ze geleverd zouden worden.

Klantvriendelijk en snel in contact

Ik heb het contact met de medewerkers van Feelingz als erg prettig ervaren. Er werd snel gereageerd op mijn mailtjes en er werd goed met mij meegedacht. Zeker een kerstcadeau dat ik vaker zou kiezen!

Laagdrempelig contact met mensen die actief meedenken!

Vanuit onze organisatie veel positieve geluiden voor deze kerstattentie. Doosje is leuk in eigen stijl ontworpen en er is veel mogelijk om de wensen van de organisatie te combineren met het concept van Feelingz. Groot assortiment aan cadeautjes, voor ieder wat wils.

Ik ben erg tevreden over het aanbod en de service van Feelingz. De cadeaukaarten waren snel geleverd en het is top dat je zoveel keus hebt op de persoonlijke cadeaupagina.

Perfecte oplossing voor het juiste kerstgeschenk voor onze gewaardeerde medewerkers

Door de uitgebreide keuze uit allerlei verschillende soorten cadeau's en niet te vergeten de optie om bij te kunnen betalen om nog beter te kunnen voldoen aan de wensen, hebben al onze medewerkers een kerstgeschenk kunnen uitzoeken dat in zeer hoge mate wordt gewaardeerd

Hulpvaardig, denkt in oplossingen, zeer fijn contact

De voorbereiding naar het uitdelen van onze kerstattenties was super. Snelle reacties op vragen, meedenken, creatief, maatwerk, alles is mogelijk. Volgend jaar voor ons weer Feelingz!

Uitstekend product, goede service!

Wij wilden onze medewerkers verwennen met een eindejaarsgeschenk. In de zoektocht naar de juiste leverancier hebben we uiteindelijk gekozen voor Feelingz. Juist vanwege de kwaliteit en ruime keuze van de geschenken, vele mogelijkheden qua cadeaubonnen en donaties. Heel fijn is de werking met een puntensysteem en de intuïtieve website. Louter complimenten van medewerkers ontvangen over het geschenk! Ook complimenten voor Feelingz over de service. Het op maat maken van de website en assortiment of het nasturen van extra geschenken; allemaal geen enkel probleem. In alle gevallen was er sprake van prettig en snel contact.

prettige samenwerking

We hebben in 2019 weer voor Feelingz gekozen omdat ze ook leveren aan onze medewerkers in London, Frankfurt en Brussel (zonder daar extra voor te vragen). En vanwege een prettige samenwerking in 2018.

60 Koninginnegracht

Den haag 2514AE