Filter

Zeker goede ervaringen, toen er een probleem was is dit heel snel en goed opgelost. Ook de communicatie is erg prettig en snel.

Supergoede service.

Voor het eerst een bestelling bij Feelingz geplaatst voor de kerstpresentjes voor ons personeel. Alles prima geregeld, goed contact met de mensen van Feelingz, denken mee en zijn superflexibel. Een nabestelling was in mum van tijd geregeld. Zeker voor herhaling vatbaar. Alles was super verzorgd!

Leuk kerstcadeau voor ons personeel!

Behulpzame medewerkers die met je mee denken.

Fijne/snelle communicatie en juiste levering

Fijn contact en snelle communicatie. Ook het leveren van het product ging naar wens. Leuk om de demo pagina van te voren te bekijken. Meedenkende medewerkers bij net iets afwijken van het normale idee (klanten ipv medewerkers).

Geen zorgen over het eindejaarsgeschenk

Eigenlijk alles is mogelijk in overleg- fijne samenwerking

Super grote compliment

Door het enthousiasme en correcte proffesionele contacten met Marjolijn is het top geregeld Enthousiast ontvangen door alle medewerkers van Autocentrum Douwe de Beer Dronten

Erg fijn contact gehad met het team van Feelingz

Mijn ervaring met Feelingz is zeer positief. Dit jaar Feelingz ingezet voor het faciliteren van onze kerstattentie naar onze medewerkers. We hebben leuke reacties vanuit de organisatie teruggekregen over de kerstattentie. Met name over de gepersonaliseerde verpakking en het ruime assortiment waaruit de medewerkers konden kiezen. Onze bestelling is een aantal keer gewijzigd vanwege toenemende medewerkers. Het team van Feelingz is hier erg flexibel mee omgegaan. Altijd prettig contract gehad met het team. Ik zal Feelingz zeker aanraden.

Zeer goed verzorgd

Je wordt goed en snel te woord gestaan, keuze uit veel producten. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren.

Goede geregeld en goed contact

Het regelen verliep snel en soepel. Over en weer wat contact gehad over onze wensen en dit werd allemaal goed opgepakt. Iedereen was blij met zijn/haar cadeaus. Het systeem werkte ook goed, heb er niemand over horen klagen. Enige minpunt was omdat wij de kerstpakketten op kantoor lieten bezorgen en niet bij iedereen persoonlijk thuis, dat sommige cadeaus dan niet meer gekozen konden worden omdat dit door een andere partij wordt geleverd. Denk aan bierpakketjes of wijnen. Achteraf was dit niet zo'n ramp aangezien iedereen als nog iets leuks heeft kunnen vinden. Kortom: een super leuk idee wanneer je veel verschillende werknemers hebt. Iedereen kan zo iets uitzoeken wat hij/zij leuk vindt en geen standaard kerstpakket waarbij iedereen het zelfde krijgt.

Positief!

Prettige contact met de medewerkers. Levering conform afspraak en planning.

Feelings team, is professioneel, altijd bereid om te helpen en doet wat het beloofd.

Goede en snelle klantenservice

Goede en snelle klantenservice, goed assortiment

Betrokken organisatie met een mooi product!

Wij hebben Feelingz nu 2 keer gebruikt voor onze kersgeschenken aan medewerkers. Het contact verloopt ontzettend fijn. Je wordt stapsgewijs meegenomen door het proces. Gaat heel soepel. Het product zelf is ook heel mooi en goed verzorgd. Ik zou het zeker aanbevelen!

Klantvriendelijke club!

Alle medewerkers waren vriendelijk, behulpzaam, dachten mee in onze wensen en konden snel schakelen! Harde werkers met passie.

Alles zoals afgesproken

Voor de tweede keer gebruik gemaakt van jullie diensten. Alles gaat netjes en zoals afgesproken.

Mooie verpakking, maar lijkt erop dat artikelen duur zijn

Ik vind de presentatie mooi. Maar als ik terugreken wat ik normaal van het bedrag zou kunnen kopen bij andere (web)winkels dan komen mij de producten erg duur over. Kan niet beoordelen of het een andere kwaliteit is, dan waarmee ik de prijs vergelijk.

GOED NU DERDE JAAR HIERVANGEBRUIK GEMAAKT DUS DAT ZEGT GENOEG

HEBBEN DIT NU AL DRIE JAAR GEDAAN DUS ZOWEL WIJ ALS PERSONEEL IS TEVREDEN.

Contact en service vooraf heel goed. Levering van cadeaus is drama

Het contact vooraf, het maken van de afspraken en de website met cadeaus zijn top. Ruime keuze, alle medewerkers waren er heel blij mee. Technisch gezien is de website niet goed. Het was op meerdere momenten erg traag of laadde soms helemaal niet. Pas na opnieuw inloggen lukte het dan soms wel. Het meest vervelende is de levering van de uitgezochte cadeaus. Zoals gezegd zitten er vele leuke dingen tussen en we hadden ons verheugd (en gepland) om deze snel te kunnen gebruiken. Echter, het is nu 4 weken later en de cadeaus zijn nog steeds niet bezorgd, waarbij de klantenservice er ook niks gerichts over kans zeggen.

Voor ieder wat wils!

Onze organisatie was zeer verrast door deze manier van kerstgeschenk. Iedereen heeft iets gevonden naar eigen smaak en ook zijn de producten van kwaliteit. De hulp en het meedenken van Feelingz was zeer aangenaam, we komen zeker nog eens bij ze terug!

Voor ieder wat wils

Tijdens kerst hebben we dit aan onze collega's cadeau gedaan. iedereen is hier zeer over te spreken en ook is het super gebruiksvriendelijk met een groot assortiment. Wanneer je inlogt verschijnt er een welkoms verhaaltje vanuit je bedrijf + logo.

Flexibel en totaal ontzorgd een kerstattentie regelen voor medewerkers

Fijn contact, persoonlijk en echt totaal ontzorgd in corona tijd. Met als resultaat verraste medewerkers die iets konden uitzoeken naar eigen smaak en budget. Absoluut een aanbeveling waard!

Goed geregeld!

Voor ca. 1600 collega's een Feelingz-cadeaubon besteld. Alles prima verlopen. Goede contacten met de productieafdeling. Afspraak is afspraak. Snelle respons en goede aftersales. Assortiment viel goed in de smaak bij de collega's.

snelle service, maar puntensysteem werkt niet

Je kunt niet makkelijkm meerdere cadeau's bestellen. Er waren ook dingen niet voorradig. Ook lange levertijd.

Super geregeld!!!

Werd ten alle tijde vriendelijk te woord gestaan en de gift boxen zien er heel feestelijk uit. Fijn dat er ook een tekst bijgeleverd kon worden. Prima service en snelle levering.

Goed georganiseerd, vriendelijke service, ruim aanbod

Als bedrijf waren we op zoek naar een cadeau met als thema: voor ieder wat wils. En dat vonden we bij Feelingz, van biologisch tot traditioneel en van accessoires tot uitjes, iedereen kon er zijn eigen cadeau samenstellen. Super leuk. De communicatie liep prettig en de doosjes waar de bon in zat zagen er mooi uit. Heel blij mee.

60 Koninginnegracht

Den haag 2514AE